назад

Радиоводещ антиваксър издъхна след усложнения от Covid-19

09:55 | 25 август 2021 | Редактор: Мария Георгиева 126 16666

Коментари 126

А пък Коритаров, Ваня от Тоника и Радосвет Радев умряха след ваксината. И още много други. Обаче няма написан нито ред за това в медиите.

И Татяна Лолова също,и мой съсед на 50 г също почина след ваксинация,здрав,нищо не боледуваше,но реши да се ваксинира,защото пътуваше често.

Откъде да знаем че не е умрял от нещо друго? Сега и умрелите от катастрофа ги пишат умрели от ковид

Всеки има право да се ваксинира или не. Съответно има правила за спазване. Ако на някой му се мре от Ковид-,негова си работа, защо обаче се опитвате да убедите другите да не се ваксинират?

Искаш да кажеш, че си лишен от привилегии, понеже си ваксиниран? Коя пропаганда е по-масирана според теб. Само виж картинката на Гугъл, или си пусни новините. Спира ли те някой да се ваксинирали?

Аз пък знам за много случаи на ваксинирани,които са си починали след ваксинация. Само дето никой не казва за това.

тролинформбюро?

ironic? Don't you think?

не казвате колко придружаващи заболявания е имал и с какъв имунен дефицит е бил... Спекулират с единствено Корона причина и това е много подло...

Това не прави Ковид по-малко опасен, нали?

Както всеки грип, впрочем.

Защото както той сам каза многократно, че е напълно здрав и не мисли , че ако се зарази ще има някакви усложнения. Хайде стс здраве.

А ми браво! Чудесен завършек за един малоумник! В БГ-то е пълно с такива като него!

Ако се зарязя с ковид по цял ден ще пътувам в градския транспорт и ще кашлям и пърдя през цялото време!!! също и в Моловете!!! хахахах Обществото ни тотално е рухнало, разделени, уплашени, раздразнени.... децата ни не ходят на училище, затъпяват активно затворени вкъщи.... тик ток, фейсбук, онли фенс...... Предстоят едни невероятни 9 години ренесанс на тъмните времена....

Ти си прекрасен пример за затъпяване!

Така, така.

Зравейте антиваксъри русофили. Как сте? Ааа, страх ли ви е малко поне, а? Да бе, знам. Вие сте безстрашни руски патрЕоти. За родину, за путкину!!!

Дано го последват още идиоти, Дарвин се събуди.

Ваксиниран или не, вдишаш ли дълбоко вируса, риска е голям, ако не знаеш какви лекарства да вземеш. Самата ваксина има друга цел, използва се короната-психозата за стимулиране. Истината за ваксините ще се разбере най-рано след година, затова натиска по света е голям!

Изгуби ме само след изречението "какви лекарства да взима".

Не че тъгувам, че съм те загубил, ама лекарства има. Даже дилемата кой е пръв- кокошката или яйцето, тук не важи, защото винаги първо се откриват лекарствата, после ваксините. Който търси намира, така че след като си загубен, търси си информацията сам!

една година мина вече, още една след това трябва 10 ай сиктир. Над милиард поставени вансини и все някой чака истината :)). Точно догодина на 22 Август ще е

Специално за теб забравих да пиша точния час, ама приеми че е около 08.00ч сутринта. А ако говорим по-сериозно, година писах ориентировъчно, сборувайки инфото което минава покрай мен (явно покрай теб нищо не се усеща). Бърза се с достигане на процента ваксинирани, дават се награди, приемат се вакси-паспорти, влизат забрани и т.н. -става с ускорено темпо. Това е като при бягане - спринт дълго време няма!

Поне е умрял свободен.

Правете си ваксина не се правете на интересни! Аз си направих. Страничните ефекти са минимум. Лек задух, обрив. Малко ми се подуха сливиците. 2 дена! Сега всичко е наред. Пък вие живеете в несигурност

Със сигурност ще умреш. Твоята сигурност се състои в 100% защита от ваксината, която всъщност ще те убие.

Радосвет Радев не беше антиваксър. Той издъхна след втора доза ваксина.

Ваксинираните не са безсмъртни, това нищо не доказва

ествественият подбор няма да подмине никой, както и ковид няма да изчезне. поздрави за антиваксърите.

Тебе с ваксинираният Радосвет Радев. Запазил ти е място след 3та ваксина.

Поредният парцал изтропан от дир.бг, извинявам се изачкан от неграмотния журналист на дир.бг! И знай, рано или късно ще си платиш за този слугинаж! Относно водещият, не е починал от ковид, Бог да го прости. Попрочетете малко повече информация, за да разберете. Парцал- дир.бг, слугинажът на една Тиква, която вече е изпечена :-)

От Ковид е починал, прочетох ме малко повече..так пише CNN...стига си лакействал на антиваксърите...

