назад

Мога ли да го направя веднъж? Колко опасен е сексът без ангажимент

08:10 | 24 юли 2021 35 10106

Коментари 35

секс.Разбира се с много срамежливост,смях и наивни колебания.Но ,това не се среща често, защото без химия секса е едно нищо.

Времената са такива, че една жена може да се наебе 365 пъти за година, и то все с различни мъже. И много го правят. Под мотото "един път се живее", "да си взема своето от живота" (какво друго може да значи това?), юруш на въртележката. После тц химия. Всеки следващ кур унищожава искрата, страстта, тръпката. Губи се срамежливостта, невинността, чистотата на женската душа, което може наистина да раздвижи химичните и еротични процеси на един мъж. Сега са предимно транзакции. В погледа и са запечатани негативите на стотици обяздени курове, по циците и следи от банкноти и скалпели. Колата и подарък от един (тъпанар), колието от друг. Няма го изчервяването от комплимента, има "пич кво предлагаш". Някъде бях чел, че около 70-80% от свалките са свързани с транзакции. И повечето само това знаят в една връзка.

Ко? Не.

Много едностранчива дисекция на отношенията. За да си обективен, направѝ подобен анализ на чистотата на мъжката душа. Жалко за теб, ако познаваш само подобни връзки.

Иначе мъжете по правило сме балъци и балъци си оставаме. Но и за двата пола правилото за кръчмаря и сметките е в сила. Мъжете по правило сме в неизгодна позиция по функционални причини. Изобилието и достъпността на порнографските материали правят много лоша услуга на младежите и им насаждат усещането за непълноценност. Както един колега казваше - това негрите са висша раса, ей! Общо-взето славата на мъжкия пол като брутален се дължи на една шепа по-агресивни и безскрупулни мъжкари, чието самочувствие е някак много атрактивно за лекомислените жени, а такива са голяма част от жените. Останалите сме романтични мухльовци, неуверени в себе си, с куп съмнения във всичко и особено в женската искреност.

Добре казано, хубавото е, че все още има и романтични мухли. Дано намериш твоята. Успех!

Значи - милото й беше в командировка, затова тя отиде на чалготека. В едно ит сепаретата имаше един абаносов атлет от ЦСКА, който я забеляза. Почерпи я. И така няколко пъти, докато се отпусне, докато я отпусне и мисълта за милото, докато се отпусне в обятията на цензура. И така хубаво си поприказваха по десетопръстната система, че нямаше нищо по-естествено след това да се усамотят. Къде са се усамотят? В кенескефа? Мнеее, това е гадно! Пробваха навън в едно кюше, но имаше кофи за боклук и една котка развали романтиката, затова го направиха на една скамейка в близкото паркче и после още няколко пъти в един хостел. Беше незабравима нощ! Заредиха се и други - с милото. Не стига, че й донесе въшки от командировката и твърдеше, че тя му ги е лепнала (как ще му ги е лепнала, като пие противозачатъчни?!!), ами й се стори и намалял, непълнокръвен, изстинал, анемичен и съвсем безцветен. Разделиха се, още на другия ден се оборудва с ново мило, охрана - 48 номер обувки, но отново не й достигна нито диаметър, нито ... Налагаше се да замине за Дубай, явно!

Ко, ко каза? Не.

Секс и емоция и жените? Тези модели на мислене са премахнати от жените има няма от 20 години. Либовта си е либов, секса си секс. Секса за новите поколения момичета е толкова неангажиращо нещо, че работи на модела "нямаше какво да си кажем и се наебахме", в последствие осъзнават, че могат да го ползват за постигане на различни цели и нямат никакви проблеми. Айде стига с това въздигане в култ на женската емоционалност и идеята, че е слабият пол. Еманципация трябва. Това означава да пораснем и да си признаем, че мъжете сме зависими от сексуалните си нужди и че жените го ползват ежеминутно. Сексуалният акт е ситуативен процес принципно, хормони, проекции, феромони и сантименти. Да се еб*т хората, това дали са боклуци се определя от действията. Но да генерализираме, че жената пак нещо страда, щото явно не и е кеф като я оправят и не и е хубаво хич, ай сиктир.

По принцип всяка нормална, средно интелигентна и чувствителна жена влага емоция в секса. Говорим за истинските жени. Таквава няма да легне с теб, ако не изпитва емоция . Младото поколение е друго нещо, те са едни к..трошачки. Започват от 12-13 годишни и до пълнолетие вече и бройките не си помнят. Това е поколение на консуматори и бързи връзки

Вашите деца ли? Децата по правило подражават на родителите си и ги надминават.

