назад

Кристиан Костов с разтърсващо признание: За малко да ме убият с нож

17:16 | 21 септември 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 58 28444

Коментари 58

Ми обличай се нормално . Приличаш на п..Ал

Разтърсен съм!

FFF

От всички неща, които не са се случили, това с ножа най-много не се е случило. Какви са тия глупости? Някой ще е толкова озверял, че ще иска да наръга някого само защото изглежда обратен (имаше такива случаи), но като види, че не е българин и ще си каже "е, вярно че е педал и ме дразни, ама щом не е български педал ще го оставя." Това почти като историята на Джуси Смолет или там както му се произнася името, който беше разправял небивалици как през нощта в Чикаго в снежна виелица в два часа след полунощ докато бил отишъл да си купи сандвич Събуей му скочили двама бели реднека с шапки на Тръмп и му казали, че това е държавата на MAGA, и му хвърлили примка на врата да го бесят, но той докато държал с една ръка сандвича и без да го изпуска ги преборил и избягал. Прибрал се вкъщи, звъннал в полицията и когато те дошли половин час по-късно той още бил с примката на врата. А това нещо Кристиан очевидно е сбъркан нещо и отрича мъжкото в себе си. Какво му се случва в семейството и с бащата не зная, но не е добре. Не зачеркваш мъжкото просто така.

Името му баш така се произнася, обаче не се беше прибрал с примката около врата си вкъщи, а в хотела - ядящ сандвич, с въже на врата и залят с белина, щото явно расистите така били правели. Като полицията не се върза и се разсмърдя, наетите от него "извършители" сами цъфнаха да го натопят и си бяха по-църни и от него. Тие педали са се метнали на victimhood bandwagon-а, та Джусите хем педал, хем негър. Тоя нашият е просто педал и сигурно се чувство ощетен.

Добре, че не ми е син! Иначе.... Нож ли? С правата лопата....

Много е секси. Ще го чукам

Дир.бг стана пръв проводник на пeдерастията и содoмията в БГ интернет пространството - де що има некоя гнусна пeдеруга у нас и по света, Дир-ът първи пише за това...

Момчето е талантливо с кой си ляга не е наша работа

Абе не знам ама той и Киркоров в купим с Азис си ги обичат в Русия не знам защо.

така ли излиза като напишат статия за руснак?

Язък!

елА при батко....

Това педи си търси кой да го шиба

С кожения нож ги порят през гърба кат щука!!!

Това е само за фраскане до откат, още по хубаво ще запее.

Представяте ли си идилията, Криси сам да ви седне и от удовольствие сам да пропее хитовете си и да развее тези коси в екстаз? Щели сте били да го фраскате....

Сигурно носи женски прашки и сутиен с дантели

Това нещо се нарича “джендър”, в Америка им казват AC/DC, става и за мъж и за жена, по избор.

Човек и да не е педал би опънал това двуполово създание

явно си

мааму стара каква новина тццц тццц тццц бреей

Ужас, на какво е заприличал

Всеки нормален човек знае, че с такава визия в Русия не се ходи. Само той май не го знае.

Странно е, но Кр.Костов не е милионер, всъщност печели едва около 3000 до 5000 долара на месец, което е много малко, при положение, че е популярен в Азия. Може би трябва да си преразгледа пазарите. На нас може да ни изглежда и извънземен, но има талант и някаква модерна визия, време е да се огледа на запад, ако иска да печели повече.

Албумът му е в топ 10 по продажби за 2019 в Китай.Доста повече печели .

Дори и да е бил, вече не е. Както казах по-долу - Си всички тия нежни педеруги ги забрани миналия месец.

Престанете с гнусните хомофобски коментари срещу талантливия артист Кристиан! Крайно време е да бъдат приети закони срещу хомофобията и авторите на подобни коментари да бъдат съдени!

О, педалофил...

Ще дойде време и махалото ще тръгне в обратна посока. Тогава ще стане " интересно".

любовта е функция на сърцето педерастията на ануса..

педалите трябва да бъдат затваряне кастрирани и т.нт

Как може такава грубост към това Цвете- извадете му хуй а не нож. Щели да ми се правят на мъже с меки пишки и дълги ножове.

Това е един напорист млад ...ъъъ човек с доста специфични наклонности.

Стига бе, аз си мислех че ще разкаже как като малък е бил дискриминиран сексуално от няколко мъже. После е спасил седем котенца от дърветата, осиновил няколко кученца, превеждал слепи чернокожи през улицата и им купувал закуски. освен това четох че в България всички са бели расисти и нацисти, и затова е избягал на запад и после в Китай където всички са толкова либерални и сексуално разкрепостени че цари мир, любов между на хората и народите и вечен комунизъм.

Кристиан е успешен артист.Изключително популярен в милиарден Китай.Знае добре какво прави.Вече е милионер.А всички лоши коментари са просто плод на завист.

Ей, дълбок провинциалист заспал, другарят Си и ККП наскоро обявиха пълна забрана на всякакви женствени мъжленца, ама тази новина още не е достигнала до ваше село. Разни като онези лигли от онази корейската група с трите букви са "вредно влияние" и ги разкарват - забрани за пускането им, разни фенски клубове и т.н. са под ботуша. Който си пада по такива като този нашия, ще го оправят в "китайската революционна армия". Този нашият женчо не е никак актуален.

по педалска линия има някой долар

Не мислете , че при гейтаците и траверсите нема конкуренция, има и то жестока. Щели са да го пребият и понарежат малко, едва ли са щели да го убият.

Значи, онази вечер, пред градинката на Баня баши, тича запъхтян добре облечен в жълто сако интелигентен мъж към единственият полицай: - Г-н полицай, г-н полицай, път там, в градинката, се бият курвите с пидерастите! - От нашите има ли жертви? - загрижено пита полицаят.

Не знам какво е постигнало това създание (нито мъж, нито жена), както тук някаква кифла дрънка, но е факт, че е постигнало ужасна визия и не случайно са му налетели... Ако продължава да търси себе си, и не се открива нито сред мъжете, нито сред жените, съдбата му е обречена... Постепенно ще загуби дори и неустановения си пол, и като нищо може да го "отстрелят", за да не носи биологичен проблем...

Но на мен ми става хуя само от снимката на Криси.

Засрамете се, бре! Този човек е постигнал нещо, а вие сте НИКОИ.

По-голямо клише от това здраве му кажи.

Сега ни обясни какво е точно това, което е постигнал.

Успех!

Какъв успех? Отличен от университета ли?

Аз мислех че това момче (или момиче или каквото е там) е певец, пък той "работел по проекти". Така де, вече не се казва "да сковем кочина", а "да реализираме кочина".

Пък опаковането на Триумфалната арка от Явашев и наследниците му било "инсталация". Кво да ти кажа, добре е, че вече толкова народ разбира от проекти и от управлението им. Сигурно Криси предпочита Scrum в проджект мендижмънта.

Някой му е направил проект и той сега го реализира.

Ножа бил кожен направо меч

Коя е тая "мацка" бре ?

РаСтърсен съм, изоснови! За малко да се издраЙфЪм ...

Гейовете са гадни хора, добре, че не са те убили женчо

Pedi-gree Pal

Изгасете с бензин

Кое е това пиче?!

Към новината