назад

Виктория разтърси зрителите с емоционална изповед. Баща ѝ се бори с рядка болест

13:30 | 12 април 2021 17 8647

Коментари 17

Ей, всеки който иска да стане известен има някаква "трагедия" , която всички трябва да узнаят и да му съчувстват... Само те са тъжни и разплкани, но това носи точки и "лайкове"...

Прекрасно момиче!!!

че едно нещо като ти го натрапват всеки ден и всеки час,накрая свикваш с него.Въпроса е струва ли си да се хвърлят толкова пари за тая повлекана,вместо да се дадат за нещо добро

Бъкмейкърите дават 5 място. Не е зле...

Добре, че ми се изповяда в ефир

Гледах предаването.Прекрасна Вики! Естествена, мила и адски чувствителна и емоционална.От сърце и желая успеж,здраве и обич ,заслужава ги! И най-вече баща и да се оправи.

Коя е тази, не съм я чувал досега?

Точно това се очакваше като коментари, обиди, лично мнение.. На базата на какво? Познавате я лично, от дете, или ? Браво само хейт, хранете се, може би сте гладни!

Тъпа кирка, която за пореден път ще излага България! Кой ги избира тия нищожества за певици, представящи страната ни? През колко легла е минала, за да вземе тази възможност за изява? Лигла, мрънкаща под нос!

И защо точно сега се сети за тати ? Ммм ? И защо публично ? Ммм ? Няма лоша реклама казват ? Има ! Твоята !

Тая красавица също страда от една тгруднолечима, широко разпространена болест - глупост, при това съчетана с лицемерие и селска хитрост.

Още едно доказателство, че това което се вижда, съвсем не е това което е, и нищо не идва лесно, и нито една мъка и болест не е спестена. Нито на хората от публичното пространство, нито на всеки един човек по този свят. Защото това сме ние, просто хора без значение, пол, раса и професия. Зад всеки плод, стои труд, зад всяка радост, има и много болка. Нека радостта да победи болката, в живота на тези хора!

Дрън, дрън, дрън... Много приказки, малко смисъл!

Ето още един дето е клъвнал на въдицата ! Това казах преди малко - всички тия участници вадят на показ някаква сълзлива история. Милиони хора по света тихо изживяват своята мъка, ама тия "селебретита" нали са по-специални, тяхната мъка винаги е по-специална. И глупаците гледат с кравешки очи и леят сълзи.

Продава. Пример: Жана Бенгердорф. И преди Армутлиевата да я "открие" си пееше добре. Историята с детето и семейната драма я продаде за "форматите". Това е диференциращият фактор, който интересува масовият потребител - драма и страдание. Свикнал е от сапунките, които му набиват "медиите" денонощно.

И всички тия участници НЕПРЕМЕННО вадят някаква сълзлива история на показ САМО И ЕДИНСТВЕНО да се харесат на журито и публиката. Иначе на баща й пожелавам кураж.

Към новината