Когато си глупав си си глупав. Тъп си е бил и си е платил. Който си мисли, че от друго е умрял, а не от вируса да прочете първото изречение.

Явно некъде По-нагоре са го чули правилно човека и си е получил търсеното от него.

Очистили са го мръсните сатанисти.

Жертва

На официалната доктрина, не живее дълго

Всеки сам има право да прецени дали да се ваксинира или не. Дразнещите са тези, които натрапват избора си на останалите и от двете страни. А дали е правилно или грешно, зависи от гледната точка. Ако си природата, колкото повече умрат, толкова по-добре - светът и така е пренаселен. Ако си от семейството и приятелите на умрелите е ужасно.

Instant karma за тоя нещастник ковидиот, който с безпочвените си твърдения кой знае колко човека е объркал и за колко тежки случаи с усложнения при неваксинирани е пряко отговорен. Ех, интересно ще стане, ако и тук пукне някой от боклуците в ИТН, които заради евтин популизъм се изказваха против ваксините от трибуната на НС. До всички антиваксъри - като стане напечено ако лепнете ковида, ходете при мангърко и първановица да ви лекуват с чай. Те интензивно нямат, няма какво друго да ви продложат.. И пишете тогава дали сте още толкова безстрашни или вече не... Който е тъп - то е за цял живот, това е положението. Ковидиотите явно мисленето не виже силната част. Приемете го.

Е ти явно си го приел вече...

ей джендъри , още преди ковида се носеше наказателна отговорност ако си заразен и тръгнеш по рейсовете ! така че по леко с фашизмите и тъпотиите

имаше доста добри коментатори в този форум. Защо изчезнаха?

Защото не им се четат глупости. Още по- малко им се спори със неграмотни селяни.

Така. От няколко години съм хомофоб (всички, които не обичат врескливи ЛГБТ са такива), а от тази година съм и антиваксър (всички, които не обичат врескливи поддръжници на ковид инжекцийката са такива).

Гледай само тая година да не станеш и труп!

Всяка година гледам да не стана труп. Благодаря!

Майка ти от ЛГТБ ли е забременяла?

Интересни времена настъпиха. Едно време такива, чието мнение е в разрез с науката им викаха неуки и глупаци, днес са анти нещоси...

Ясно е мразиш дори себе си. Хомофобите обикновено сте латентни гейове. На такива като вас трябва да им ве забрани да възпитават деца.

COVID -(Certificate Of Vaccination ID) Или с други думи баркод за човеци.

Разбрахме, че всички анти-ваксъри сте безсмъртни! Ковид няма, но и да има - няма да го хванете, но и да го хванете - ще го изкарате безпроблемно! Само че сте убийци, другите може да не са толкова железни, колкото вас! Маската се слага не за да те предпази теб, а за да предпази другите от теб! Ваксинираният (ако случайно се разболее) разпръсква вируса десетки пъти по-слабо, и вероятността да заразите други беззаштни е в пъти по-малка! Признайте си, че просто ви е страх от убождането! Не е срамно!

Странно, а аз чух (четох), че ваксинираните си стават нормални разпространители и си се заразяват нормално като другите, само го карали по-леко? Все си мислех, че затова и трета и пета доза бихте си били, ама дори не осъзнавате колко всъщност куца логиката! Да помислим, ако ваксинирания разпространява като неваксинирания, но го кара по-леко, тогава тези мерки, които позволят със сертификат да ходиш навсякъде те превръщат всъщност в пъти по-голяма заплаха от един ограничен неваксиниран.

според проучванията ваксите сте си все така заразни, както и невакситата - няма разлика в нивата на вирусни частици. И човекът, който също те е коментирал е напълно прав, че тая простотия с ковид "сертификатите" всъщност може да се окаже много съществен вектор на разпространение и "сеене на смърт" (ти нали такива изрази обичаш? ето ти ги, вземи си ги, твои са). За маските съм съгласен с теб - щом има изискване и това може да намали разпространението на зараза - си го спазвам от началото и до днес, където се изисква навсякъде слагам маска. Но в същото време забелязвам, че доста мои познати ваксинирани, вече не носят маски, получили са фалшиво усещане за тотална защита и безсмъртие и си се разхождат така.свободно...

Точно заради твеа искат само ваксинираните да имат право да ползват всичко, а неваксинираните да си стоят у дома! Може да срещнете някой ваксиниран каращ го леко и като не ваксиноран да се гътнеш, не че ще е голема загиба. Ако си мислите, че на някой му пука дали ще умрете се лъжете! На никой не му дреме дали вие ще живеете или ще умрете! Пазете се и как ви акъл учи!

