Аман от "шеф"-ове. Черпаците са се взели много на сериозно. Хеле такива като оня кратунковец Манчев, дето даже писател стана. Утита с мръсни нокти, вавкащи госпожи и т.н., дето половината от тях сигурно едни яйца на очи не могат да извъртят, ама раздават акъл на килограм.
По-големи простотии не бях чел. Тази статия е тип "най-катастрофалните навици в тоалетната, които ще възмутят всеки хигиенист. Забравете ги!" Разбиването на белтъците зависи най-вече от това колко са пресни яйцата, дали си си измил добре паницата и приборите , с която ги разбиват, дали имат досег с мазнини , колко захар добавяш, и в кой етап от разбиването ги добавяш...За картофите най-важен е сортът на картофа, който ползваш ..и тн да не засягам всички безумни точки по статията...
Нещата са много прости: приготвят от Нова, шеф Манчев, да го пуснат на пенсия, и става публичен дебат ако негови брутални думи към зрителите, стават или не стават и че всеки готвач ги прави.
Време на Нова ТВ да дойдат нови хора със стил и добро поведение. На пример една журналистка като Деси Цонева. Да се смее и да има хумор. Няма нужда от тия статии сега за подкрепа на Манчев. Въпросът е решен. Отива на кино.
Честита пенсия Шеф Манчев!
да продавате и да ни пробутвате вредни боклуци от сорта "Салам ТИП хамбургски или телешки", псевдокремвирши и прословутите си "банички със сирене /?/, пък оставете на нас останалото.....За щастие още има родна национална кухня и рецептурник и хората предпочитат домашното пред вашите полуфабрикати-ментета с оцветители, овкусители и не знам си какви още химии, а ще ми говорите за здраве и грижи....! Мръсници! Долни търгаши и убийци!
Вече не е модерно да се ползват такива атавизми от тошово време. По това си личите дъртите комунисти. Разбира се, че обидно да те наричат по комунистически! Все едно, да ти кажат "другарю". Веднага става ясно, че разговаряш с дърт комунист!
Ами..."обидно е". Кой ти говори на български в днешните извратени времена. Както казваше баба ми, една домакиня ако няма в кухнята чери домати домати, хималайска сол и незнае на какъв хляб да си сложи черния хайвер...остави я...не е никаква домакиня!
Това е най-мразеният от мен начин за сгъстяване на соса. В храната остава вкуса на старо брашно. По-добре е брашното да се запече на тиган с енергично разбъркване докато добие кафяв цвят. Опитайте и повече никога няма да прибавяте сурово брашно.
Сгъстяването с брашно, запечено или не, си е най-долнопробното по принцип :)
За тая работа има яйца, разварени картофи и тн.
Само за запръжка става, и пак не е лошо да се запитате имате ли нужда от нея ;)
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Иван Манчев (нерегистриран)
Спрете да коментирате срещу мен. Ще ви изключа от Черешката
gg (нерегистриран)
черпациии, в ресторантите са едни от най-простите
Хрисмин (нерегистриран)
Жена ми има катастрофалният навик да сере в мифката вместо в кенефа. Моля помогнете, мили хора!
292 (нерегистриран)
Аман от "шеф"-ове. Черпаците са се взели много на сериозно. Хеле такива като оня кратунковец Манчев, дето даже писател стана. Утита с мръсни нокти, вавкащи госпожи и т.н., дето половината от тях сигурно едни яйца на очи не могат да извъртят, ама раздават акъл на килограм.
ха (нерегистриран)
тия разкатаха Джейми Оливър по всички показатели.
Хаха (нерегистриран)
По-големи простотии не бях чел. Тази статия е тип "най-катастрофалните навици в тоалетната, които ще възмутят всеки хигиенист. Забравете ги!" Разбиването на белтъците зависи най-вече от това колко са пресни яйцата, дали си си измил добре паницата и приборите , с която ги разбиват, дали имат досег с мазнини , колко захар добавяш, и в кой етап от разбиването ги добавяш...За картофите най-важен е сортът на картофа, който ползваш ..и тн да не засягам всички безумни точки по статията...
