назад

Принц Хари и Меган за първи път позираха заедно за корица на списание

11:00 | 17 септември 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 35 31475

Коментари 35

Снимката говори много - бившият принц, наврян зад жена си.

Застанал като гейче

А ми ядат К*ро. Шо ни заимавате с тия долни алчници.

Казва всичко за тях, а присъствието на тези нищонеправещи в Таймс доказва колко фалшиво е самото списание. Та на кого са повлияли и с какво, едно име само, тези безполезни хора?

Никаква равнопоставеност не виждам в снимката. Тъкмо напротив - тя заема по-голямата част от кадъра, като някой сумист, а Хари плахо наднича зад рамото й.

Ей, тая мома го направи за смях това момче. Вероломна, язък за доброто момче

Тия не могат да живеят ако не са непрекъснато под вниманието на медиите, нищо, че уж от медиите избягаха. Въобще не е ясно, какво искат. Що не си гледат живота - хем осигурени, хем далеч от задължения, не им се налага да работят за насъщния. Какво искат!??

- Ами тя си е дебела...

Много са сладки, като в приказка...

Британците никога не съм ги харесвал, обаче шапка им свалям на кралското семейство как винаги са се дистанцирали от пресата, социални изяви, простотии и т.н. търсене на слава и директно са прерязвали всякакви опити достояние да стават клюки, сплетни и каквото още се случва из двореца. Не си изкарват кирливите ризи пред всички, демек. Тези двамата сега ми изглеждат направо като циганчета с всичките опити за привличане на внимание и драматичния "Мегзит" дето го превъзнасят все едно беше от калибъра на оня руснак, който навремето откраднал нацистки самолет под носа на пазачите и заедно с група затворници успял успешно да избяга от концлагер.

Меган да свири на гадулка и Хари да потанцува.

Хари се подпира на мощната си жена, защото не изтрезнява с месеци. Да не падне пияндето

Фризьорът Харо показва прическата на Мегдана. Чалга, чалга.....

ХА-ха-ха, най влиятелните безработни личности... И Time се чудят каква измишльотина да измислят, но нали са медия, и то пък влиятелна....

Тоз Мегзит мяза на чаено парти - сякаш американците искат да кажат на англичаните - ние сме независими и класата но не е по-малко. Дали е така, всеки сам може да прецени за себе си.

принцесата хара е застанала плътно зад мъжа си - меган! :)))))))

Глупости! Никаква корица не са заели. За всички участници в този топ 100 на влиятелните личности са направени такива "корици"-колажи. Въпросът е тези двамата с какво и на кое са повлияли, та изобщо са в класацията. Хари още реве, че тати му е спрял кранчето с парите.

Самотни родители се трепят на две три места за да хранят децата си, на тия постижението им е, че НЕ са взели парите на монархията, които са им тикали!? Работата им е да са състрадателни към другите (чийто проблеми никога не са им били на главата). Има по-стойности хора за корица на списание.

Това Мегън и фризьорът й ли трябва да са?

И КОЕ Е ВЛИЯТЕЛНОТО ПРИ ТИЯ ТЪРТЕИ ? ТОЯ РЕВЕШЕ,ЧЕ БАЩА МУ НЕ МУ ДАВА ПАРИ,А ЖИВЕЕЛИ САМО ОТ ПАРИТЕ НА МАЙКА МУ. МЪРЗЕЛИВИ,ПРОТИВНИ И НЕЩАСТНИ ,ТОЯ ПРЕДАДЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗАРАДИ НЯКАКВА НЕУДАЧНИЦА,А И ГРОЗНА И ГЛУПАВА ТРЕТОСТЕПЕННА АРТИСКА В НЕИЗВЕСТНИ ФИЛМИ. НИТО ЕДНО НОРМАЛНО АНГЛИЙСКО МОМИЧЕ НЕ ГО ИСКАШЕ И ТОЯ ОПРЯ ДО АФРОАМЕРИКАНКАТА. НАЛИ БЯГАХА ОТ ПРЕСАТА В АНГЛИЯ,НО МАЙ САМО ОТ ТОВА ЖИВЕЯТ - ДА СА ПО СТРАНИЦИТЕ НА ПРЕСАТА В НАЙ ФАЛШИВАТА АМЕРИКАНСКА ПРЕСА.

Хари е доказателство за това, че каквото сам си направиш, цяло село не може да ти го направи. Да се направиш за посмешище пред цял свят, избирайки хитра и меркантилна сврака, е качествена издънка. Не стига това, ами интервюто с Опра успя тотално да съсипе и малкото от отношенията, останали със семейството му. Малоумен женчо (Мунчо), когото златотърсачката рано или късно ще разкара. Класа ѝ липсва, а това не може да се замаскира нито с пари, нито с друго.

Равнопоставени партньори, но на корицата са ги снимали така , че той е застанал леко зад нея все едно й оказвап необходимата й подкрепа, тоест тя доминира като излъчване на снимката, Хари като излъчване е просто "мъжът до Меган". Аналогията , поне специално за мен, е за нещо като "жената до Боян Петров" в наща преса.

Той и се е облегнал, като примадона от боливудски сериал :-)

Подпрял се на рамото й да не падне, хахахаха

Подпрял се както жена се подпира на мъжа си :D

Е много фотошоп много рисуване ! Най-неудачния брак на принц в историята на монархиите!Хубавото е ,че той още май не го осъзнава . . .

А по принцип вършат ли нещо което да е полезно за обществото или поне сами да си изкарват парите? Или само цоцат от британските граждани?

Не цоцат, откакто баба Бети ги натири. Тя поне не е толкова изкуфяла, колкото внука си.

От принц се превърна в шутка. Погледнете снимката - тя е мъжът, той жената. Магия ли му е направила, мозъка ли му е изпила - не знам. Тотално падение!

не е магия, а свирка. разработена, по-дърта и много алчна етно-кака за гламавия, видимо олигофреничен и разглезен инфантил-идеална комбинация за „най-влиятелна“ двойка според либерасткия тайм. и като добавиш десет кила фотошоп-айде, дъвка за овцете...

Споко. Вие двамата сте идеални. Ем умни, Ем красиви. Може ли снимки от бележника и на профила ?

Тук фотошопа се е лял не с кила, а със самосвали. Наравили са аха - аха - почти да заприлчиа на човек.

Тези изобщо не ме топлят.

Да са живи и здрави. Снимките са хубави. Но Хари и той стана Звезда от холивудския небосклон

Към новината