назад

Светльо Витков: Колата, която ни удари, може да е на служител на Национална сигурност

21:53 | 20 октомври 2021 | Редактор: Калин Каменов 46 13663

Коментари 46

Чета коментарите под статийката и харесвам един от тях, защото напълно съвпада с моето виждане по темата. Коментара разбира се е като по-голямата част от коментарите т.е. негативен по отношение персоната или действията на лицето Витков. Решавам да го подкрепя с натискането на + и очаквам да видя промяна в броя гласове, които го подкрепят. Но странно защо подкрепата ми за това мнение се отрази в резултата с минусите ( неподкрепящите). Дир-а това ли са стандартите ви за честна журналистика, за които си раздавате едни награди?

Предизборната кампания на един скауец....

не ми стана ясно, полицаите, писаха ли му акт да го насолят еoно хубаво тоз нова смяна - бандидче-мутрагенче или се разбраха като с "колега" ?

И да е какво от това? Те коли не карат ли? Писна ми от няколко дни да слушам за тоя пияница по всички медии.

Точно това е проблемът, че карат, но по-начин опасен за останалите участници в движвнието.

Като гледам, броя на коментарите намалява, вместо да расте - що ли е така!? Е, нали имаме "свобода" на словото.............

най-голямата трагедия е че е ФЕН на Левски... това рязко е въздействало върху цените на чесъна на WALLSTREET. Пиперът от Шабла рязко е поскъпнал, а кауните от Каварна се вкиснали до един, което е нарошило еко равновесието в район, поради отделящата се миризма. Месни предприемачи веднага са турили кауните в бидони и скоро ще точа каунска пърцуца. Но поради капави закони, няма данък акциз вътху вкиснали кауни.... Изобщо трагедията за фиска е пълна....

Човекът е студент. Не работи още. Хубаво че сте го снимали и сте му взели данните. В Бг няма справедливост.

Е заработил е ако не работи.

Светльо, ти си не само смешен, ти си жалък. Не разбирам кой нормален човек ще гласува за един дребен измамник с голямо его.

Драги ми Витков , като обществена личност която има претенции да навлиэа сриоэно в политиката би трябва да покажете уважение към раэклатените ни институции да си свършат работата по раэследването.Как да ви се доверя чв ако спечелите иэбори ще направите нещо полеэно след като реагирате по тоэи напълно неадекватен начин?

една толкова голяма, известна и силна икономически държава, която даже и в G8 и G20 присъства, че чак и национална сигурност има. Все едно мангала да си сложи на колибата аларма против крадци.

Имената на престъпниците и нарушителите трябва да се обявяват публично за да ги е страх от възмездие, след като официалните присъди са смешка.

Мене ме преследва една кола, има бурка с ЛЮТЕНИЦА и буркан от СИНИ ДОМАТИ, даже са цели касетки с буркани. Аконякой знае на кои службни са тия мръ.сници..., Булята вътре - я разконспирирах има акаунт в BG-MAMA и споделя рецепти за мръсни цо.мби.... Страшна работа хора!!! ПОМАГАЙТЕ ако имате развалени яйца да се отбранявам

нападателя се казва Lex Steel. По поръчение на илюминатите е нападнал Светлю, а докато е бил в безсъзнание след катастрофата го е обезчестил. Сега Светлю му се налага да седи на възглавница.

от вътрешен иСточник, който е клиент на Карлуково, получих информация, че заговорът срещу този СКАКАУЕЦ е разработен в щаба на МОСАД, лично от ОсАма бил ГЛАДЕН!!!

Тоя ''Светилник'' на мисълта се забърка, вече, ... С лично разследване в медиите, ... Мисли на глас, та се пушилка дига. Защо ни пробутва житейските си несгоди през медиите?! А, по-кротко, де! Ти,Светльо, докато краде пари от данъкоплатците, некой - каза ли нещо?! ; )

Като му знаеш името, защо не го кажеш ?

Защото и на Светльо, името му не е много светло.

Така ще е при Радев. Свиквайте. Който ожевее, оживее

Не си просто глупак, а ак глОпак, та чак лопаш. Някакво обдолбано ченге се е правило на безсмъртен, какво общо има РР? или ти плащат копейките за тъпи постове?

Добре! Повярвахме ти! И сега ще гласуваме за теб! Жертвата на атентат! Но иначе съм сигурен, че виновникът е леке нечие... Затова си прав и се надявам да не го оставиш на мира!

Цървул, ти вярваш ли че струваш колкото един Мерцедес да го разбият заради теб . Изводите оставям за вас.

Ти определено не струваше цървуле !

и пак витков и мицов с а отрепки познавам го и съсъ сигурност тоя герберастки лизач е виновен сега гузен и му се привиждат служби...

Явно не го познаваш смешко !

Как си, Павка ? Цепят ли ти аналчето черните брадъри - твоите любими приятели от Америка ?

Незнам дали има математическа величина, която да покае колко е гнусен този....N..на...N,на нзнам си коя.....Ще пробвам с БГ език....ГНУСЕН...ГНУСЕН...ГНУСЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Витков е мръсна фигура, та си има страховете. Но знаеме и, че най добрата защита е нападението. Засега не сме чули другата страна - може да е всякакъв, но засега само витков твърди, че е виновен.

Един вид се явяваш защитник и на убиеца на Милен Цветков ? Него го чу ?

4и4о на 50 + гидини стана...ои ои ои...

Светльо, искрено съжалявам за злополуката, на никой не го пожелавам. За голямо съжаление ти си оставаш идиот и глупав човек. Какви НСО-та те гонят, какви са тия конспирации, лидер на най-глупавата партия създавана някога, която никой не го интересува ще ходят да го блъскат нарочно... Малоумник си и такъв си остана през годините. Май белото ти идва в повече

Боксьр, каратист, левскар! Ясно - бандит гербаджия...

леФскарите сте сите наркоманизирани бесепари :)

ДЕМЕК ДЕТЕ НА МУТРА ИЛИ БЕЙ. ... ОТГОВАРЯ НА ПСИХАРСКИЯ ПРОФИЛ

Според мен типажът е същия като онзи, който уби Милен Цветков. Ако работи и за службите ще е случайност. Повярвал си келеш. Интересно дали са го тествали за разни вещества. Обикновено службите ангажират хора от крими контингента за такива дела, едва ли ще пратят служител.

питай тъста Бригадир!А,и да не забравоиш да върнеш милкиоте от субсидиите,с които се облажи,въпреки гръмките ти обещания!Боклук!

Едва ли някой има интерес да убие Светльо Витков, но все пак си е брутална катастрофа и трябва да има ефективно наказание.

Никой не му дреме на бибата за тебе дали ще си умрял или не за 99,999% в тая страна им е все тая ... Разбирам те че си се наакал от страх ама чак някой дате блъска нарочно с мерцедес .хахах тотален крокодил си..

Карал е лично Мунчо, защото се страхувал от Светлъо да не му вземе втория мандат.

Много се вживяваш , Светльо.Цял Мерцедес да потрошат заради теб, остави

Продукт на ценностите от последните десетилетия. А кой беше лидер по това време?

Това е атентат!

Точно пъл тоя безполезник едва ли някой ще тръгне да го трепе.

Ало ти шофьора ли си или някой негов роднина, гъз такъФ???

Към новината