назад

Той написа последната песен на Бъди Холи, спаси кариерата на Синатра и даде името на посмъртния албум на Майкъл Джексън

10:02 | 31 юли 2021 | Автор: Еми Мариянска 14 9518

Коментари 14

Septimius

Абсолютно невярно твърдение е, че Пол Анка е автор на "My Way"! Това на право си е лъжа, за да се напише едно гръмко заглавийце! Автор на музиката е Клод Франсоа, а оригиналното ѝ заглавие е "Comme d'habitude" и е записана през 1967 година в изпълнение на композитора! Не само че не прави чест на авторите на подобни статии да пишат откровени лъжи, но и е е обида за аудиторията им! А стилистиката на самата статия даже не се нуждае от задълбочен коментар!

Такава амалгама от глаголни времена в един текст досега не бях срещал. И това е най-малкият проблем на статията. Онлайн медия, рекламираща се като най-четената у нас, поднася неграмотно написани/преведени материали, че и със завидно самочувствие посочва авторите им. Мъка, мъка...

... интересно! що ли не се зазяпах в граматиката, може би ми стана повече итересна историята на певеца и граматиката на заден план. ето че има критици за всичкооо благпдарение на вас българският език ще остане жив. прави съе трябва да се работи над граматиката живота не е само мечти и хубави истории той пълен със направени грешки и критици до тях

Изглежда причината е във вашата неграмотност, не в автора

Това някое от децата ли ви го е писало, така де, вкарало в google translate? Докато вие сте си смучели пръстите пред телевизора. Та този, с извинение, "текст" все пак е публичен. Срамота! Неграмотия до шия!

Е много идиотски превод!

А вие лично с певеца на неговия език ли говорите?

Septimius

Ясно е що за преводач си, щом задаваш такъв тъп въпрос!

Абе много зле ДИР-a! Според музикални спецове-никакъв специалист не трябва да си, а само малко да виждаш по-далеч от носа си, за да знаеш кой е оригиналът, той и Пол Анка го казва от къде я е взел. Затова пък научих кой точно е внесъл тази прекрасна песен на Claude François в USA.

Ковида не можа да пребори...

простотиятаДАЙ ИМ С8ИЛИКОНКА ДЕТО ХВЪРЛЯ САЛФЕТКИ, И СА ДОВОЛНИ

Septimius

Той можа, но ти не можа да си пребориш тъпотията!

Готин.

Към новината