назад

Симона Загорова: С Даниел приключихме нашите любовни отношения

12:04 | 17 октомври 2021 | Редактор: Калина Петрова 50 25125

Коментари 50

Тая па коя е? Някаква нова бръмчалка ли е?

Дъщерята на Гло е много хубаво и стойностно момиче гледах я в черешката много земно и готино момиче. Пожелавам и късмет!

Радвам се за момчето, че няма да живее с тези Кобри,да запали свещ в църквата и да се прекръсти 100 пъти и да внимава коя ще е следващата!!!

От трън та на глог! Скъпа Симонке... Добре,че е баба Гло! Вземи малко да си смениш тая визия и тоя "Гло-ски" поглед. Бъди различна от мама, мила. Даже и миналото и взе да копираш,милата ми. Поздрави от село Две Могили :))

Са ако Гло забременее с леля/чичо на внучето на дъщерята ще избие рибата в радиус 1000км. Дано стане не нярвам да е влязла в критическата…

Ами, Кво да ви кажа чалгарско битие,ша го преместя в другия крачол

На тези няма ли кой да им каже, че децата не са играчки, не са "неща, които се случват". Те искат грижи, внимание и най-вече възпитание. "Така искал Господ". Точно той ти е дал глава на раменете, че да мислиш малко с нея преди да създадеш живот. Честито на детето, което ще бъде подмятано от майки на бащи, баби, дядовци, ще има 4 семейства минимум, но никое няма да е напълно негово. Използвайте контрацепция, защото децата са живи същества и личности, които трябва да се изградят с помощта на родителите. А не нова чанта, която да метнеш в гардероба или да смениш като ти писне.

Първо непланирано забременяване няма, има недостъпно пазене. Второ и двамата чакат на родители да помагат, хора на 25 години и едно дете не могат да отгледат. Трето, симонче, вземи си гледай детето, стига ходи по кръчмите, ако нямаше баби кво щеше да правиш?? Четвърто, добре че е глория, да ходи по участия, че ни за певица става дъщеря й, ни за жена. Този даниел абсолютен лигоч като тази.

Чудя се, дали момъка е оправил тъщата!!!! А може и да се е представил слабо и за това му бият шута !!!

Тотален ,, БОКЛУК,, КАКВАТО МАЙКА ТА ТАКАВА И ДЬЩЕРЯТА

"При Симона беше по същия начин - не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел." Курвите са така, бързо забременяват. Каквато майката, такова и дъщерята...

в предишна статия пишеше че , младият полицай Даниел бил безработен, и тримата със Симона и бебето Галина живеели в къщата на Глория. Глория беше възмутена да издържа Даниел и Симона, която също била безработна. Изглежда много напрежение се е натрупало за да се вземе това решение за раздялата, а Симона е предпочела да продължи да бъде финансово зависима от майка си и на нейна издръжка.

След едномесечна връзка забременяла, ама какво иска да каже??? Преди се хвалеше, че е много влюбена, много се обичат. Сега с това изказване, иска да ни каже ,че са били заедно, защото е забременяла???Боже мили, мисля ,че тези “госпожи”нещо не ги слушат главите!

Тука още прилича на себе си.Вижте след няколко месеца по-късно!Копие на мама отвсякъде! Обувки,дрехи,маниери,пози,пластични корекции и какво ли не!

Имаш в предвид”майка ми приключи любовните несъотношения”!Тя вече те притежава напълно.Става ми все по-трудно да кажа коя е коя! За кратко време и вече си като мама!Същите дрехи,устни,маниери,пози за снимки и какво ли не! Рождения ти ден приличаше на пародия с тия бабки наоколо и всъщност беше опит да се съберат повече харесвания на instagram,отколкото нормален рожден ден!Пфууууууу….

Иначе майките диктаторки най-добре нарочват дали партньора/партньорката са идеални за дъщерята/сина им и дъднат и атакуват дорде са живи. Предайте се по-отрано да не ревете на дърти години. Това е избор, който се взима навреме.

Как да стане като постоянно ме банвате, бе. Така беше и с IT съпруга

Сега ще иде да се чеше с някоя друга и пак ще си роди дете. Какво го жалите, да не е на 60 момчето? Па дори да беше, пак може да си роди

Каквато майката, такава и дъщерята,Това е отвратително, съобщава го като синоптична прогноза.Егати боклука

Курва ,като майка си.Язък за момчето ,че си опропасти живота с това курве,което е под диктат на майка си !

"При Симона беше по същия начин - не беше планирано. Тя забременя след първия месец, след като се запознаха с Даниел." ААми курве като майка си. Не било планирано, моме, като не искаш бебе пиеш хапче или тъпкача си слага бурка на малката чурка. До ДИР-а, за ваша информация: На никой нне го интересуват излиянията на русенските мастии.

Какво очаквате? Кучка, като майка си 'тя и е живият пример!