Жените по добре да бягат далече от жени сехоложки и "експерти" по връзки. Един мъж експерт ще ви е по-полезен в това отношение, и въпреки, че сексът без ангажименти е в плюс за мъжа, би ви посъветвал друго. Погледнете профила на въпросната Меган Стъбс. Кой нормален мъж би се захванал с такъв кит? Тя едва ли знае какво е пълноценна връзка, което не се постига с бърз хотелски секс-това което е в диапазона и, защото тя друго не познава.

Тези съвети се отнасят в по-голяма степен за жените, защото те много често, когато правят секс влагат емоция в това и понянога остават разочаровани от реалност спрямо очаквания. Трудно е на една жена да различи двете, не защото не искат, но защото за съжаление или не така са устроени.

все още при някои при някои е останала капката романтика и фантазия ,която при младите изобщо не съществува....

При мъжете имате предвид, нали? При младите положението е трагично

По морето го практикуваме от много години. И никой не мисли за сватби. А то било за психолог да ми го обясни, колко е опасно и травмиращо.

Еднократен секс. Само веднъж с един партньор. После - пак еднократен, но с друг. После - с трети, четвърти, пети и т.н. Що не - тялото си е твое. И накрая се чудиш, що ти викат че си долнопробна к..ва, даваща на всеки, който я погледне. Точно по вица за Пена и Вуте, които се срещнали случайно на мегдана на селото. Вуте: - Здрасти Пено! Пена: - Я па и ти Вуте киков си - веднага ме уговори!

Две думи каза и ме склони!

От непознати обичам да взимам кратки интервюта на втори канал. Само да не прекаляват със сладката царевица за десерт че е неприятно като излезе в неподходящия момент.

Че то в едно е.ане няма нищо лошо

Секс за една нощ?А защо да не се забавляваме, защо да не нахрани тялото си с ласки!?

Практикува се основно от момичета със средна хубост и някакво личностно разстройство, които търсят краткосрочно решение на емоционалните си проблеми и начин за повдигане на самочувствието си.

да, дори по-скоро горзновати. Те са с най-много партньори, защото избиват комплекси. По този начин се смятат за харесвани, а кой мъж отказва секс, дори и да не е с красавица. Парадоксът е, че повечето мъже си мислят, че като вземат по-невзрачна жена няма да им кръшка. Реалността показва, че истински красивите жени ценят себе си, красотата си, имат достойнство и не се дават лесно, без значение, че имат много обожатели. Грозните са многоо дащни.

Всеки, който има капка самоуважение и уважение към партньорката си. Изобщо не става дума за хубост тук, става дума за лошо възпитание, психологически травми и хигиена на живот. Еднократни връзки имат обикновено не особено интелигентни или пияни или дрогирани хора, хора без задръжки - също, но всякакви задръжки също не се губят просто така.

Гнусна еврейска статия "майната му на мъжа и децата ходи се пляскай със случайни, защото тялото си е твое!"

Защо да е еврейска бе педалче, не може ли да е циганска като майка ти??

Млъквай, чифутник!!

Чи то едно ибане не е повод за запознанство...

Много ще да е опасно, направо е смъртоносно :-)

Много добър анализ на психоложката. Два пъти в живота си съм тръгвал с нагласа да спя с някое момиче за една нощ. Единият път продължи 8 години, другият 5, с разбити сърца и омраза. Хубаво е партньорите да са 100% откровени какво искат от връзката и ако желанията им не съвпадат, да не правят нищо.

И къде е логиката в написаното??? Ако си искал секс за нощ няма как да продължи 5-8 години.Явно и ти не си знеал какво искаш.

Има как. Аз казвах на едното момиче - дай да си правим секс, докато не срещнем някой друг. Тя каза добре. После, аз срещнах някой друг, но когато и казах - тя се разплака, каза че ме обича и иска връзка. На мен ми стана кофти, че едва ли не използвам друго човешко същество за изтривалка докато ми е удобно и се опитах да се насиля 7 години да създадем семейство и деца. Накрая всичко се разпадна. После, повторих сходен сценарий. Всичко от страх и от неразбиране какво всъщност искат жените.

Ами правилно - всеки, който ползва друг, докато чака нещо по-добро, завършва с лоша карма. Ти, че си го предложил, тя, че се е съгласила необмислено.

Ако някоя , която се казва Мата Хари иска да я опраша да си признае без бой !

Смешник жалък

Към новината