назад

От аутсайдер, хранещ се в училищната тоалетна, до световна звезда и секссимвол: Меган Фокс на 35

13:04 | 16 май 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 27 94052

Коментари 27

че се е хранила в тоалетната...

Горката! Едно сбъркано дете на 35 години, което не се и очертава да порасне. Всички тези фобии са типични за ранните години от живота на човек. И ако не успееш да ги победиш, докато станеш на 20, те те побеждават теб. И ставаш куку. Едно красива куку е това (пораснало) момиче.

Еблива, богата и желана. К'во още искаш за една жена?

да не е луда!

до първата, най-много втората среща... А после?!

Има хора с фобии на по-късни години, преодоляват ги и продължават напред, така че има начин!

Психо-кукувица, красива е, но да не ти е в къщата. На какъв пиедестал я поставяли мъжете, кой осъзнат мъж ще вземе жена на 35 разведена с 3 деца, пушеща трева и с 8 татуировки. Пак раздут феминистки балон, ах как бленували мъжете точно по такъв тип жени. Айде стрините да почват с минусите. мууу

Всъщност няма нужда от стрините да ти слагат минуси, защото целият мъжки род й е сложил достатъчно плюсове. Тя няма да бъде световен кекс символ с помощта на стрините. Така че недейте мъжете да търсите друг виновен като си падате по психота и после ох леле ама що така

Колкото и грубо да звучи е страшна ПУТКА , единствено Gal Gadot ми харесва повече.

Това за вродените дефекти не го знаех, но то обяснява доста неща... Защо не пише нищо за това как отглежда децата си като безполови джендър неопределени същества? Момчето с рокля, момичето не знам си с какво. Ужас!

Мисля че я бъркаш с Чарлийз Терон.

Няма грешка. Отвори google и виж за какво става въпрос и пак ела да пишеш.

Когато я видях за пръв път в първия "Трансформърс" беше много красиво момиче. Филмът, според мен беше тъп, и така и не съм гледал нито едно от продълженията. Няколко години по-късно гледах нейни снимки от статия в дира. Беше се обезобразила до неузнаваемост с многократни пластични операции на лицето. Един ден сигурно ще свърши като Майкъл Джексън, на който му падаше носа. А относно това, че са я накичили с титлата звезда - нямам спомен за касов филм с нейно участие след "Трансформърс", така че звезда е силно казано.

Angel

Мен на курветина ми мяза

Не е бъкаш, някой като и го подаде към устата, тя го слага зад ухото, мисли го за цвете. Тя ку р не е виждала, девствена е.

С какво се е хранила в тоалетните?!? С мъжко мляко ли?

Там е препечелвала.

Не й вярвам за насилието в училището. Тя беше голяма красавица на времето. Такива като нея още в детските си години са много надменни и надути.

Една дума - завист. Когато някой изпъква с нещо и не е част от масата, за съжаление в училище се случваше така, поне по мое време. А всъщност всеки има своите предимства и позитивите в другите - трябва да ни мотивират да се развиваме напред, а не да ни озлобяват. Всеки човек е красив посвоему, но има някои които притежават много силно излъчване и магнетизъм, Меган Фокс е от тях. Друг е въпросът, че е трябвало да се запази, каквато природата я е създала.

Поредното "похвално слово" за една никаквица, което трябва да мотивира хамстерчетата да тичат в колелцето :)

Всички разказват всякакви глупости , но почти винаги пропускат периода на проституция, който е практически невъзможно да бъде избегнат в Холивуд.

никога не ми е харесвала какво я превъзнасят

Преди 10-12 годиниа тази беше МЕЧТА...Вижте й скорошни снимки на какво си е направила лицето с некви филъри....Пластмасова работа!

На 2 годинки знаела че ще става актриса, някой има ли спомени от 2 год възраст

Към новината