назад

Светльо Витков оцеля по чудо в тежка катастрофа, предизвикана от мощен джип

14:50 | 18 октомври 2021 | Редактор: Боряна Колчагова 87 40225

Коментари 87

"Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката назад, в случая, ми спаси врата от счупване, но изхвърчах назад в тавана, после паднах някъде на задната седалка, после пак в тавана и не знам още къде" Абе аз винаги съм подозирал, че Светльо е просто парче, но сега вече нямам съмнения. Как така бе Светльо ти хрумна гениалната мисъл, че понеже си бил без колан и със спусната седалка ти е попречило да си счупиш врата? От къде ги извади тия Светльовски физични закони? А ти бе, Светльо, случайно да се сещаш, че точно неносене на колан при катастрофа и такова мятане на един 100 килограмов човек из купето може да доведе до сериозни травми не само на безмозъчния неносещ колан, ами и на другите хора в купето?

Ето го родния манталитет наяве - младежа с МЛ-а е типичен герой, но по-лошото е, че чакаме всички да ни се случи нещо, за да заемем ясна позиция и да се борим с неправдата. Светльо е обществена личност, има партия - защо чака досега - защо не излезе да поведе хората, всеки път когато имаше смърт на пътя. Толкова случаи - всеки ден, всеки божи ден. Ако всеки един българин, който е загубил или познава близък ранен или починал при ПТП се изправи и поиска промяна - такава ще има. Истината е, че ни трябва лидер, който да ни обедини за някаква кауза. А в България няма. Ние сме вълци-единаци, на никой не вярваме и никой не признаваме. Обаче как да вярваш на някой - всеки мисли за себе си.

"младото момче с мускули и татуировки" е карало с превишена скорост, може би светлето не знае, че трябва да погледне в огледалото, преди да се престрои факт е обаче, че тук се прави на мъж, а там сигурно е бил готов и да му врътне една

Кандидат президента като влезеш в Президентството ще те возят в сигурна кола

Липсата на колан не е за хвалба, г-н Витков. Ако бяхте с него, нямаше да се търкаляте из купето като брашнян чувал. Политик се опитвате да бъдете, това ли е примерът, който давате? Чудо ви е спасило и следващият път като седнете в колата си сложете колана.

Защото само Бай Ганьовец кара кола на 15г+ с гуми петнадесета употреба, за това така хубаво е влязъл в багажника на господин Витков. И тук в Англия е пълно с такива комплексета, пакита и индийци, взимат кола 200 коня, за 300-400 паунда на месец, и си мислят, че карат ферари, съответно правят простотии. А най-смешното е, че и не слагат читави гуми, а най-евтиното възможно, баш като Ганьовеца с ML-а :))) Та, не е само в България простотията и олигофренията съществуват, лошото е, че в България това е практика поради куп причини, а тук проблема е в манталитета на приматите, които не могат да се впишат в нормалното общество :)

Светльо, мачкай гадното разглезено лайненце. Всички трябва да се надигнем срещу повсеместната корупция и беззаконие в държавата. Така става в държавата на Тиквата.

Днес два пъти надзърнах в празните погледи на дебили зад волана на БеЕнВета

БеЕмНееее-та им казват ; ) Тези, дето ги карат са с диагнози, до един. С по-леки диагнози са от 1-ва до 3-та серия.

Не сравнявайте далавераджията Светльо Витков с журналиста Милен Цветков. Самият факт, че Витков се хвали, че бил без колан е показателен за липсата му на правилна оценка върху ситуацията. Може той да е причината за катастрофата и да клевети другия шофьор.

И Светльо тарикат се е барнал, без колан. Въргалял се е из колата - като чувал с картофи. Обаче, вече е готов, да гледа в чуждите паници и да съди, кой какво прави. Проблемът на българите, е - че все гледат какво е направил другия, ... А, ти що не спазваш ЗЗДПП, Светльо?! Да караш без колан е нарушение. Мен пък, колан ме спаси, при обръщане и влачене по таван. Самокатастрофирах, в завой, при поднасяне. Коланите са важни, не ги слушайте тези ''големи карачи'', с големите претенции. И как ще те оплеска повече от 1 път, ако не сте си мерили ... Дайте записи от камери, ако ви стиска, да не стане, така, че ...

