назад

Ники Илиев пусна първия трейлър на "Завръщане"

12:22 | 29 юли 2019 | Редактор: Стелиян Стоименов 15 5051

Коментари 15

Лошото е, че у нас пазарът за кино е много, много тесен. И на актьорите им се налага да играят всичко, за да се издържат - кино, театър, сериали, водещи на предавания, реклами, водещи на събития ... А човек, които прави всичко, няма как да е добър във всичко.

Пореден кинематографичен шедьовър на магьосника на седмото изкуство Ники Илиев!

като се замисля, не сме видяли свестен български филм от осемдесетте години на миналия век. и скоро не се очаква и да видим....не че през соца бяха някакви страхотни филми, но поне доста от актьорите умееха да играят дори при идиотски сценарии, не рецитираха като пионерчета и не стояха като дървета. сега и това го няма...

Чики Минджиев НЕ става! Ходете да гледате Мишън Импосибъл, по-добре.

Харесвам филмите на Ники, без Нокаут. Надявам се този да бъде като онези, които ми харесват. Успех! И да, малко жалко е , че момчетата остаряват. Вече може би малко по-сериозни неща е време да снимат. И все пак успех им желая.

Почитатели на режисьора са само родата му и тези които снима във филмите си.

Само Сашо е свет от целата тая шайка.... останалите са братовчеди на дръвчета.

И дори той завалията е толкова скован и неестествен сякаш не е учил за актьор, ами ми участва в импровизиран спектакъл в махленски център за "Художествена Самодейност" и за първи път си чете репликите.

в трейлърите се вклчват най-впечатляващите кадри от фирма. За съжаление в тези кадри се чува доста рецитация и се разбира какви задачи е давал режисьорът на актьорите и как те се старят да ги изпълняват. Жалко. Ако се научат да играят така, че да изглеждат съвсем естествени, бъдещите им филми ще стават за гледане.

Само да не е като последния му филм....

Ако впечатленията ни се базират само на телевизионните изяви на Кадиев, нормално е да си мислим, че е лигльо. Но в театъра е добър, доста добър!

Но съдейки от трехлъра е слаб, много слаб актьор.

Ъ-ъъъ ..."с този проект искам да се върна към първите си филми ..."? Колко да са общо филмите?

Все приятни типове...начело с мазньото Кадиев.

Само заради Сашо Кадиев ще го гледам. Страшен е :) Дава цвят на цялата "сериозност" във филма :)

Към новината