назад

Променена и влюбена: Адел официално потвърди новата си връзка

13:11 | 21 септември 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 27 69457

Коментари 27

Външен вид - не става. Пеенето - не става, абсолютно виене. Все едно мечка или вълк. Лириките - още по зле. Единствено би спечелила конкурс за ядене на торти. После може да се овъргаля в храна. Ясе едно прасе се търка в кал.

Я дай насам твоя снимка да те видим ти що хубост неземна си. 100% си някой шкембесял чичак, смърдящ на пот и лук, нерез от кочинат... опс панелката. не философствай много, а се напъни малко да мислиш и може би живота ти ще има някаква позитивна насока. Но от коментара ти личи, във каква мизерия живееш.

снимка 4 е трепач, - адел гледа (назад и наляво ) зоо-обекта -може би това е истинската същност на адел- потрес ! благодаря на колегата коментатор за определението зоо-обект не може да бъде по-точно ...

И тази ли стана зоофил?

живяла съм в UK...всички английски "лейдита" си падат по черен..:) атрибут

Я ми се обади да ти стопя 4-5-тте излишни килца само за една нощ! Без майтап! Пък и безплатно ще е първия път. Гаранция Франция! Първо ще те загреят три от моите "момичета", докато отмарям, а после се включвам за интервюто.

Ехееее, големият мъж, седнал във интернет секция за коментари, и да се обяснява какъв тигър е във секса. Пич, ако наистина беше такъв сексуален атлет, интернет щеше да е последното място, дето ще подлагаш на показ и афиширане сексуалната ти "мощ"... Смях във залата. Кажи още някои анекдот, да се посмеем!

Омъжи се за евреин,после се рзведе....отслабна,за да се хвърли на черен...Черен и дебела щеяе да я хареса.Язък и за таланта,вена с нула достойнство и помиярски вкус....

На тая, ако има пари, ще и трябва ОХРАНА да бие и гони надалеч, всякакви маймуняци и Трафиканти на Наркотици...А ако няма много пари, ще трябва заедно с приятели да гони надалече маймуните...Гнусното животно Дявол- маймуна- Рич Пол, да бяга обратно към Африка..

Днес започнах диета и имам най накрая личен треньор, който когато видях за първи път щях да си глътна бутилката с водата. Толкова чаровен екземпляр. Аз имам някакви 4-5 килограма, но упорити. На жените ни трябва стимул. Сега намерих и моя. Успех на жените с подобни начинания. А Адел е кукла.

Е, хубав е младежа, спор няма. Дано са щастливи.

"...изпълнителката на "Hallo"??!

Може и немска версия да има песента ... но едва ли "редакторите" са имали това предвид :)

Нали били кежуъл и нищо сериозно, просто познати с бенефитс, които се забавляват - вчера това писахте:))

Знам точно две нейни песни, Ролинг и дъ дийп и оная от Джеймс Бонд. През това време албанките чупят класации.

Размера има значение

Пълничките жени често имат смирено и чаровно излъчване. Изтънеят ли обаче, на секундата започват да приличат и да се държат като кучки. Поне това долавям от снимките на Адел, както и от една бивша колежка. Може да бъркам.

Обаче все подир кучките търчите, нали... дори и след не чак толкова красивите кучки... а ние стоим незабелязани.

Има нещо вярно. Мъжете са привлечени от кучки, а момичетата от лоши момчета. И все пак, без да обобщавам за всички мъже, ако се занимавам с кучка, обикновено привличането изчезва за две три вечери или месеца, докато хубавото излъчване ме държи години.

типично по английски, трябва да се подпомагат колониите, мляко с кафе, нито е мляко, нито кафе

Хубав глас има. Дано е щастлива в личен план. Голяма дисциплина е проявила за отслабването но и умерена диета също помага (отнема по-дълго но не е такъв голям шок за организма и е по-здравословно). Стига човек да е упорит и да има постоянство. Хубав ден на всички!

Опа ще има генг бенг, за това е взела тоя

Спри порното, уврежда мозъка.

Вредата вече е на лице, нали виждаш. Късно е.

Ще те онодя и тебе

Това е агента на Леброн Джеймс, няма случайни работи - пари при пари отиват.

Към новината