MI NIAMASHE NUZHDA DA BURZASH TOLKOVA,ZA DA OBLIZHESH NASRANIAT GUs,NA GLUPAVIAT TI GOSPODAR borisOFF!

??? ТИ, С КАКВО, СИ СЕ НАШМЪРКАЛ ???

А, трябва ли да вярваме на Светльо Витков? Помним как се яви на избори за да получи субсидия, която сложи в джоба си.

На тоя не му вярвам, докато не видя записи от камери!

Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката назад, в случая, ми спаси врата от счупване, но изхвърчах назад в тавана, после паднах някъде на задната седалка, после пак в тавана и не знам още ....Трябва да се потърси мнението на специалист по този въпрос.По думите му се е прхвърлял в колата много пъти ?!Това също е причина да си счупиш врата.Но Българите сме специалисти !!!Важното е че е оцелял все пак.И другият пяът с колан да не се прехвърляш като домат в колата.Съжалявам,но това е истината.А за нафуканите младежи трябва по сериозни мерки и по-тежки наказания!!!И все пак карайте с колан!Останалото е антиреклама!!

За мен проблема е в родителите! Хлапетата още не са изкарали пари за един трабант на старо, а им подаряват мощни коли без да занаят да карат добре. Тез родители после се самообвиняват,че не са мислили., ама понякога е късно...

Проблемът е че вече много хора си накупиха SUV-та, реално при тях масата е много по-голяма от една лека кола. И примерно при челен удар, силата която ще изпита водача на леката кола ще бъде много по-голяма от силата, която ще изпита водача на джипа. F = m*a и F1 = -F2, съответно втори и трети закон за движението на Нютън. Тоест ако имаш лека кола, която тежи 1 тон и джип тежащ 2 тона, ако се блъснете челно, силата, която водача на колата тежаща един тон ще бъде два пъти по-силна от тази, която ще изпита водача на джипа. Но реално ако джипа се блъсне в бетонна стена или крайпътно дърво, той ще изпита по-силен удар. А силата на удара е ускорението от по-горната формула.

Добре де, това какво означава -по-безопасно ли е да караш лека кола 1 тон, или джип 2 тона. А принципно съм чувал че джиповете защото са високи е по вероятно да се обърнат при катастрофа, което май е най-опасното.

Човекът ти е написал, зависи, с какво имаш ''среща'', бетон или ... Абе, да не ви пресреща товарен камион, челно, че отекохте и с джипове и с коли : ) По лични наблюдения, колккото по-неграмотен е един шофьор,. толкова по-голям джип е налазил/ а ... Мисли си, че - каято стане нещо - има по-големи шансове за оцеляване.

преди се пазехме от мутрите, сега от отречетата им , а на всичко отгоре и системета на застраховане "поощрява“ - газя и мачкам наред, този пример , иделно го доказва

Опит за убийство е това ! Слава богу , че се е спасил от този млад Бандит! Това е нападение на Политическа личност !

Този мухъл с джипа е целял убийство, същия номер като с Цветков, това са животните от промяната

Жалко. Продажен боклук. Навремето гласува "За" общината да хариже 8 декара парк в квартала ни. Задник.

ако не си разбрал, у нас за да си сигурен че ше оцелееш на пъта требе да караш поне зил 131, моята сияйна мечта от казармените години е да мина с едно такова през центъра на софия...

силно жалко че тоя измекяр и некадърник е оцелял ,мислех го за пукнал а той изпълзял от дупката си и дращи силно вероятное той да е причинил катастрофата и ся да се оправдава хвалеше се как изпукали с оня мангал мицов субсидията за само месец.

неска секи чалгаджия ли си има партия?

Ами от.Витков нали вашата партия се коалира с герб след по предишните избори. Много лошо излъганите вашите избиратели. Значи да са такива законите имате вина и ние, то само със субсидии не става, трябва и гражданска позиция

goose

"Това, че не бях с колан и бях спуснал леко седалката назад ... " Когато ти започнеш да спазваш закона - само тогава имаш право да изискваш от когото и да е друг да го спазва и той.

