назад

Михаела Филева и приятелят ѝ посетиха местата, вдъхновили приказките на Братя Грим

17:10 | 17 юни 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 22 71316

Коментари 22

Микаела Фикева, каква е на Фики - братовчедка или дъщеря?

"До Германия и никакво обратно" от Мухаела Фикева.

михаелчето с перманентната фалшива усмивка и лигаво държане, стига ни я навирахте. Има 1 - 2 песни и останалото боклук и лежи на стари лаври и някой я бута тук-там. Бегай

Ще помоля някой наистина да ми отговори,ако има достоверна информация!Та питането е-кой плаща за тези пътешествия?На нея и разни други странни изпълнители,които е абсолютно невъзможно да се издържат с музика,защото съм убеден,че никой не плаща за тези тъпи песни...

Що ти до Германия не можеш ли да си позволиш да отидеш?

Ей такава жена ми трябва - висока, дългокрака, едър кокал. Цял живот ми налитат само трътляци...

е ти па се защитавай, бе!

Бих !

И аз!

Много се смях ! Братя Грим не.са написали нито една приказка ! Те само са ги събирали и то от.територията на цялата сегашна Германия с цел обединението на стотината градове държави.

От както пя на гей парада,Филева ми падна в очите. Не го очаквах това точно от нея.

Хубава жена е Михаела. Виждал съм я и на живо, уж беше неглиже, даже май не беше с грим и пак се открояваше супер много и хващаше окото. Обаче има нещо, което ме отблъсква в нея. Струва ми се, че характерът и обаче е много куц. Не я познавам, но и рядко бъркам в преценката си. Честно казано грам не си пасват с тоя пич.

Високите винаги се открояват от тълпата, особено ако са и с хубаво лице и стройни.

Селска "красавица"!

Хубаво момиче ,но това дете/приятелят и/ не е зя нея .Тя е дама ,а той недорасло момченце.Язък за жените в БГ ,няма вече хубави напети мъже с осанка .Жените едри като мъже ,мъжете дребни ...Боже мили!

СПоко ма ,он е педя човек , лакът

Сестро българке, така е. По англоезичните форуми в интернет тези българските проблеми във връзката са им напълно друга вселена. Тука мъжете се научиха да чакат на издръжка от жената или най-малкото не знаят какво да кажат на жена си и как да се държат с такава, при първа сериозна ситуация. Тука мъже пълнолетни със слаба воля и мнение. Приятелка от няколко години живее в една Унгария, а сега се сещат да я търсят да я канят на среща мъже от родния ѝ град. По-рано къде бяха и защо се подсмиваха на добър и кротък човек?

А кога пръднаха, къде се изпикаха, и защо, въобще, по дяволите, ни занимавате с образи, които нито могат да са пример на подражание, нито са постигнали нещо съществено в жалкия си живот на позьорство, нито някога ще са символ на доброто... Аман от кухи лейки!!!

Ех, Михаелче, ще ходи с теб, докогато баща му и майка му са на сметка, от което. Българските мъже не могат да дишат без тяхно одобрение, а и ще чакаш позволението на другата част от рода. Извинявай.

Че оди с нея докат не му писне

А аз ходих до Годеч ...

е некой змей нещо или некое говорещо магаре поне не виде ли?

Към новината