назад

Нора Недкова се снима със Софи Марсо, помислиха я за кинозвезда

18:40 | 08 юли 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 54 61000

Коментари 54

Голем смех

Мисля че Софи Марсо незнае, че се снима с Нора Недкова.

И неспециалиста би забелязъл. че това е откровен фотомонтаж от две снимки. Даже не гледа и към камерата.

Платена" новина", както и за Каканашева. Не падам от небето. Освен да са я объркали с някоя порно актриса

Мис Проститутка 2017г.отишла чак в Кан да търси клиенти защото там никой не я знае какво представлява както тук у нас.

Защо пускате циганоиден дериват на една пиянска нощ до Софи Марсо? Това е естетически дебилизъм.

Вижда се че е монтаж ! Циганка !

Най-вероятно са я помислили за второкачествена порно звезда.

Тази, ако е била преди това в Дубай, ясно откъде идват парите. В Дубай проституцията на европейските момичета е в разцвета си и печелят много. А тази, на всичкото отгоре, прилича на циганка. На събития като това в Кан, проститутките са част от форума.

Поредния изкуственяк.

Изглежда като че Софи изобщо не знае , че има някой до себе си. Малко е като монтаж. Не гледа в обектива.

Крещящо село струй

Тази Софи Марсо си я имах на плакат.Преди ..30 години.

Тази е толкова тежка селянка, че не бих я докоснал и с лайняна пръчка! Направо се чудя на мъжете, които я спонсорират. Но както е казано - за всеки влак - пътници....

Звезда в порнофилми

Хубаво е човек да може да прецени дали има място някъде , или е по- добре да погледа и да си тръгне, понякога ти става тъжно, но - се ла ви.

Пхахах, най-веселата новина от вчера. Неновините са жалки аматьори.

Французите могат да я помислят само за проститутка от балканите.

Повече на тунингована циганка ми прилича.

Помислилия я звезда ! Че и сама си го казва... Помислили я... Нора недкова до Софи Марсо. Гротеска! И много ми се иска да разбера, какво би казала дъщерята на Марсел Марсо за снимките и въобще за образа на дъщерята на ... бе на бащата на недкова, който и да е той.

Е сега ше видите, като си повярва Норчето, по цял ден ще я гледате каква звезда е!!!

Ковра + платена статия…

Норчето е дарено с неземна красота, пищност и изящество. Природно интелигентно момиче, което знае как да постигне високите свои цели - да превърне всяка клетка в силикон, да надуе устенца и да покаже хубави гънки излезли току-що от фабриката на някой добър пластичен хирург. Природата само може да завижда на такова съвършенство!

Разбрах,бе Норчето с порчето напрай десант в Нормандия.

Па да не е златна златка пустото му видре?

да не се налага да я видим след 20 години на какво ще прилича

Ми отишла е да заработи нещо тъкмо се е "разработила" в Дубай /предишната фотосеКсия беше от там/ и прескочила до Кан, чели сме"Вечери във Византия"

Като я гледам до Софи Марсо какво джудже е, а после удължените с фотошоп крака, чак е ми е жал за нея. Яки компликси има тази пластмасова кифла. Как още не могат да ги правят по-високи, че нашите "убавици" все са табуретки начело с Николета Лозанова.

Каква наглост.... Колко е проста тая девойка. Няма срам няма култура, бутай се напред където не ти е мястото.

Какво прави там тази селянка?? Как е минала през охраната?? :)

Езикът на тялото, изражението на лицето на Марсо - казват достатъчно.

Kenn1111

Винаги си личи ефтиното и пошло до класата

Евтино

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

Е не искам да звуча грубо, но нашата прилича на циганка, само че лъсната и взета от някой бардак.

Горката Софи Марсо....

Я ОБЪРКАЛИ , ТЯ СИ Е ЗВЕЗДА , НО ОТ ДРУГ ЖАНР , ОБЪРКАЛА Е МЯСТОТО ,НА ТОЯ ФОРУМ ПОРНО НЯМАА А!!!

Но сега всички българи берем срама.

Ама после размислиха! :-)

От една страна снимката, на която се виждат двете дами, говори сама за себе си. От друга страна, всеки път, когато видя Нора Недкова, не мога да не си спомня за Кулагин и вулгарния прякор, който ѝ беше лепнал - Маймун Пешо.

Каква ирония - любимката на френската нация, нежната и прекрасна Софи Марсо, олицетворението на женствеността за няколко поколения, световно известната актриса, художник и спортист, е толкова земна и достъпна ( и както се оказва - с ярко изразено чувство за хумор), че не е възразила да се снима дори с вулгарна надуваема кукла, олицетворение на плиткия мозък и силикона, на липсата на фантазия и алчността на естетичните хирурзи. Тази снимка трябва да се разпространява с учебна и възпитателна цел - за да разберем кои сме, за какво да мечтаем и какво искаме да постигнем в живота.

Щях и аз да споделя мнение,но Вашето е отличен анализ,след което няма какво повече да се добави.

Съществото е от породата на вечно надупените травестити

Софи Марсо изглежда като човек , който се извръща, за да излезе от кадър, защото или не й е искано разрешение за снимка, или си мисли, че попада случайно в кадъра на някого за снимка

Кинозвезда е, но от филмите за възрастни. И по-конкретно тези с извращенията, плюенето и така нататък.

Извинете, но тази с сламена шапка няма как някой да я сбърка с кино звезда. Нито подхожда на тоалета, нито на мястото...

Родна проститутка !

МЕЖДУНАродна проститутка !

Една от многото Мата Хари бе

Стига бе, помислили я за звезда! Не бих се закачал с външния вид на никого, но да си противен, а да се имаш за хубав и да си фатално прост и да се имаш за умен - това си заслужава присмеха!

Кинозвезда на Vivid Entertainment hahahahahahahahah

Грешите, тя не е кинозвезда, тя е порнозвезда!

Кой би помислил това недоразумение за кинозвезда? По-скоро да са я помислили за проститутка и не са сбъркали.

Хахаа. Тая селска пръчка с претенции освен с курва с друго не може да се оприличи. Просто та вдлъбнато

Към новината