Защо не са пуснали аварийни, или ако не работят да сложат триъгълник? Всеки иска другия да спазва правилника, но самият той е над такива неща. За какво ви тарашат за аптечки и триъгълници, когато не ви глобяват за неизползването им. Акт му напишете на този "слуга на народа"!!!

Драги Светльо, нищо не можеш да му кажеш. В татковината партиите са се погрижили законите да пазят бандитите. Най - много да му отнемат книжката и условна присъда. Аре.

Хм, защо без колан бе г-н Витков? Ако беше с колан не само, че нямаше да си счупиш врата, ами нямаше и да се лашкаш из колата като картоф и да рискуваш да изхвръкнеш през някой прозорец и да станеш на кайма. Аре поне ти спазвай закона, нали за това се бориш. А тоя с мерцедеса копче не може да му кажеш в случая, такъв е закона. Ще го глобят, ще е без кола известно време и това е, дреме му на ...

СЮЖЕТЪТ Е ЕДИН И СЪЩ, СУПЕР МОЩНА КОЛА С МЛАД ШОФЬОР И БЕЗ ДА ИСКА, СЛУЧАЙНО.. ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ

Нямаше да е голяма загуба. Един простак по малко.

Пий си хапчетата! И да идеш да се ваксинираш!

Със събсидиите които излапа през годините ще си купи нова кола, не го мислете.

По принцип каква е процедурата в този случай? На Витков колата е за моргата... Кой и какво би трябвало да плати? Не се бъзикам... Просто питам.

Застрахователят на онзи ще плати на Витков колата. Ще плати и неговата, ако има каско. Така пичлемето ще се размине с административно наказание. Тате всичко е платил предварително.

Taka se chistiat neudobnite veche, Milen Velchev, sia toia...

Милен Велчев си е жив и здрав и си харчи щастливо милионите, които успяха да приберат с крадлив дедо.

Жив и здрав да и да иляди, но това му размишление относно "ползвата" му от неслагането на колани е пълна простотия.

Братме, облегалката щеше да ти спаси врата от счупване, ама акъл няма от къде да ти дойде.

Така нареченият "мощен джип" е втората генерация ML със заводско обозначение W164, в производство между 2005 и 2011 година. Та накратко за колата, това е една 10-15 годишна кочина с поредният пикльо вътре. В Англия млад водач не може да се регистрира мощна кола, защото застраховката е непосилна. В Германия, 90% от „гъзарските“ коли в БГ няма да минат даже ГТП. Топлата вода отдавна е измислена. Може би е време да почнем да я използваме.

Ние ще си се къпем със студена още 100 години.

Е какво като ни просветли ,че джипа бил W164 ??? На умен ли ми се правиш,кфо??? И в крайна сметка не е ли мощен ? Даже дизелака 270 е с 200 и кусур коня под капака. 350ката е с 250 коня. AMG55 е с около 500. Кое не е мощното на тая кола? Достатъчно мощна е да те тресне отзад със 150 кмч и да те направи на салата

това не е "джип". Джип е класическият Ланд Ровър, Нисан Патрол, може би Мицубиши Паджеро, класическият Тойота Ландкрузър, някоя вехта УАЗ-ка, G-класата на Мерцедес... Но това, за което говориш е подвижен к.неф, превозващ поредното л.йно на пътя. Лошото е, че старото л.йно сега ще му купи по-нов к.неф... и дано следващия път да се размине само с потрошен к.неф.

това са младите шофьори от партиите на протеста..

И тоя няма наяждане, на всички избори се кандидатира за субсидията.

Зет е на бившата Държавна сигурност - Бригадир/Бриго/ Аспарухов е баща на жена му!

Проблемите не са в липсата, а в неприлаането или дори по-лошо - в избирателното прилагане на законите. И в КАТ - те просто отказват да работят. В КАТ има огромен прогрес, но са далеч от "компетентните органи".

Феновете на Славиту са това.

Светльо, трябваше да го спукаш от бой това леке. Не знам как си се сдържал.

Светльо щеше да е поредния Милен Цветков, но му се размина по чудо ...