Драги господа, защо си мислите, че като се излегнете на плажа обилно намазани с фактор 50 защитно кремче вие въпреки това ще получите слънчево изгаряне, ако някой от излегналите се в съседство не е намазан? Пълен идиотизъм.

Ебахти аналогията! Я питай жена си ако аз съм свършил в банята и тя влезе с лед мен да се къпе, дали може да забременее!

Този си е намерил майстора! КОВИД19 досега е убил милиони и ще продължи да убива докато не бъдат вкарани в затвора всики антиваксъри-терористи-убийци!

Какви милиони бе? Милиарди! Даже никакъв затвор, направо разстрел, като не ще да се лекува от болест, от която не се е разболял, смърт за него!

Аз пък не знам, що такива смелчаци тука, а щом кихнат и тичат в бърза помощ?

Слагам вакса само на ските, в тялото не.

и в дупето слагаш, ама не си признаваш.

Това че ти правиш така не значи че аз го правя. Така че удряш гредата в случая.

следвайте примера му. ИИИИИИИииииииии.

Новината внушава мисълта, че се е разболял и умрял, защото не се е ваксинирал. Само че статистиката казва друго, така че се научете да я четете внимателно.

Вижте и научете за Сатанинския МЕГА ПЛАН ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯТА НИ от продължението на документалния филм "Падането на Кабал" ОПОЗНАЙТЕ ПЛАНОВЕТЕ, СТРАХОВЕТЕ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ИСТИНСКИЯТ НИ ВРАГ АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ШАНС СРЕЩУ НЕГО. ----------------------------------------------------------------------------------------------- В тази 9-та част ще разберете какво направи Бил Гейтс с африканските пилета, с комарите и как той се кооперира с военни депопулационни програми.(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal9 Още за Бил Гейтс! Присъединете се към нас в тази 10-та част в търсене на неговите финансови интереси, някои от основните му инвестиции, връзките му с някои от най-любопитните компании. От интереса му към децата до престоя му на остров Епщайн. От неговия ваксинен фетиш до адренохрома. Трафикът на деца и продажбата на адренохром продължават безсрамно под носа ни!(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal10 Пак за Бил Гейтс и неговите инвестиции ... Следвайки парите, човек опознава човек. Той се интересува от силно подозрителни компании, има тенденция да бъде привлечен към отровите и абсолютен фокус върху обезлюдяването.(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal11 Всичко, което видяхме в предишните епизоди, е детска игра в сравнение с това, което предстои да споделим с вас. Апокалиптично средство, толкова мощно, че може да означава края на човечеството като свободен и суверенен вид. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal12 Финалното разкриване на Бил Гейтс. Последните му зли схеми под светлините на сцената ...(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal13 Ерата на обезлюдяването … Как изглежда това в нашето ежедневие? Войни, (природни?) бедствия, глад и суша, епидемии и болести. Истинската история зад ХИВ / СПИН и испанския грип.(ВИДЕО БГ) Забележка: (Грешка в превода в 02:44 - не 'изследователска', не 'проучване', а да се чете 'рестартираща', 'рестартиране'.) https://bit.ly/FallKabal14 Ерата на обезлюдяването … За нашите отровени храни, вода и продукти за грижи, за ГМО и семейното планиране. Истинската история зад половото образование и ЛГБТС-движението. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal15 Ерата на обезлюдяването ... Истината зад Кемтрейлс и Електросмога. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal16 В ДОБАВКА И В ПОДКРЕПА НА ГОРНИТЕ МАТЕРИАЛИ ------------------------------------------------------------------------------- ВИДЕО - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution ВИДЕОТО УНИЩОЖИТЕЛ НА ПЛАНдемията Ковид http://bit.ly/StopK19Genocide ВИДЕО: Кратка версия на мега актуална за това ПСИХО-ковидарско време лекция от Девид Айк 2008 на тема - "Ако ще влияете на всичката риба, най-лесно е да въздействате на морето." https://bit.ly/DavidIckeWasRight ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от световен експерт анализатор) https://bit.ly/skritata-istina-sega Един клип с кратка, но съществена информация за "ползата" от ваксините на разбираем език с проверими и доказуеми факти. https://bit.ly/31rEyu1 Ето ви в аванс смешния отговор на въпроса, Що е то Корона вирус? - много смях и много истини на едно място. Приятно гледане.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/CoronaTruth-SmileVersion ВИДЕО: СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА СЪБРАНИ и РАЗКРИТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg ФИНАЛНО РАЗКРИТ т.е. РАЗКОНСПИРИРАН и ПРЕПОТВЪРДЕН ОТ НЯКОЛКО СВЕТОВНИ НЕЗАВИСИМИ БИО ЛАБОРАТОРИИ Е ТОП СКРИТИЯ КОЗ НА ЕЛИТА ВЪВ ВОЙНАТА ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯТА НИ!!!...ВСИЧКО Е ОБЯСНЕНО И ПОКАЗАНО ТУК https://bit.ly/KovidUmrq ДОКУМЕНТАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТЕКСТ и ВИДЕА за ПЪЛНОТО СХВАЩАНЕ НА КОН'СПИ'РАЦИЯТА КОВИД https://bit.ly/stop-k19genocide Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary Митовете, на които се крепи коронаПСИХОЗАТА!!! https://bit.ly/MetodiKovidPsihoza ВИДЕО: СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48 Ако няма такъв вирус, защо хората умират?!, ще разберете ясно от този и следващите видеа и материали в този пост https://bit.ly/AkoNqmaVirusZashtoUmirat Проф. Долорес Кейхил - ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ http://bit.ly/VaxedAreDiffProp

