”Мис България” 2013 се сгоди за волейболист

Нанси Карабойчева е казала "да" на любимия си - волейболния национал Добромир Димитров.

Обратно в новината

Коментари - ”Мис България” 2013 се сгоди за волейболист | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасни са! Хубавото си е хубаво

Много сладка двойка са! Живи и здрави, много щастие и красиви дечица като тях :)))

Не съм срещал съобщение,в което да се споменава за "звездна връзка" между силиконка,манекенка,миска, плеймейтка и вся остальная сволочь, с нормален мъж! Задължително този "контингент" се свързва с празноглавци,с много пари. След кратки смучене прескачат на друг х.й.

Завист, завист, завист....

Дефинирай нормален. Кое му е ненормалното на този пич? Всяка жена се стреми към по-добър живот, тоест ако сама може да си позволи определен стандарт на живот, в никакъв случай няма да й е добре и няма да е стабилна връзката й с мъж, който има по-нисък стандарт и не е склонен да се развива. То и за нея гадно, и за него. Обикновено мъже, които не могат да си позволят определен тип жена се утешават с това, че тя е "лека", "ку*ва" и т.н., а не се замислят, че жената и стремежите й към добър стандарт са двигателят към просперитет на една връзка. От такива мъже трябва да се бяга с 200 :)

Истината е че високите мъже са големи навсякъде. Пропорция....

Може да се спори по въпроса!

Joe69

Заблуда...

едно е ясно женската несигурност в емоционален план води до появата да бъде с висок мъж, вижте как говори за себе си . ..........няма лошо това е природна даденост....... .

Teзи са ми най-сладки като двойка :) и поотделно,също :)

Много е красива, сигурно е и девствена.

Много е готина, просто свежа и красива, бавос.

А аз ще се оженя за шведка. Истинска русокоса скандинавска красавица. Тази година ще й предложа. Но никой не пише за нас..... Сигурно защото аз съм прост сервитьор, а не волейболист или футболист?!

Предлагай по-бързо, че волейнолисти дебнат от всякъде:D

Сестра има ли?

тая шведка ще да е много изпаднала да се жени за сервитьор, плюс това и българин..

Млада "миска" със спортист! За 80-те процента е класическа "приказка за пепеляшка" с балканско-ориенталски привкус.

Айде няма нужда, приятелките й се насха да пишат суперлативи.

Казала е ДА на парите му. Ако беше безработен нямаше да го вземе.

Едва ли. Ако търсеше пари - щеше да се пусне на тържището още докато беше известна. Браво, че устоя на изкушението.

Сакън, да не се окаже, че обича да живее добре. Абе хора, какво лошо има някой да търси финансова стабилност? Ако може да даде каквото се иска от нея, и всичко е квит, какъв е проблемът?

Аман от злобни и прости създания!

Защо ли всички миски търсят спортисти, заради големи пишки или малко мозък.

Заради двете заедно - неочаквано добра комбинация :D

Много хубави деца.Много здраве,късмет им желая.

Хубави деца.Много здраве им желая.

Абе много хора тука ми я хвалят младата госпожица, но гледам и ... - снимки с надути нацупени устнички - избрала си е спортист за жених - момчето малко към ромите си пада - селфи снимки на плажа - показност по инстаграм, фейсбук .... тези работи не ми говорят въобще добре за нея и нейната "земност".

Извинявам се, явно съм се объркал щом толкова много минуси ... всичко изброено по-горе е признак на висок интелект и нравственост на момичето.

От мен пък имаш "+" ;)

Циганин?!!

теб пък какво ти пречи? Нали си плаща данъците и не се занимава с глупости. От националния отбор по волейбол е т.е. малко или много допринася за славата на България. А ти какво си направил за родината си?

Браво и много щастите! Прекрасно, умно и стойнстно момиче е Нанси! Да са живи и здрави!

Хубаво момиче, но тези снимки с намацаните нацупени джуки ме отвращават, пък и показват до колко е суетна та да следва днешната интернет мода.

Еее, като няма футболист и волейболиста върши работа, важното да е тъп спортист.

Хм, дисциплиниран спортист или алкохолизиран интелектуалец ... май не трябва много продължително да се замисля човек ...

Рядко може една жена да изглежда едновременно културно, естествено и красиво. Без вулгарности, простащини и ориенталщини.

Щастлив съм за тях. Обичам ги.

Едно питане към тия дето все мрънкат: "Стига с тоя хейт, какво ви е направила жената, какво ви е направила талантливата фолк-певачка, на кого пречи плеймейтката, не я гледайте като не ви харесва" и вся остальная сволоч... Сега защо за тази Мис България, Нанси Карабойчева, има само позитивни мнения. Ние сме същите дето редим Тита и и сипваме с големия черпак на 100 кила. Ами очевидно е, че когато има хубави, умни, талантливи, продуктивни, стойностни хора, или просто хора с нормален морал и излъчване аудиторията ги оценява високо. И нарежда социалните паразити, некадърниците с претенции, развалящите морала на децата "артисти", наркоманите, пияниците, парясниците.

Много хубаво и скромно момиче.

Да са живи и здрави поредните фейсбук и инстаграм позьорчета!

Барманките цъкат минуси

Много красиво и естественно момиче!Една от най-красивите миски! Сега се избират силиконки и вещици!Не се появява из мухлясалите "светски" среди!Живи и здрави двамата! Прекрасни са!

Много са сладки децата! Да са живи и здрави и много да се обичат!

Това беше последната красива мис България!От там нататък- катастрофа! Дано да бъде много щастлива! Хубава двойка са!Да са живи и здрави,да се обичат и подкрепят!

Не последната, а първата и последната ;) Естествено и красиво момиче - без силикони, филъри, ботокси и най-вече без просташко излъчване на каталожна стока.

Нансито е симпатяга. Само не разбирам, защо си избра гадже от тъмно зелените... А и какви са тия годежи? Такива ритуали в библията няма. Като ще се взимат, да вдигат сватба. Разни годежи и подобни глупости са за Фейсбук и селяните.

Chefo77

Викаш при вас няма годежи. Вие си крадете булките, купувате ги, или бащите се разбират кой с коя още като се родят?

Много хубаво момиче, двамата са симпатична двойка. Сладури, да им е честито. И да не се бавят със сватбата и бебетата.

Браво! Првата мис, която явно не се е сгодила по сметка.

Дир нещо са се объркали, те основно пубюикуват за силиконки и тромбонки,а днес за естествено красивата Нанси? На какво дължим объркването? За светлето кога ще пишете?

Единствената мис, за която не четем скандали и клюки. Нека й е честито, да са живи, здрави и да се обичат!

Къде ще се жениш, бе алооооууууу!? На кого ни оставяш? Я вземи да ни отсрамиш преди това на конкурсите в чужбина, че в момента Мис България е Крокодила Гена и пак станахме за резил.

Брав на Нанси! Това е единствената Мис България, в която човешкото взе превес и не се продаде за слава и кинти

Бъдете щастливи!Красавица!

Нанси ти си единствената мис България ,която заслужава своята титла !И най- важното ,че хората те избраха а не корумпираните агенции

ТАЗИ НАНСИ Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО КРАСАВИЦИ ОСТАНАЛА ЗДРАВО НА ЗЕМЯТА.ВЪЗПИТАНО МОМИЧЕ,ЦЕЛУНАТО ОТ БОГА.ЗАСЛУЖАВА ЛЮБОВТА,КОЯТО ПОЛУЧАВА, ЗАЩОТО САМАТА ТЯ Е ДАЛА ЛЮБОВ