3210 (нерегистриран)
Нищо против шеф Тиганчев, но взеха много да писват всички тези готварски предавания.
Ива Бебека жената на шеф Манджев (нерегистриран)
Нещата са много прости: приготвят от Нова, шеф Манчев, да го пуснат на пенсия, и става публичен дебат ако негови брутални думи към зрителите, стават или не стават и че всеки готвач ги прави. Време на Нова ТВ да дойдат нови хора със стил и добро поведение. На пример една журналистка като Деси Цонева. Да се смее и да има хумор. Няма нужда от тия статии сега за подкрепа на Манчев. Въпросът е решен. Отива на кино. Честита пенсия Шеф Манчев!
готОвач:) (нерегистриран)
Жълтата дъска не е за дивеч а за птици!
Вие спрете (нерегистриран)
да продавате и да ни пробутвате вредни боклуци от сорта "Салам ТИП хамбургски или телешки", псевдокремвирши и прословутите си "банички със сирене /?/, пък оставете на нас останалото.....За щастие още има родна национална кухня и рецептурник и хората предпочитат домашното пред вашите полуфабрикати-ментета с оцветители, овкусители и не знам си какви още химии, а ще ми говорите за здраве и грижи....! Мръсници! Долни търгаши и убийци!
bahamata (нерегистриран)
Абе на български не се ли казваше Главен Готвач или това вече е обидно.
така се е по комунистическо време (нерегистриран)
Вече не е модерно да се ползват такива атавизми от тошово време. По това си личите дъртите комунисти. Разбира се, че обидно да те наричат по комунистически! Все едно, да ти кажат "другарю". Веднага става ясно, че разговаряш с дърт комунист!
Веднага ставя ясно (нерегистриран)
Че си мека китка джендър. Като се прекръстиш на "шеф" това не те прави майстор-готвач. Същото е като да се прекръстиш на "гей", а да си си чист педал.
Счупената вилица (нерегистриран)
Ами..."обидно е". Кой ти говори на български в днешните извратени времена. Както казваше баба ми, една домакиня ако няма в кухнята чери домати домати, хималайска сол и незнае на какъв хляб да си сложи черния хайвер...остави я...не е никаква домакиня!
Брашно в манджата? (нерегистриран)
Това е най-мразеният от мен начин за сгъстяване на соса. В храната остава вкуса на старо брашно. По-добре е брашното да се запече на тиган с енергично разбъркване докато добие кафяв цвят. Опитайте и повече никога няма да прибавяте сурово брашно.
Някой (нерегистриран)
Че аз никога не съм прибавял сурово брашно.
Мунчо (нерегистриран)
Сгъстяването с брашно, запечено или не, си е най-долнопробното по принцип :) За тая работа има яйца, разварени картофи и тн. Само за запръжка става, и пак не е лошо да се запитате имате ли нужда от нея ;)
не (нерегистриран)
сос не се сгъстява с яйца или с картоф, добива картофен вкус
НАЙ
Влошеното здраве на крал Чарлз наложи спешно преразглеждане на погребението му
Изгонените от "Ергенът" Мария и Кристина вече не страдат за Алек
Изкуството на съвършената визия, която покорява
Ан Хатауей: Накараха ме да целувам 10 момчета заради роли
Отмениха присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване
Шведската принцеса Виктория започва военно обучение за офицер
Влошеното здраве на крал Чарлз наложи спешно преразглеждане на погребението му
Отмениха присъдата на Харви Уайнстийн за изнасилване
Ан Хатауей: Накараха ме да целувам 10 момчета заради роли
Мария Бакалова ще си партнира с Райън Рейнолдс и Кенет Брана в нов филм