Ти 100% не си болен от ковид, нещо друго е ше знайш!

Колко предпазват "ваксините": Пета вълна в Испания "По-голямата част от починалите са били напълно ваксинирани-процентът е почти 100% за хората над 80 години и 97% за групата 70-79 години."

И освен това Земята е плоска... Ще умрете, но няма да се отървете от заблужденията си!

Това му е напълно нормалното състояние на Ганьо - гледа жирафа и вика: Не, няма такова животно!

Лицемерие е производителите да не поемат отговорност а да се иска отговорност от останалите.

Виж им смъртността, тъпчо. В бг на под 2к болни умират над 650 на денонощие. В Испания с 20к болни умират около 20. Тва е файдата. Да не умреш от ковид. А не дали ще се заразиш

Както е казал любимият ми поет и баснописец Ла Фонтен - Човек много често среща съдбата си по пътя, който е избрал опитвайки си да я избегне. Само Свети Петър знае кой е по голям грешник - ваксъра или антиваксъра. Всички ще разберем един ден, ама за всички ще е късно вече...ха-ха

За да разберем това ще са нужни 10 години, колкото е нормалния период за изпитание и удобрение на ваксина. В момента има експериментални течности в изпитателен период до края на 2023 година, като производителите им са освободени от отговорност от Европейската агенция по лекарствата за проява на странични ефекти.

Глупости. Баба ти само с ваксини с десет годишен изпитателен срок се е боцкала... Ваксината срещу чума – три месеца от разработка до масово поставяне. Ваксината срещу холера - три месеца от разработка до масово поставяне. Ама Ганьо винаги знае най-добре.

...казал Удобрителя. Никого наистина не трябва да карат да се ваксинира, но пък и да не се сърдят, когато държавата го ограничи във възможността му да контактува с други хора на обществени места.

Ваксината срещу чума и Ваксината срещу холера са били едни от първите и са били също експериментални. Едно време се е слагало и кокаин в кока-колата и се е продавала, като лекарство, но за щастие сме напреднали от тогава.

Няма нито една ваксина, която да е приложена след години клинични изпитания. Винаги е прилагана веднага след разработката. Но не е имало социални мрежи, в които невежите да разсъждават. Хората са били мъдри, макар и неуки и са се доверявали на науката, защото са познавали ужаса от болестите

