назад

Мария Бакалова се срещна с Джорджо Армани и Ана Уинтур

18:58 | 07 юли 2021 38 6530

Коментари 38

Това бургаско плашило май се взе на сериозно...грозна и очевидно без чувство за собствено достойнство след като е приела тази "велика" роля. Гнусна е!

Много е сладка и най-важно е, че не е чалгаджийско-плеймейтски боклук с кравешки полов орган под носа и две пластмаси в пазвата. Предпочитам да чета за нея, отколкото за вонящи отпадъци като сузанити, мекигъзове, клозети лозанови и подобни. А злобарите, които се насират от яд, че това момиче е в Холивуд - насирайте се, ама да знаете, че миришете на лайна. Хубав ден!

Отърка се сред елита.

Няма да коментирам друго, но така както си е сложила ръката на корема на Армани е доста неподходящо. Този жест и поза е за двойки . Тя явно не знае как да застане.

Верно сте много прости.

после да няма ... меее тооо

И къде видяхте красота в Мария Бакалова?... Нос като картоф, очи събрани до носа, за усните да не говорим...

поправка: устните

Само наивници с недостатъчно фактологическа информация могат да захапят идеята, че има меритокрация. Дори в "занаята" на леките жени има нива. Най-успешното е да се търкаляш в извратеният свят на успелите старци. Девойката явно е родена да и прави това кеф, което и гарантира успеха. Веднъж влизайки в списък за повикване на елитните извратеняци много врати се отварят автоматично. Стига до този момент шока да не я докара до злоупотреба с наркотици или опиати. Целият ентертейнмънт елит, всичките "звезди", които ви сервират медиите са плод на такива ситуации. Изключенията са малко, колкото да се запази идеята за уж натурална селекция на основа на таланти. Тези изключения са видими, индивиди, които плащат входната цена, но отказват да се влачат по течението на системата. Обикновено имат чудовищно дълбока култура и са гениални актьори. Останалото е поквара и свинщина пакетирана за масите като "селекция" от най-доброто. Естествено медиината машина приписва качества на некачествени хора по команда, създава условия процеса да продължава. За да има храна за машината е необходимо младите и наивни парчета да са готови на всичко за славата и успеха. Проблемът е, че за тези позиции конкуренцията е брутална. Ултра красиви и подготвени жени се бият коя да се продаде. Нашето артистично недоразумение има само една пътека по която може да е конкурентна и това е точно зоната, в която красивите, талантливите и амбициозни казват не. Там тя казва да и се гмурка с цената на всичко. Бедна ви е фантазията реалният свят какви чудовищни извращения ражда. Ако успее да издържи две три години в креватите на старците и психопатите, ще я направят истинска звезда на новото време. И не е завист или злоба реакцията към нея. Българинът определено е завистливо и низкочестотно същество, но колкото и да е залупен има граница на толерантност и сантимент. Бакалова е далече от всички позиции за сантименти. Външен вид - посредствен. Актьорски качества - под въпрос. Поведение и генетична закваска - минимална. И това са факти. Не са мнения. Единственият вариант да генерира позитивна реакция е да докаже себе си като сериозен професионалист. Което предстои да се види. До тогава ще е изтривалката използвана в продукция с явна политическа насоченост, която ще потъне в канала на киноисторията. Нали нямаме различие по тезата дали Борат ще бъде гледан от бъдещите поколения като "класика" на седмото изкуство?

Ето пример за безсилна злоба, вследствие на която " писателката" се е насрала и около нея се разнася воня на пресни фекалии.

Не е красива, талантът ѝ е спорен. Но е дръзка, пробивна, конюнктурна. Скоро прочетох една сентенция - ''Ако трябва да избирам между таланта и късмета, предпочитам късмета''. А българите са най-завистливото племе.

Мале, малее, каква гнус в коментарите. В чист вид се вижда българската завист и злоба. Няма причина да се лее такава помия срещу това красиво, талантливо момиче. Д Желая ю щастие, удоволствие от работата и срещите, още по- големи успехи.

Как да няма? Лансират я все едно е новата Скарлет Йохансон. Пък ние я виждаме колко е далече. НИЕ ВИДЯХМЕ С ОЧИ!

Давай, Маре, пусни ръката по-надолу, покажи на тия завистливци един образцов handjob... покажи им как се става известен...

Гнусните ви коментари говорят за вашето мръсно и извратено съзнание, а не за обекта към когото тези мисли са насочени.

припка от ’’ковчег’’ на ’’ковчег’’.... Следващият да не е Байдън?

И на нас това ни интересува, защотоо?

