назад

Оперират днес по спешност Сашка Васева

12:42 | 27 октомври 2021 25 71765

Коментари 25

това е аденом на хипофизата не е мозъчем тумор все едно да кажеш бъс и ер бъс ама сензация да става операцията е проста използва се гамма нож макс 15000€

kamito69

Няколко пъти Бакърджиев каза, че не са молели за помощ и не са откривали банкова сметка. Логично. В белите държави лекуват осигурените безплатно. Без значение колко сложна е операцията. А Сашка е с осигуровки в Германия минимум 20 години. Дирници, спрете с лъжите.

Желая й здраве! Майчица е, да бъде до децата си още дълги години.

И да не беше майчица, пак щеше да има право на живот. Всеки човешки живот е ценен. Не само на майчиците.

Само колко дечица има с мозъчни тумори, че и злокачествени, а от тях се умира наистина....

Аз не мога да си представя, че при нейния случай поне един ЯМР не е направен за тези 10 години. Та то в България ЯМР се прави защяло и не щяло. А какво остава когато става дума за главата. Очи, мозък. Сашкини преразкази по фантазия. Или в Германия няма първо това да й направят ? Те там докторите са баш некадърни само за доагнозата на Сашка. Чак ми е смешно как успява да заблуди с тъпотиите си стадото.

Прави се, но както виждаш не е бил направен! Зависи на какъв некадърник попаднеш, а пък той се мисли за велик!

Ми то всеки може да си направи скенер или ЯМР, стига да поиска. Плащаш си и ти правят. Чак всички доктори не са некадърници. Като заявиш желание, едва ли някой ще ти откаже. А и ти си го плащаш все пак. Пука му на доктора за твоя скенер.

Мъжът й има здравна осигуровка и тя ще покрие изцяло лечението й. А дори и да като частен пациент 90 000 евро са много пари за тази операция. Операцията струва по малко от половината. Възстановяването/рехабилитацията отново се поема от касата и е безплатна. Защо лъжат и събират такива големи суми от хората ? Не всички пасем трева, а някои сме и минали вече по тоя път. Живеем в Германия и сме подробно запознати с финансовата страна на едно такова лечение. Опитват се от личната драма да забогатяват. Безумна бай ганьовщина. И колко да е по спешност операцията й ? Баш си е планова. Един месец изследвания, скенери, проследяване. И сега логично и операция. Туморът й е доброкачествен. Животът й не е в опасност, както се опитват отново да ни преметнат. Живяла 10 години така, и точно като дошла в Германия, след като са я изследвали подробно, изведнъж станало спешно. Просто насроченият термин е бил за тази дата... Тия толкова много лъжат, че... Преди като се караха пак лъжеха като цигани и занимаваха аудиторията с цирковете си. Успех на Сашка ! Вярвам, че зрението й ще бъде възстановено. Опасно е, когато става дума за мозъчен карценом, какъвто не е нейният случай.

Колкото и минуси да слагате това е истината балъци.

Преди Сашка разтягаше едни локуми че НЛО я било обладало. Иначе все медиите й бяха виновни че тиражираха лъжите й които целенасочено пускаше и после опровергаваше пък, за да пишат и говорят за нея. После с мъжа си воюваха за някакви гуми. Занимаваха хората с проблемите си за стотици хиляди и сега пак лъжат за цената на операцията и чакат на баламите.

По едно време бяха намалили сумата но пак са я дигнали на 90 000 евро и намекват за още за възстановяването й. А то всичко това се плаща от касата към която е съпругът й.

Сиракови нали им бяха кумовете на сватбата ?

Дано се оправи жената. Виждала съм я на живо на улицата и мога да кажа, че изглеждаше супер добре и стилно. Няма нищо общо с тв образа, който имах за нея през 90-те.

Господ здраве да и дава

Колегите и от Пайнер можеха да и помогнат и да я оперират и на Марс ако трябва. Разбира се, ако искаха и бяха хора, но не са. Иначе може да им гледаме кривите "вип" напиняния тук през ден.

И защо требе другите да й плащат масрафа ? Нали имаше мъж милионер ?

Бързо възстановяване.

сашка васева плащала ли си е здравните вноски? със редовни здравни права ли е? да? да? всички досегашни и бъдещи дарители трябва незабавно да осъдят здравната каса за възстановяване на даренията, при това с лихва равна на усреднената лихва за потребителските заеми щедро рекламирани и раздавани в българия.

Kenn1111

Чалга съсловието явно не е много задружно щом толкова време неможа да събере пари за да и помогне.Иначе за селфита от къде ли не хиляди пръскат.

Чалга съсловието не са благотворителна организация. И те семейства хранят. Утре и на тях може да им потрябват сериозни суми за лечвние, за спасяване нна животи. А те нямат нито мъже милионери нито мъже с немски застраховки, нито и двете, както е при Сашка. С чужда пита помен прави наш ми ти Ганьо. Много чевръст ама друг да даде. От него само акъл.

Дано да е успешна и да се оправи.

Чалгарска му работа.

Дано всичко е наред. И после съд до дупка за всички псевдо лекари, които са докарали Сашка Васева до това положение като не са открили проблема

Какви са лекарите ни и какво е самосъзнанието ни?!? Едно ямр щеше да види тумора преди 10 години! Винаги се тръгва с отхвърляне на най страшното, а именно чрез скенер или ямр!

Към новината