Вижте и научете за Сатанинския МЕГА ПЛАН ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯТА НИ от продължението на документалния филм "Падането на Кабал" ОПОЗНАЙТЕ ПЛАНОВЕТЕ, СТРАХОВЕТЕ И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ИСТИНСКИЯТ НИ ВРАГ АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ШАНС СРЕЩУ НЕГО. ----------------------------------------------------------------------------------------------- В тази 9-та част ще разберете какво направи Бил Гейтс с африканските пилета, с комарите и как той се кооперира с военни депопулационни програми.(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal9 Още за Бил Гейтс! Присъединете се към нас в тази 10-та част в търсене на неговите финансови интереси, някои от основните му инвестиции, връзките му с някои от най-любопитните компании. От интереса му към децата до престоя му на остров Епщайн. От неговия ваксинен фетиш до адренохрома. Трафикът на деца и продажбата на адренохром продължават безсрамно под носа ни!(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal10 Пак за Бил Гейтс и неговите инвестиции ... Следвайки парите, човек опознава човек. Той се интересува от силно подозрителни компании, има тенденция да бъде привлечен към отровите и абсолютен фокус върху обезлюдяването.(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal11 Всичко, което видяхме в предишните епизоди, е детска игра в сравнение с това, което предстои да споделим с вас. Апокалиптично средство, толкова мощно, че може да означава края на човечеството като свободен и суверенен вид. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal12 Финалното разкриване на Бил Гейтс. Последните му зли схеми под светлините на сцената ...(ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal13 Ерата на обезлюдяването … Как изглежда това в нашето ежедневие? Войни, (природни?) бедствия, глад и суша, епидемии и болести. Истинската история зад ХИВ / СПИН и испанския грип.(ВИДЕО БГ) Забележка: (Грешка в превода в 02:44 - не 'изследователска', не 'проучване', а да се чете 'рестартираща', 'рестартиране'.) https://bit.ly/FallKabal14 Ерата на обезлюдяването … За нашите отровени храни, вода и продукти за грижи, за ГМО и семейното планиране. Истинската история зад половото образование и ЛГБТС-движението. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal15 Ерата на обезлюдяването ... Истината зад Кемтрейлс и Електросмога. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/FallKabal16 В ДОБАВКА И В ПОДКРЕПА НА ГОРНИТЕ МАТЕРИАЛИ ------------------------------------------------------------------------------- ВИДЕО - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution ВИДЕОТО УНИЩОЖИТЕЛ НА ПЛАНдемията Ковид http://bit.ly/StopK19Genocide ВИДЕО: Кратка версия на мега актуална за това ПСИХО-ковидарско време лекция от Девид Айк 2008 на тема - "Ако ще влияете на всичката риба, най-лесно е да въздействате на морето." https://bit.ly/DavidIckeWasRight ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори поканена за реклама на ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Проф. Долорес Кейхил - ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ http://bit.ly/VaxedAreDiffProp Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от световен експерт анализатор) https://bit.ly/skritata-istina-sega Един клип с кратка, но съществена информация за "ползата" от ваксините на разбираем език с проверими и доказуеми факти. https://bit.ly/31rEyu1 ----------------------------------- Ето ви в аванс смешния отговор на въпроса, Що е то Корона вирус? - много смях и много истини на едно място. Приятно гледане.(ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/CoronaTruth-SmileVersion ВИДЕО - КОЛ в СЪРЦЕТО НА ВАКСИ ПРОПАГАНДАТА! ВИЖТЕ КАКВО КАЗВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАДКУЛИСНИЯ ЕЛИТ ЗА "ВИРУСИТЕ", ТОКСИНИТЕ и ВАКСИНИТЕ СИ (ДА, ТЕ ВСИЧКИ СА ТЕХНИ и СА ПАТЕНТОВАНИ!), А ПОСЛЕ ВИЖТЕ И КАКВО СТАВА МАСОВО СЛЕД БОДЕНЕ С ГМО ОТРОВАТА ИМ с ЧИПИРАЩИ ВЪЗМОЖНОСТИ. (А малко преди края, след финалните думи на Байдън, ще видите едно от решенията на проблема ни с елита и шоуто им, както се изрази БайПън) https://bit.ly/IlluminatiPlans-HumanSolution ВИДЕО: УНИЩОЖИТЕЛ НА ПЛАНдемията Ковид (ВИДЕО) http://bit.ly/StopK19Genocide ВИДЕО: СВОБОДА ЗА НАРОДА - един специален клип с извънредно важни разкрития за всички търсещи свободата и просперитета си хора. Съдържа специална селекция от снимки и видеа. Пуснете на цял екран или във фрейм за да вижате субтитрите. (ВИДЕО) http://bit.ly/FreedomBG1 ВИДЕО: Неудобната истината за плана "ковид", какво ви разболява, лекува, кой ни го доведе, без заобикалки! Ако сте смели и не ви е страх да видите врага си в очите, истината от упор, този клип е за вас. http://bit.ly/TrueCoronaPuzzleNow ВСИЧКИ ЯВНИ И ТАЙНИ КОМПОНЕНТИ НА КОВИДАРСКАТА ИЗМАМА СЪБРАНИ и РАЗКРИТИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО НА ЕДНО МЯСТО http://bit.ly/svoboda-bg ФИНАЛНО РАЗКРИТ т.е. РАЗКОНСПИРИРАН и ПРЕПОТВЪРДЕН ОТ НЯКОЛКО СВЕТОВНИ НЕЗАВИСИМИ БИО ЛАБОРАТОРИИ Е ТОП СКРИТИЯ КОЗ НА ЕЛИТА ВЪВ ВОЙНАТА ЗА ДЕПОПУЛАЦИЯТА НИ!!!...ВСИЧКО Е ОБЯСНЕНО И ПОКАЗАНО ТУК https://bit.ly/KovidUmrq ДОКУМЕНТАЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТЕКСТ и ВИДЕА за ПЪЛНОТО СХВАЩАНЕ НА КОН'СПИ'РАЦИЯТА КОВИД https://bit.ly/stop-k19genocide Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary Митовете, на които се крепи коронаПСИХОЗАТА!!! https://bit.ly/MetodiKovidPsihoza Ако няма такъв вирус, защо хората умират?!, ще разберете ясно от този и следващите видеа и материали в този пост https://bit.ly/AkoNqmaVirusZashtoUmirat ВИДЕО: СКРИТАТА ИСТИНА ЗА АЕРОЗОЛНИТЕ ПРЪСКАНИЯ ОТ САМОЛЕТИ, КОЙ ГИ ДОПУСНА, ЗАЩО И КАК НИ ЛЪЖАТ, ЗАРАЗЯВАТ, РАЗБОЛЯВАТ И ТРОВЯТ С ТЯХ! http://bit.ly/Danger-Chemtrails 5G – Едно от най-любимите невидими оръжия за контрол и обезлюдяване на Човечеството https://bit.ly/2QJmA48

