назад

Нидерландската принцеса Амалия може да сключи брак с жена

18:44 | 13 октомври 2021 | Редактор: Радостина Димитрова 52 9254

Коментари 52

На принцесата отдавна трябваше да и подарят карта за фитнеса и да и назначат диетолог, за да я следи какво яде. Младо момиче, а е заприличало на кит, изхвърлен на сушата.

Я престанете бре, добре си е момичето. Наште да не са по-хубави ...с пласмасовите цици, носове на свинкя, целите в татуси като хамали и цунали ютията...да не говорим, че все едно рояк пчели са ги жилили по лицето, тази поне си е естествено дебела

ТАЗИ ПРИНЦЕСА ДА ВЗЕМЕ ДА ОТСЛАБНЕ,ЧЕ Е КАТО БИВОЛИЦА. ИМАТ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ДА ПОТЪРСИ СПЕЦИАЛИСТИ ДА И ПОМОГНАТ,ИЛИ ДА ЯДЕ ПО МАЛКО. ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ДЕБЕЛ ЧЛЕН НА НЯКОЯ КРАЛСКА ФАМИЛИЯ. ТАЯ Е ПЪРВАТА И Е УЖАСНО ГРОЗНО .

Принцес и Принцеса

Холанците са най-разпасаното ебливо племе на света.Такива уроди са че няма накъде.....никакви морални ценности, а пътк педерастия до шия.Направо все едно са преки потомци на Римската Импрерия

И тук виждам намесата на Русия, и дългата ръка на Путин...

Да пуснат в семейството един негър да ги оплоди и разкраси малко, че с тази бяла кожа са ужасни, чак прозрачни.

Като ги гледаш на снимката и веднага се вижда резултата от кръвосмешение продължило поколения на ред!

skromna35

Тъпанаре, майка й, сегашната кралица- консорт Максима, е АРЖЕНТИНКА!

На 30 години е пристанала на седемдесетгодишен дядка - крадец и людоед. Че е дърт Путин, дърт е, но и силата на парите е огромна. Това, което прави Кабаева е по гадно от всякакъв хомосексуализъм.

Деби, на 38г е Кабаева

Съжалявам ги нидерландците, защото си нямат отец паисий, които да им се скара "о, неразумний юроде, поради что се срамиш да се наречеш холандец"

аз пък бих се омъжила за банкомат.

Не виждам къде е проблема, все пак е "принцеса", ако реши може да сключи брак и с коза. Щом полът не е от значение, защо пък всичко останало да е важно. Може да сключи брак и с канарче, така или иначе децата ще са осиновени и ще го гледа някоя дебела усмихната лелка, с по друг цвят на кожата

Не ги е срам:)

Ами, щом ги влече...

Попитали един : Поради що се срамиш да се наречеш Холандец а се зовеш Нидерландец. И оня отвърнал : понеже си имаме наследничка на държавата - лезбийка.

може и с някой от страната на аладин или сънародник на шака зулу. там ценят живото тегло! ако спре да плюска, може по-късмет да има.

Ами край на монархията, защото се изисква законен потомък, а не Далай Лама. Но пък като се напушат холандците едно хубаво, може вече и Далай Лама да си имат. И това ще е първият Далай Лама в Европа.

Но кръвосмешението между нея, очевидно, не води до добри последици.

skromna35

Деби, майка й, кралицата - консорт Максима, е АРЖЕНТИНКА!

Давай! И кучета има!

След толкова спекулации, горката ще се наложи да се ожени за жена и да има любовник мъж. Егати и натискът

Много долна измет има по света. Иска яко чистене, до дъно.

Веднага се кандидатирам за ибрикчия на семейството. ...Дано ме вземат.

Най добре е жените да се женят за магарета. Те са кротки и добри добичета, хем ще ги порят яко.

Абе,направо да се омъжи за кон...

Най-добре да се омъжи за слон. Или нисък и слаб мъж, за да си балансират гените.

И тъй като от еднополов брак поради естествени природни прични не се създава живот, няма да има наследници. Следователно се осиновява негърче и така...

Малък, но много много прост, злобен и беден народец.

В България Щерев щял да се жени за Павел

Може да се омъжи за транссексуален джендър и да роди . На външен вид ще е жена ,но ще прави деца.

Мама ви боклуци дееба....Само бой ше въ опрай....бой и сръбска музика.

доста е вероятно.

Ako жена може да се ожени за жена, защо да не може да се ожени и за животно или за предмет? Докъде е границата?

Кой ще е краля? Тя има гадженцето?

От Холандия стана Нидерландия, защо името Холандия се свързваше с всичко най пошло. Дрога курви, и обратни. Но, сега пак ли ще я прекръствате

Предлагам да им пратим надарения гларус Манго за да гарантира продължаването на кралския род.

Хайде, отпочнаха... Дават правилните примери.

Нидерландия! Домът на разврата и тези в Епропейския парламент ще ни дават наклон на нашите и останалите от Източна Европа страни политики. Няма да ме изненадат след известно време да решат да сключват брак и с домашни любимци.

Например брак на жена с змия. Змията ще влиза във влагалището да спи, нещо като къщичка, като при всяко влизане жената ще изпитва оргазъм.

Живял съм в Нидерландия, Маастрихт, в продължение на една година. Това, че там нещо е разрешено, съвсем не значи, че всички го правят. На 90% там хората са обикновени хетеросексуални хора, които имат семейство и деца. Останалите 10% обаче, несе насилват да приличат на другите и живеят спокоен живот. Ще дам един конкретен пример - единствените хора, които идваха д аси купуват наркотици от Маастрихт, бяха чужденци от Белгия и Германия. По-голямата част от местните не употребавят, въпреки че е разрешено. Оставям ви сами да савните с Бг, където всички тези неща са забранени.

Глобализма, ако не бъде унищожен, ще унищожи света. Тръмп се опита, но не му стигнаха смелост и кураж, огъна се като мек уй. Загуби си цялото време като Президент с Китай и накрая едно нищо.

На снимката не виждам жена. Доколкото знам бракът между кашалот и жена все още не е разрешен.

Само остава да разберем, кашелота какво си е избрал

Голяма глупост е цялата тази история! Някакви се хванали да обсъждат чисто хипотетично какво би се случило, ако принцесата се ожени за жена, обаче така написано все едно натам отиват нещата! Ами още не е станало, нито има индикации, че би могло да стане, но дори да е така тя пак може да има свое дете, което ще има кралска кръв, дори да е с донорско осеменяване. В случая важното ще е тя да е биологичната майка, а кой ще е осеменителят няма значение. Изобщо това чупи глупостомера и надминава приказката за нероден Петко. сега хората ще си мислят, че принцесата си пада по жени и то само защото решил да разсъждава какво би се случило чисто хипотетично, ако излезе так.

Няма дим без огън

Чакаме наследник ...

Защо все много грозни/дебели/уродливи жени стават джендърки ? Нормално изглеждаща жена не би се занимавала с такива простотии !

се съдържа във въпроса.

и си мисля: Разбираемо е, какво друго й остава?

Тъп ли си? Въпросът е принципен и никъде не се твърди, че принцесата е лесбийка! Напротив, момичето си е много нормално!

Към новината