назад

Преслава организира приказно тържество по случай рождения ден на дъщеря си

16:51 | 15 септември 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 33 109565

Коментари 33

Много деца нямат дори торта за рождения и ден.

Скъпи Дир-ски редактори, Защо изтрихте моя коментар? Със сигурност не е заради коментара за липса на вкус и стил на лирическите герои. А, може би защото писах, че селския бек на Пресито си я пошляпва подобаващо. Моля ви не давайте пример с тези праисторически карикатури на хора.

Детето е грозно - прилича на баща си. Преслава поне е хубавка. Иначе - кич и показност.

Хубавка е заради всичките операции и намеси по лицето. Потърси й в Гугъл снимки като дете, почти едно към едно са.

С индийски произход ли са тези двете?

Перуката показал ли е завидните си танцови умения на това тържество ?

след 1-2 месеца ще почне да рИвье,че не може да "заработва" и ще иска ковид помощи!

Ужасна селска,провинциална показност и пари хвърлени на вътъра,вместо с тях да помогне например на нуждаещи се деца.

Пластичните операции не могат да променят гена, детето й е доста гроздовете. А парите не купуват вкус и стил.

Българското прясно мляко си е най-хубавото

Живо и здраво да е сиганенцето.

Много ниска тази Преслава.Жената на Коцето итой са направо огромни до нея.Не е помпозна обстановката,сега всички така си украсяват рожденните дни на децата си.Плащаш си и ти украсяват,поръчваш си сладки,торти и т.н.Просто времената са такива,едно време просто ги нямаше.Да е живо и здраво детенцето,да му се радват и да го обичат!

Горкото дете! Не е случило на родители и близки…. Един нормален няма на снимките, само мазна чалга.

Тази толкова се е изпилила в лицето, че прилича на Круела Девил от анимационното филмче!

Тая, ако я видиш в някой МАГАЗИН, дори НЯМА да я познаеш, заради нашите мошеници- министри, които искат да ходим с МАСКИ.. На нас, БЪЛГАРИТЕ, ни трябват Депутати и Министри, които да МАХНАТ носенето на арабски МАСКИ в БЪлгария... Да ИЗГОНЯТ всякакви маймуни, които се разхождат по футболните стадиони и заразяват ни с ВИРУСИ, и КРАДАТ Парите и Работата на българите... Да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци... Това е Агенция за превърляне на арабско- негърски башибозуци през турската граница.. Филип ДИмитров от СДС я направи през 1992 г, за да го сложат турските ШПИОНИ от ДПС, да управлява БЪлгария за 1(една) година. Обаче тоя ИДИОТ- Филип ДИмитров, ЗАБРАВИ да закрие тая агенция, след като турците-ДПС, спряха да го подкрепят и подаде ОСТАВКА.. Трябват ни Министри, които да РАЗЧИСТЯТ това лайно, останало от Филип ДИмитров- Агенция за башибозуци- бежанци.. И после , парите, които са давали на башибозуците, да ги дадат на нас, българите. Всички Държавни чиновници( данъчни, полицаи) , Банкови чиновници, адвокати, и лекари да се МАХАТ от Правителството... Тия мошеници НИКОГА не търсят клиенти и не ги интересува, дали ще имат клиенти. Клиентите( хорат) ходят при тия САМО ако са в голяма НУЖДА.... все едно да са ти се СКЪСАЛИ обувките или дрехите и да НЯМАШ какво друго да облечеш... Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ.. Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ.. Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев... Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ... Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски.. ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

БОЖЕ, БОЖКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Добре, че писахте, че е Преслава. Ако не беше текста към снимките щях да помисля, че са съживили Майкъл Джексън и е отишъл на детско парти.

Хората в шоубизнеса цял живот работят, за да са разпознаваеми и пак не го постигат. Тази дори неслушащите чалга, щем не щем, всички я научихме. И взе, че се обезобрази все едно я издирва Интерпол?

Суета и кич! Мъжът е тип селски бек, а Пресито не прилича на себе си. За абитуриентския бал на детето си представете какво ще правят ... Простащина.

Гледа фотографа все едно е влязал с взлом у тях. Усмихни се малко - детето ти има Рожден ден, все пак.

Вместо едно нормално детско парти-кич,пошлост и помпозност, за да се демонстрира парата. Кому са нужни тези парадирания? Явно вече Преслава се сеща,че е на години и че скоро може да спрат да пишат за нея.Лошо е,че детето гледа от родителите и от него няма да излезне състрадателен и добър човек.Дано да греша. Иначе от малка знае как се държи "микрофона"! Гладна няма да остане!

Така ли си гледа и децата вкъщи? Тоя зъл поглед излезе от мода преди 20 г.

Снимка №10 е потресающа.

Ти пък ? Само 10та ли ??

Питам за един приятел ..

Голяма помпозност или с други думи- цигания! Не съм учудена- тържеството отговаря на манталитета на родителите.Кич! С толкова много пари и възможности определено бих измислила нещо различно и забавно за детето.Ценностите " тепат"! Принцове и принцеси един до друг мила моя майно льо :)

преславка успешно е пресъсздала на живо крюела девил от далматинците. 1 към 1 е, само роклята ѝ трябваше да е на черни точки :)))

Това дете няма да израстне смирено и състрадателно... тепърва ще се пишат статии, които дори няма да са платени като тази :)

Горкото дете...

"Красиво" като татето! Малко таласъмче с уродлива муцуна, ама нищо, мама ще й плати и партито и пластиките!

Няма грозни деца. От три годишни се променят 10 пъти, докато стигнат до дипломиране.:) Май не си родител?

За съжаление грозни деца има и това цин гане е едно от тях. Друг е въпросът, че Бог е направил така, че независимо какъв урунгел се роди, родителите му го виждат като месия... И това само, за да ореглътнат всичките кофти моменти на гледането на урунгела. И Преси така.

Според мен е 1:1 с Преслава преди операциите, скубането на вежди и т.н. Бас държа, че като малка е изглеждала точно така.

Към новината