Ок, нека да приемем пряко сили, че този вирус е черната чума в наше време. Това обаче не е никаква предпоставка за грубо, нагло и безпардонно потъпкване на човешки права с цел гарантиране на печалба на фармацефтиката или туризма. Или за въвеждане на мерки с елемти на фашистка диктатура и геноцид с цел поробване на народите. И то в Европа.

Това, че трябва да носиш маска на закрито обществено място и да не ми дишаш във врата на опашката във супермаркета ли е грубото потъпкване на човешки права?

"Берлин се връща към нормалността, но усещането на туристите е за антиутопия" "Магазините и ресторантите вече са отворени, но се изисква негативен тест за коронавирус или сертификат за ваксинация." "На входа на магазини и ресторанти са поставени QR-кодове, които клиентите сканират и така си осигуряват бърз достъп до мобилно приложение или сайт за регистрация на негативен тест или на сертификат за ваксинация. Посетителите са задължени да посочат час на влизане и на излизане от обекта. Приложението се нарича luca app и в него може да бъде съхранен резултат от негативен тест, което улеснява посещението на ресторанти и магазини." "На много места в германската столица има центрове за тестване за коронавирус. В тях бързите тестове за берлинчани са безплатни, а PCR тестът струва около 50 евро - съизмерим с цената в България." "За да ползваш обаче тоалетна, в някои заведения в Берлин изискват отрицателен тест, не по-стар от 24 часа. За сравнение, за пътуване със самолет е необходим негативен тест, направен в последните 72 часа. При посещение на туристически обекти, като например катедралата на Берлин, също се изисква регистрация на влизане и се плаща само с банкови карти" "На някои булеварди, където минава основният поток от туристи, е указано, че носенето на маски е задължително. В обществения транспорт и в магазините има изискване за маска стандарт FFP2 или KN95. В затворени обществени места, както и на оживени улици и площади се носи медицинска или FFP2 маска. Тези изисквания важат и за ваксинирани и преболедували, показва справка на сайта на българското Министерство на външните работи за националните мерки в Германия." "За фризьорски и козметични услуги също се изисква негативен тест и FFP2 маска. Личните контакти са ограничени до не повече от петима души от две домакинства, като не се броят деца на възраст до 14 години, както и ваксинираните и преболедувалите." "На 6 август в Италия влиза в сила системата "Зелен пропуск" ("Green Pass"), която на практика ще е единственият възможен начин за хранене в заведения на закрито, посещение на кина, театри, музеи, басейни, фитнес зали, спа центрове, фестивали, казина и други. Само тези, които разполагат със зелен пропуск, ще имат достъп до тези места. При обявяването на новите правила управата на Колизеума сравни сертификата с tesserae hospitalis, древноримски документ за признание и своеобразна покана, съдържаща имената на гостите. Без този документ туристите няма да бъдат допускани в Колизеума и останалите италиански музеи, а сумите за вече закупени билети няма да бъдат възстановени. От 6 август посещението на Ватиканските музеи също ще е възможно само със зелен сертификат. Яденето на открито, както и пиенето на кафе на бара ще са възможни и без пропуска, засега той няма да се изисква и за пътуване в обществения транспорт или на борда на самолет в Италия. Какво представлява зеленият пропуск в Италия? Зеленият пропуск е добавка към европейския COVID сертификат и удостоверява, че приносителят му е ваксиниран поне с една доза ваксина, преболедувал е инфекция от COVID-19 през последните шест месеца или има отрицателен PCR тест от последните 48 часа. Как да се сдобиете със зелен пропуск?Живеещите в Италия и тези, които са ваксинирани там, могат да свалят пропуска от специален сайт с кода, който са получили като SMS след ваксинацията (тук). Чужденците от Европейския съюз ще могат да ползват ваксинационните сертификати, издадени от собствената им страна вместо италианския зелен пропуск."

"Черната чума" до този момент има около 0,27% смъртност в България за повече от година и половина.

Би ли ти пукало, ако ти или твои близка попаднете в този (уж) минимален процент? Апропо, съотношението заразени/починали далеч не звучи толкова безобидно, а заболелите се увеличават...