Любовни отношения са когато просто отидеш да си изчешеш пуката с някой, но когато си имала връзка с него от която се е родило дете е друго.... Но явно детето се е родило по погрешка вследствие на обикновеното чешене

Това някаква нова мода ли е? Бабите да завземат внучетата си, уж че помагат. Помагат, ама така разбиват семейството. Всеки трябва да си е отделно, внучето само на гости за няколко часа, а не да живее с баба си. Толкова случаи виждам напоследък - при живи родители децата живеят с бабите си. Пази Боже. Не съм изненадана, че Симона се е разделила с Даниел. Тя не знае какво е да имаш семейство, защото не е имала такова. И тя е живяла с баба си... Даниеле, използваха те за разплод. Съжалявам, но фактите са такива. Нямат нужда вече от теб...

Не знам какъв точно е случая, но като цяло дрънкаш злобни глупости. Естествено, младите трябва да си живеят отделно.Само че трябва да си поделят грижите за бебето.И на младата майка трябва да се помага

Що, да не е саката?! То, след удоволствията идват и задължения, това ''младите майки'', трябва да го знаят. Бабите не са длъжни на никой, с нищо! Това са отживелици, ... Помага се, но не се прекалява. Много семейства прекаляват с товаренето на бабите.

Значи е спрел да тъпче пуйката?

Това е първото интервю на Глория, в което ми прави впечатление на нормален и дори приятен човек.И в постъпила много, много правилно като майка. Дано не отгледат безкрайно лигаво дете.

Най-добре да имаш деца без да търпиш някакъв мъж да те бие изневерявай тормози За това жените в България раждат въпреки и напук на всичко

Разбира се, че е по-добре да си сама, ако алтернативата е да търпиш бой и изневери. Но в тоя случай едва ли е имало чак такива гадости. И в днешно време хората се разделям много често за далеч по-дребни неща. На младите мъже просто не им се носи тежко бреме и не им се ще да гледат деца и гледат да си се върнат към щастливото беьгрижие на ергенството

Тя е забременяла в първия месец от запознанството им. Каквото е търсила, е намерила. Какви, свободни съчинения, пишете... Едно дете, расло само с един родител, няма пълноценни отношения и нормално семейство след това, ... Като серийни самотници са. Разбира се, понякога, се намира някой/ някоя, дето ги търпи, в името на ... (никой не знае тези жертви, какви са и за какво са). От всяко дърво свирка не става и от всяка жена - майка - не става. А, бракът си е договор, който не е за всеки!

Свещ трябва да запали Че се е оттървал от Тия селски пачи

Защо ме баннахте

Веднага национален траур да бъде обявен.

И майката и таткото са чаровни . Баба ще е красива и много горделива ( като баба Гала и майка Мона

Така става когато майката се меси в живота на дъщеря си.живях с майка си до 33.нито намерих ,нито задържах, нито можах!!!! Обичам майка си с цялото си сърце ,но пътя трябва да се върви сам/а. Да видиш на дърт гъз как се учи да се готви, чисти и подрежда и,тн.. Толкова ми е трудно че искам да хвана гората....

По ясно не можеш ли да формулираш мнението си???

Преместих го !

Крушата не пада по-далеко от дървото! Дано майка й я вреди при някой от нейния контингент мутри!

Що ме боли фара с кой кога са ти почвали или приключили свирките, ти коя беше?

И двете не са чували за контрацепция явно. Божи дар или глупост - не знам след едномесечна връзка какво е.

Ее, щом Гло е останала само с едно, а не е родила още десет, значи не е като да не е чувала за контрацепция. Но грешки стават. И ако има възможност....по-добре да си го родиш. Така че, в тоя случай, добре са постъпили и двете.

Какви грешки бе човек, има си контрацепция и при всеки акт човек трябва да е наясно с това. Като махаш кондома, вади го на време, мъжа трябва да е наясно с това, като искаш сигурност пиеш хапче и готово. Като не можеш да се пазиш, не правиш секс и това е.

Статистически в България 30% от децата се отглеждат от самотни майки. Сегашните жени не са стока и не могат да задържат мъж. Устати, капризни, инати, проклети, все неща, които мъжете не могат да изтърпят и се принуждават да ги изоставят, натирят, изхвърлят от живота си. Естествено страдат децата. Разврата, също си казва думата. Дамите тръгват от рано, сменят няколко дузини партньори и когато се омъжи, тя вече е изпидепсана и не може да си стои кротко на г.ъза. С изневерите идват и проблемите, а с тях и разделите.

Че не си срещал жена досега, а само к-ви.

Ами нек-вите жени ли са? Урунгели дебели!

Нормално е.. Като видиш че си на умиране и нищо не върви с някой мъж, търсиш друг.... друг живот..

21 век :)))

пич..поредният употребен и изоставен донор на сперма.да са живи и здрави самотните майки и деца зорлем направени полусираци от обсебващи псевдомайки.

циганска работа....

Към новината