Баце Светльо е видел присветване изодзадзе щот нали и той гъзе и движи в крайна лява ама в тъмното нещо не са се разбрале и ... гипс!

Роко, УМРИ твойта кожа

Светльо да си жив и здрав, но защо поне не го оплеска едно хубаво капута, не знам как си се сдържал? Преди време един такъв същия охлюв на 20-21, със същия джип, номерът му беше СА 2226 /накрая не го помня/. В задръстване съм, първа кола на зелен светофар, обаче пред мен перпендикулярна улица и веднага след нея задръстено с коли, т.е. няма къде да отида, най-много да мръдна 3-4 метра напред и като ми светне червено, а на тези от дясно зелено, ще им преча и ще ме псуват. Обаче при мое зелено, въпросният пъпчив малък педераст, който е зад мен започва да свири, все едно е на сватбата на майка си, която се жени за брат му. Та трябваше да слизам и да се опитвам да му обяснявам, че май е минал изпита, ама без листовките. Но в крайна сметка май така не ме и разбра. Вероятно подходът ми беше неправилен, но поради оживеността на кръстовището до други мерки не се стигна.

Чета тук и колана та колана, Милен с колан ли беше, същия случай с млад лигльо ,само че нямаше късмета на Светльо

Милен беше спрял на светофара и вероятно държи спирачката. Разликата в скоростите е била ОГРОМНА, а ако е бил и на спирачка, още по-зле. Изобщо не може да се сравнява.

Децата на простаците от прехода... Какви деца да възпитат родители мутри и мутреси???

Отивай да правиш благодарствен молебен в църквата

"От вчера живея нов живот, по Божията милост, но ще съм безмилостен към убийците на пътя", каза музикантът . . Послание на Яков 2:12 Говорете и действайте като хора, които ще бъдат съдени по закона на свободата. 13 Божият съд ще бъде безмилостен към този, който не е бил милостив. Но човекът, показвал милост, може без страх да застане пред Съдията. . . Понякога помага да си чел Библията преди да станеш политик.

Послание на Тойота 5:7 Яздете Тундрата и няма да имате страх от никого.

Един заспал ТИР и си дотам.

То ок музиката, ама Светле и ти не пееш бате за калинки и щурчета. Тоест пееш и за това...но ме разбираш предполагам :)

Ето защо е противопоказно да се кара след 22 часа по околовръстно, бул. България, Бул. Владимир Вазов, Ботевградско шосе и всички по широки и прави булеварди из София.

Там където полицията просто не знае да застане и снима и да глобява.

Онзи келеш, че е за трепане - за трепане е. Но Светльо защо е бил без колан?

Щото няма полиция да му шие глоби, затова. Като искаш законно да караш без колан, намираш кола от 1982 или по-стара, привеждаш я в изправност - и караш. Вярно, не струва колкото Субаруто на Св. Витков а доста повече.

Заради подобни хора, като Светльо партията, имаме това положение - да има такива младежи. Да не се бърка причина и следствие. Поколението на Светльо е виновно за поколенията зан него!

Героите ти Азис, Кондьо и Евгений Минчев са истински "народни будители"...... нали...

Гредай по-широко на фактите - ще се изненадаш, колко много е можело да бъде сторено от сегашните 45 - 65 годишни, и колко малко неща зависят от сегашните 18-25 годишни поне на този етап. А иначе, за обидите - щом това те възбужда.....

Колко много е било да може да бъде сторено ? Гражданска война срещу мафията и мутрите ли ? Ами че още са си там .. същите, отидете и ги набийте и променете държавата ...

Мерцедес ML не е кола, а диагноза. Като цяло София е психиатрия с отворен режим, просто обърнете внимание на населението подвизаващо се зад волана. На Околовръстното след свечеряване нормален човек не трябва да стъпва. Колите са по-малко и онези с диагнозите (предимно с болести носещи немски наименования) окончателно изключват и малкото остатъци от някакъв разум в замъглените си глави и летят по асфалта като заредени частици във вакуум. С две думи- Околовръстното е АД, който съществува в този си вид с любезното бездействие на пътната полиция.

добре, че не се е случило най-лошото

Към новината