И какво да направим? Щото баба ти да не умре е оправдание примерно моите деца да не ходят на училище? Който е наапълнил гащите да ходи да се крий в мазето и да остави другите на мира

ного често попадам на коментари от сорта : Какво ще кажете на близките на починалите от „ковид“? Да свалят маските и да протестират с вас ли? Ще им кажа същото, което ще кажа и на близките на починалите от сезонен грип, инфаркт, рак, инсулт, диабет, глад, лекарска грешка, която между-другото се нарежда на трето място в света, като причина за смъртност –Моите съболезнования ! А вие какво ще кажете на живите и на техните деца? Да умрат с близките си ли или да живеят, като умрели ? Да спрат да дишат, да спрат да спортуват, пътуват и работят, да спрат социалните си контакти с други хора и да им бъде забранен достъпа до всички лечебни заведения, само защото някой- някъде си бил умрял и го записали в един тефтер за бройка на статистиката с „ковид“? Защо бе лицемери сега се сетихте, че сме смъртни, и след като веднъж сме се родили, е неизбежно и да умирем! Като толкова ви се спасяват животи, отидете в Африка да нахраните умиращите от глад деца, дарете кръв, протестирайте против консумацията на алкохол, която също взима жертви, протестирайте против употребата на цигари, която води до рак на белите дробове и взима повече жертви от любимият ви „Ковид“, или за вас другите смъртни случай не са важни, само защото не ги съобщават по телевизията! Като толкова ви се умира с умрелите , лягайте до тях и оставете останалите живи хора да си изживеят така или иначе краткият живот – свободно!!! Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции! Само най-тъпите овце все още не са го разбрали и искат да ги затворят доживот в кошарите им без храна, вода и въздух, за да ги спасят от „Гергьовден“ …. Гергьовден пак ще дойде бе овце! Бог ви е създал смъртни!!!!

Преди време имаше съфорумец с точният ник - "Инвалид от информационната война" . За да накараш глупавият народ да прави това което искаш трябва всеки ден да му промиваш мозъкът и най важното да акцентираш на дребни детайли от пейзажа , а други по-важни неща да гледаш да ги замажеш за да не се премества погледа на народа към тях . Същото което междувпрочем правят и фокусниците - гледай тук , а аз го правя зад гърба си !

Каква е тая дума "междувпрочем"? Няма такова нещо, впрочем означава между другото и да се използва "междувпрочем" е неправилно.

Ахаха ахаха. Ахахахахах.

Човека възстана срещу Божията мъдрост и чрез медицината наруши баланса на планетата, който хиляди години бе поддържан поради периодичните редукции на човешката полулация вследствие на локални, регионални и глобални епидемии от смъртонсни зарази. Баланса трябва да бъде възстановен по някакъв начин и поне за момента не виждам как човечеството може да остане в уравнението. То ще изчезне, както са изчезнали и динозаврите. Живота като такъв естествено няма да изчезне на земята (поне докато слънцето го има в този му вид и докато земното магнитно поле съществува), просто няма да е човека на върха на еволюцията, а нещо друго. Човешкия свят агонизира от доста време и ще продължи да агонизира още дълго, но крайния резултат е неизбежен. Колкото по развито е на днешен ден едно общество, толкова по-слабо генетически става то. Медицината нарушава процеса на естествения подбор и все повече и повече слаби и дефектни гени оцеляват и се възпроизвеждат в следващите поколения. Необратима тенденция. Колкото и смешно да звучи, най-изостаналите общества деградират генетически най-бавно (може би разни племена по Амазония та и талибаните в Афганистан все още еволюират) и ще оцелеят най-дълго. И те такива работи, драги ми слепеняци от рода "гнусотник беснеещ", ама вие не се настройваите песимистично. Никой от вас, вашите деца или вашите внуци няма да го види това.

Бог е дал на човек мъдрост да открива природни закони и медицина. Вашето си е долнопробно невежество и опъване на Божията мъдрост човек да се учи и опознава Божия свят!

Невежия в случая сте вие. Оновната теза на изложението ми по-горе е първоначално развита от известен учен - Нобелов лауреат (оставям ви го за домашна подготовка). Неговите трудове са вдъхновили и обединили основателите на кръга "Златният милиард". Всички налични в момента ваксини са произведени от компании, собственост на най-известните и активни членове на този кръг. Те просто не могат да се примирят с неизбежното и си мислят, че щом могат да определят дневния ред на жалкия и незначителен човешки вид, то могат да спасят себе си и дефекните си гени от забвение. За разлика от тях, аз съм приела тази съдба и ще се изправя пред Страшния съд с чиста душа. Вие може да рипате и се дърпате колкото си искате. Само ще помогнете на примката да се стегне по бърже около врата ви.

