назад

Принц Хари отдаде почит на покойния принц Филип

09:05 | 13 април 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 25 21349

Коментари 25

Хари не застанал до брат си като говорил за дядо си. Показателно. Явно има такива, които не уважава повече. А дали е искал да ги види изобщо? Не е ясно. Сега с нетърпение чака да свърши всичко това и айде при жена си.

Дребен, жалък лицемерко и Путьо Маринкин.

Този не разбра ли, че не е в правото си да благодари за службата, защото дядо му не е служил на него, а на народа? И в първото си изявление пак същата простотия написа. САМО кралицата има право да благодари на някого за службата.

момчето не е добре, омотал се е, а американците го довършиха

Не си добре, ама ще се оправиш. А дано, ама надали

След срамното интервю, пълно с лъжи и миришещо на простотия, всичко което говори Хари ми звучи фалшиво, пошло и цинично! Пристига, без да го е срам да присъства на погребението на дядо си, от когото се отказа и обиди приживе, тъй като се "изака" върху цялото си семейство! Явно и в кралското семейство, винаги се намира по един, който не го слуша главата... Той беше лице на организация, подкрепяща хора с психични проблеми! Защо не се е опитал да помогне на съпругата си, когато е имала необходимост? Вместо това, всички вкупом е трябвало да се занимават с нея и да ги дондуркат и двамата!

"аплодисменти". И ако си учителка, още по-пикантна е манджата ти.

Всъщност усещането за огомна школовка за лицемерие прозира от всякъде. Ясно е , че всички сме далеч от това, как наистина стоят нещата, ни Хари определено поражда вече у мен само неприязън.

при толкова достойни мъже в това семейство, как позволиха унижението и убийството на една прекрасна жена, майка на двамата им невръстни внука ? И той- достойният Филип- бащата на Чарлз, се е съгласил тя да бъде премахната физически. Не питаха ли психолози, не питаха ли астрологията какви ще бъдат последствията за двете момчета, т.е. за цялото им семейство.

мисля, че кралското семейство също беше изненадано от инцидента, така, че......

Тук някои се вживяват в английското кралско семейство, забравяйки КОИ са.

Бай Ганьо се прави на аристократ.Брей!

,,циганските махали,? Твоето семейство по- свястно ли е? Силно се съмнявам . Пред смъртта всички са равни Добре,че. е почел дядо си . А за брака му.... Не е чужда работа,негова си е и последствията също.

Моето семейство е по-свястно. Смело смея да твърдя. Ние сме НЕРАЗДЕЛНИ. Разбираш ли разликата? У нас никой не си е въобразявал, че може да се държи лошо, без значение кой е.

Такова семейство и по циганските махали няма

Който се ожени за циганка по цигански ще живее.

Маринке, пак ли имаш какво да кажеш?

Ало, ало дирЪ? ЗАЩО ни занимавате с този шибаняк сбърканяка ХАРИ, МАГИ, АРЧИХ? Те, с тази си своя алчност, безпросветност и интервюта а пък ей-така уж били не от МОНАРХИЧЕСКОТО семейство, то било само ритуал и досаден цирк, а? Починалият : Бог да го прости! Мир на праха му! съболезнования на близките му и на Великобритания, НО, .. но Вие Дирниците, слагачиете на междунарония интернационал и глобализмЪ сте много, ама много далече от шосето на голямата политика - така да си го знаете ии...

Ето това е показност. Нямам думи. А за това какво наистина си мисли Хари, аз не искам и да знам.

Как точно бебе и друго неродено ще пазят място в сърцата си за непознат човек?

Значи първо публично му се изплю в лицето, сега имало винаги място в сърцето му за него.... отврат!

се дпускат частни лица, отказали се от титли и привилегии /уж/ на такива церемонии? Значи така било - "пак "човек от народа", ама не съвсем.

За титли ли говорим или за дядо и внук?

Към новината