Рухва митът за здравословните зеленчуци, сготвени на скара
Дълги години диетолозите твърдяха, че най-полезни са зеленчуците, когато преминат през "суха" термична обработка, тоест на грил или на скара.
Обратно в новинатаКоментари - Рухва митът за здравословните зеленчуци, сготвени на скара | Лайф.dir.bg
Коментари
Явно са продали достатъчно барбекютаи скари, сега е ред на уреди за готвене на пара и разни тенджери.
Яжте домашно отгледана храна (по възможност от планинска местност), и хич да не ви пука как я приготвяте! Хващам се на бас, че е по-здравословна от тази купена от големите вериги и приготвена на вечерен смог :)
Тия ненормалници нали това им е работата - да правят изследвания и чак тогава да оповестяват кое полезно, кое не. След като е толкова явно нездравословно - какво са бляли и не са го проверили досега?
Хубаво е да се обсъждат тези неща в интернет,за да може да приготвяме храната си,колкото може по-здравословно при всичките тези вредности,които ни заобикалят.