назад

Мадона сподели снимки от деветия рожден ден на близначките си

10:41 | 26 август 2021 | Редактор: Мария Георгиева 14 13007

Коментари 14

Хубаво е човек да се грижи за деца, но нейното е доста мазохистично да осиновява деца за да си направи кефа че може а не защото ще си седне да си ги гледа. Извратена работа … а китайче има ли?

Стокхолмски синдром. Расите са разделени по естествен път и всеки напън да докажем нещо е идиотско.

Дам "ЕСЕ!"

Не може да осинови целия свят, но прави нещо. А нашите “звезди”…. кътат пари за другия живот.

Това си е личен избор. Кой си ти да съдиш кой за какво щял да си харчи парите. Ай, сиктир, люлински дървени философи, вчерашни селяндури !

Тия двете брикети голям късмет са извадили техната кожа. Ма си ги е подбрала така хубавки негърчета. Що не си взе някое грозно кривогледо и клепоухо, ааа??

Ти колко грозни и клепоухи осинови?

Осигурява хубав живот на 6 деца. А нашата прима баба Лили се грижи само за кльощавия си гъз.

А ти за кво се грижиш ? За котки и помияри ? Аман от нашенски селяндури, които все държат сметка на другите. Ти спрямо Лили Иванова и живота й си като мравка пред слон.

Хайде стига де, на все коментар се заяждаш с хората! Ами всеки изказва мнение! А ти пък коя си да държиш сметка кой какво казва?!

Ти наясно ли си защо Лили Иванова няма деца, селяндурино? Запознат ли си с нейната история и през какво е минала, за да стигне до това положение в личен план? Убедена съм, че не. Внимавай да не се задавиш с тая злобичка, че е отровна.

сигурни ли сте, че това е Мадона, а не някой биоробот?

Ехааа на нея приличат!

Дейба и маймуните б…..

Към новината