Ама как така не те интересува? Що за българин си ти? Срамота! Явно все още не си разбрал колко горд трябва да си от Мара и всеки ден трябва да се прекланяш пред нейната красота и талант :Д

Поредната статия от тип "плява". Известен в Холивуд се става по-доста долен начин, с извратености и масонски ритуали. Прочетете по въпросът какво казва Брад Пит, че не е възможно майките да искат да причинят това на децата си, като ги пращат уж да станат известни. Пресен пример: Бритни Спиърс, която не иска да е робиня, по нейни думи. И какво ще се случи с нея в следващите месеци, за това, което си е позволила да каже. Така че, Мария Бакалова нека да не претендира с подобни срещи и познанства!

Тя има опит със старците....

Какъв опит има, споделете, моля?!

Супер си Мария,давай напред,обичаме те !

Холивуд са решили, че Мария ше е една от новите им суперзвезди. Само гледайте селяци, как тая мацка ще вземе първият Оскар за България.

Наистина ли си вярваш? Всички знаем защо тая 'мацка' беше номинирана и причината няма нищо общо с актьорският й талант.

Никой друг не искаше да играе тази гнусна роля,ДА ОЧЕРНИ ДЖУЛИАНИ. НИЕ СМЕ ИЗВЕСТНИ ТОВА ,ЧЕ ДА СМЕ ИЗВЕСТНИ ЛИЖЕМ ВСИЧКО И НА ВСИЧКИ. Е,ТА И НАША МАРА МИСЛИ,ЧЕ Е СВЕТОВНА

Ше почна с това че съм ама адски зависливо копеле...Примерно адски завиждам на джокович че секи ден ИСКА НЕ ИСКА ТРЕБВА ДА БЛЪСКА ЕДНА МАЛКА ТОПЧИЦА ДО ОБЕЗУМЯВАНЕ.ТА ДА ИМА МНОООГО МАНГИЗИ.Иначе нема кинти.Или адски завиждам на теа дето ритаха снощи, особено за ИЗКРИВЕНИТЕ ИМ ЛИЦА ГАТ НЕКОЙ "КОЛЕГА" ГИ ИЗЧЕЛАСТРИ ИЛИ НА ПОТНИТЕ ИМ ЗАДНИЦИ,ЩОТ ГАТ НЕКОЙ ТИЧА ДО ОБЕЗУМЯВАНЕ, ТОА СЕ УМАРЯ БЕ....Така за виждам и на тва девойче -от де беше от мездра ли или от "михайловград".Представяте ли си кво му е на дущицата на едно същество израснало в прованса и по некви стечения на обстоятелствата стигнало до париж-примерно.Ми за тва същественце ИДВАНЕТО В СОФИЯ Е БИЛО ТРИУМФ ЗА БЕДНАТА МУ ДУШИЦА.Да дойде в софия...Ми то за тва "събитие" се е говорило с месеци преди тва в къщи.А теа "спомени" не се забрават.Те са за цел живот...Те са в днк-то на съответния индивид,теа спомени,усещания,чувства...И сАга париж или ню йорк...Е как да не завиди човек а?Аз ви казах че съм адски зависливо копеле...Милото рожбе...ОТ МЕЗДРА -ДО ПАРИЖ ИИИИ ОБРАТНО... Но тва е ТРЕБВА ДА ВИ СЕ ПРОМИВАТ ПОЛИРАНИТЕ МОЗЪЧЕТА НА ОСТАНАЛИТи

Марийчето тръгнала по лош път. Да гледа да хване някой портофейл в Щатите. Парите там ги държат мъже. В Западна Европа са стари чанти, а няма нищо по-лошо от стара богата проститутка. Мрази всичко младо и красиво. Много е красива иначе.

С гъз напред !!!

В Борат 2 Мария Бакалова прави свирки. Има го на лентата. Срам за България.

Мария Бакалова се изпърдяла до Армани. Може и да се е насрала .

Тая има един филм и той е порно. Каква актриса е ?

Аууууууууууууууууууууууууууууууууу! Подмокрих се от щЪстие!

Колко меки пишки има да счупи още !

На французойка ли се опитва да се прави? Не е достатъчно да сложиш маркови дрехи и така известната барета. Липсват излъчването и класата.

На джорджо мозъка му е изгнил отдавна. Той въобще не вдява кой се е срещнал с него.

Хайде пак се започнаха всекидневните статии за тази девойка. Не й правите услуга като от всяко нещо правите новина. Не е чудно защо толкова много хора не я харесват.

Тоя дърт капут изглежда като нескопосано загащен нашенски бай Ганьо от Каспичан .... ХАХАХАХАХАХАХАХА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Стахотна двойка са. Да се взимат.

Към новината