Всеки си гони собствения интерес. Заклеймиха Астра Зенека. Едни ваксини се оказаха, че може да се пуснат в едни крайща на света по-бързо, а други не може. Казват отделни неща за защитниците и за противниците на ваксините, но не дадоха сравнение всички ваксини срещу ковид заедно със всичките странични последици и после да сравнят другите ваксини колко и какви странични ефекти имат. Поне за мен има значение дали ваксината против детски паралич дава сериозни проблеми при 1 на 100 000, а ваксината срещу ковид 1 на 10 000. Някой пусна ли подробни данни, за да се разбере в същност коя част от обществото най-често влиза в болница и колко от тези хора го карат тежко или умират, за да сме сигурни, че първо сме се погрижили, за най-засегнатите групи от било то с изолация, ваксини или достъп до услуги като безконтактни доставки на храни, лекарства и т.н. А защо има толкова много информация за ваксините, но почти не се среща нищо за препарати лекуващи заболяването?

Новината е стара. За този писаха отдавна западни вестници. Почина преди повече от месец. Не знам как новината чак сега стига с българската преса.

Това е част от кампанията за популяризиране на ваксините. На всяка медия и е зададен ежедневен норматив за публикуване на "новини" в тази насока. Може и отпреди сто години да са, важното е посланието да е това, за което постъпват свежи кинти в момента. Иначе Гоговците в Дир-а ще останат без заплати.

Без паника, четеш ли?

Тъпунгер. Светът не е загубил. Дано не е разболял някой уязвим около него, докато се е правел на безсмъртен.

Schilo

Дир, просто се оляхте. Акцентът върху какво е, че е радиоводещ или антиваксър? Ами направо подемайте кампания, на тези, които са резервирани към ваксините да им слагат жълти звезди! Деева....

Би било супер да мога да ги разпознаваме отдалече. Хубава е идеята, браво.

Лесно ще ви разпознаваме. По бялото на устите , бяса от ваксините.

Шило без ваксина - първи коридор, пета глуха.

Дир печелят от оборота реклами, които показват. Съдържанието не е важно. Важно е заглавието. Че кой им чете текста на новините? Това е форум за генериране на кликове.

Долна реклама на ваксините,със смъртта на един човек ! А колко ваксъри издъхнаха,след поставянето на ваксина ?

Колко Холмс, дай числата.

Официални данни от системите им - Америка 15000 Европа 20000 Тежките увреждания към милионче отиват пак според техните данни Официални проучвания в тези системи се докладват между 1% макс до 10% Ти си смятай.

Колко да са издъхнали след ваксината? Николко! Психари разпространяват слухове в социалните мрежи.

Я посочи поне един.

Ами, точно вчера министърът май го каза - от 131 умрели напоследък, ваксинираните са били 5.

А колко му е и да са го очистили в болницата.

Колко му е да са го очистили човека

Нека всички, които си мислят, че бил гейтс ще ги чипира или ще ги направи стерилни или роби или нещо подобно да ги сполети съвсем същата участ, заедно с тъпите им роднини, понеже са големи умници. .

Schilo

Бе ти се моли теб да не те тръшне. Я КОВИД, я инсулт, инфаркт. Че нещо съвсем ги забраниха тези състояния.

Съжаление починали близки / роднини от ковид нямам, при това хронично болни и диабетици. На теб ти пожелавам останалите, реални, болести.

Той ти пожелава здраве, ти му пожелаваш болести? ... Ваксари, сър!

Само цигите кълнат, хахаха

Как половоната ми познати ТОТАЛНО забравиха всичко научено през десетките години, прекарани в училище. Започнаха да рационализират, да говорят за световни конспирации, 5 Г чипиране и прочие глупости. Направо съм изумен, как възрастни, образовани хора започват да се държат като неуки имбецили. И всичко това с "помощта" на хора, като този човек. Кой знае, колко са си отишли, слушайки глупостите му.

Не са толкова много, просто вдигат много шум. На работа примерно, очаквах, че повечето хора няма да се ваксинират и че са настроени против ваксините. Е, оказа се, че от 20 човека антиваксърите са д броя ... При нас не е имало какъвто и да е натиск от страна на началниците в една или друга посока.

... антиваксърите са два (2) броя ...

15% ваксинирни и половината купени си мислят че са мнозинство ... нещо межу ушите имаш ли.

В училище най-важното не си научил да мислиш. Цялата история толкова смърди ама то като няма какво мисли там горе..... абе нареждай се там боцкай се и товва е .

Самопичинали са го. Идеален начин да си набавиш още няколко ковидиоти- вакс клиентчета. Който ходи в гората при бялата мафия да не се оплаква за последиците.

Еми да четат форумците на дир.бг. 90% от тях са отявлени антиваксъри и псуват и кълнат всеки с различно мнение. Въпреки че се съмнявам някой да се трогне. В повечето случаи, никой не си променя мнението докато не се разболее.

Към новината