назад

Най-големият заек на света беше откраднат от стопаните си в Англия

16:24 | 13 април 2021 27 13502

Коментари 27

Дираджийте: - от злоба,че герб ви резна парите ,мислите щуротии. Наистина сте,джендъри.

По-добър детектив от автора на статията няма. Да започва работа в полицията. Направо за старши следовател става. Вече успя да разкрие крадливите стопани - не ги беше срам да си крадат заека.

Всички знаем, къде е заека нали ? :D :D :D

Милият заек.. дано да е жив и здрав

от стопаните МУ

Сигурно стопаните вече са си признали защо са си го откраднали (сами от себе си?). Подразбира се от заглавието. Полицията е действала бързо.....

Дира поне да проверява журналистите си дали не са писали статийките в пияно състояние или след употреба на силни наркотици. Това заглавие намирисва и на двете едновременно. Защо стопаните ще си крадат сами заека?

и къде са го скрили. А имали ли са стопаните заек, за да си го крадат сами от себе си. И въобще откраднали ли са си заека или са го изяли вчера докато са били пияни и днес не помнят. Все въпроси с повишена сложност. Това е то - суперзаглавие с много неизвестни от поредният НЕГРАМОТЕН журналист.

Какви журналисти какви пет лева, това всеки може да го работи. Плащат на някакви студенчета смешни пари да превеждат статий от чужди сайтове, те толкова и ги превеждат, защото нито са журналисти, нито преводачи.

След поредния пиянски запой Нане и Вуте решили да идат на публичен дом. Сбъркали обаче пътя и влезли в дома на комшиите. Заварили в клетката русалка и я отмъкнали. На сутринта много се срамували!

Тя милата изобщо не допуска, че може и да не е откраднат за разплод. Тук в едно съседно градче направиха ферма и кланица за зайци, ореваха света че било нехуманно, това са нашите домашни любимци, аууу... в същия момент зайци се продават в Теско и Асда. И затвориха фермата и тва е...

Продават ама са внос. Трябва да проумеем че народите имат ражлична култура. За англичаните да ядеш кон е все едно да ядеш домашния любимец. За китаеца кучета и котки са деликатес.

Внос, ама ги ядат. Английско лицемерие. И Джейми Оливър ги готви по телевизията.

Редактор гений - безименен. " Откраднат от стопаните си?" Really. Пак взривихте тъпомера. Дир???

Вкусен ли е бил?

Що за заглавие??? Аз разбирам, че стопаните на най-големият заек са го откраднали! А той къде е бил? И от кого са го откраднали? Ами... Правилно наричат журналята (нарочно не пиша журналисти, защото не са такива!) МИСИРКИ!!!

Тва не е най-големия заек в света Най-големия и най-дърт заек е депутат на Учиндолския и ша открива заседанието на парламента

Колко дълго живеят зайците?! Този е поне на 11 години!

Някои румънски или български джагали са го гепили, без дори да разберат какво са задигнали. Дано само вече на се останали най-големите оглозгани заешки кокали.

Нашенските цигани не ги интересува какъв рекорд държи този заек,по-голям,повече ядене....

Стопаните откраднали собствения си заек?

Някой сега си хапва от най-голямата заешка яхния в света.

Ще го върнат Фончовците, като видят, че не влиза във фурната.

Да не са го гепили роднините на Фончо бе ? Върви , че ги дири сега у ЦК.

Към новината