назад

Стил и красота: Саня Борисова с отличие "БГ модна икона 2021"

11:42 | 09 юни 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 34 52468

Коментари 34

Есил и Саня трябва да ходят с табелки с имената или стари снимки , че иначе са трудно разпознаваеми. Много комплекси и много пари, правят обезличаване.

Тази има отвратително излъчване....

А тоя педераст с несъразмерните бицепси/раменца, с голите глезенчета и измислените обувки? Кое му е модното иконско? И пак да ми изтриеш коментара.

Ба. Аз съм мъж и никога не бих се облякъл като представената икона.

"Лицето на новинарската емисия по Нова телевизия - Никой Дойнов, бе отличен в категория "Медии и журналистика""...... Никой Дойнов начи....

Да Саня безспорно е много красиво момиче,може да е модел,манекенка,блогърка но в никакъв случаи добра актриса

Разликата между снимка 15 и тези постнати от самата Саня е покъртителна.Направо с тия оранжеви кичурчета и това розово ансамбълче е за модна икона на Биад.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Устата ми хубава, очите ми зелени

рокличката на модната икона Саня -Прованса е абсолютен селски кич в стил Илиянци. Евала!

Не че нещо, ама иконите обикновено са русунки + златен/сребърен обков върху дъска. Та от тази гледна точка - кандидатите са подходящи.

Модната икона на наградите е най-лошо облечена.

лельо Кате? :)

изобщо не са добре облечени. Само Саня е прявила някакъв вкус , адмирации за което. Босите крака на г-н аръков и г-жа трифонова проява на селяния

егаси вкуса в стил дълбока провинция! Селска пръчка малоумна, но за кенефа БГ е ВИП персона

Този Л. Стойков не беше ли наградил Маринела Арабаджиева с "отличието" модна икона? нон-стоп висеше в нейния хотел, та по този повод явно. Ох, абе много е ценно това признание ;-)

Саня може да е простичка, но е хубава жена.

хич не е проста, интелигентна е - ама не се изказва често и затова не знаеш.

Ами, гледала съм я още в "Полет над нощта", когато се мъчеше да замести Г. Любенов. Най-добре да си мълчи, да не се разбира истината. На нея хубостта е достатъчна.

Розаво и чарвено... егати комбинацията начи...

Може пък да не е фотогенична! Мирише на старост тука.

сигурно ти се вижда, като розов слон на полилея.....

Падам от смях. Саня става, но другите ЯКО чалга! Натали Трифонова тази гротеска е “модна икона”. Видя се преди церемонията още се пишеше че тя ще спечели с определени протекции - мачкане на чаршафи!

саня става селски мегдан, иначе е тъпо селско парче, а вкус и класа няма.

Няма класа тази. Колкото и скъпи парцалки да и подарят, колкото и награди да и купят, с колкото и грим да се нацапоти, колкото и корекции и фотошоп да използва класата и излъчването липсва. То е масово за българките. Някои с пари си купуват последна мода дрехи, но просто когато гените са селски, няма как са постигнеш класа и женствено излъчване само чрез грим и скъпи парцалки, сори. Отделно с етикета са адски скарани.

Абсолютно всичките са скарани с етикета. То самото събитие е пълна пародия както и победитешите. Критериите им били - морал, професионални успехи?! What? Морал? Саня пази някакво приличие ок, аръков и той, ама това недоразумение Натали Трифонова, която всеки ден пие, пуши и спи с различни мъже - все богати дядовци? Така пише в медиите, същите който сте я “направили икона” хахаха. ПОЗОР

Мдааа ... Прав си ! С тая заплатка и тристаен си купи в М.ливади и БМВ 2019 кара!!! Как ли става това ??? ;-)

Може ли да не поставяте българките - жените на собствения Ви народ (които в едно нормално общество се ценят и обичат) - под общ знаменател и в коментар, напоен с омраза? Може би Вие не ги намирате за класни, но ако се огледате извън дир-а, който междудругото както останалите медии налага кифленските и безвкусни стандарти за красота, ще намерите български жени, достойни за уважение - майки, учителки, актриси като Лорина Камбурова и още много...

Госпожо или госпожице имах предвид под всичките (тези от снимката) а не всички българки. Къде видяхте да казвам Българските жени са .... Поименно ли да ги изброявам кифлите - Наталка, Есилка и т.н. По протокол нито една от тях не трябва да е БОСА ама всичките са боси. за Лорина съм съгласен - освен класа, интелект момкчето притежаваше и онази скромност и загадъчност за която госпожижите могат само са мечтаят. Радина Кърджилова също е добър пример за красота. Има много жени с класа и интелект, но за тях никой не либира да бъдат “модни икони” и по-добре гледайки победителите място За достойни хора ням. Няма злоба уважаема и простете ако сте се почувствала засегната, далеч не визирам всички жени - горди българки и достойни!

Много е красива и елегантна.

Модна икона със селско излъчване

За една седмица два пъти, браво, че е събрала пари

от проституция повече изкарва

Към новината