назад

Зуека проговори за емигрирането си в чужбина (видео)

20:59 | 17 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 184 41271

Коментари 184

Стига сте ни занимавали с личните драми на този или онзи 'известен'. Като напуснах страната аз и много други преди 20 години не писаха статии по въпроса нито пък някой се вълнуваше и с право. Като се върнах обратно преди 10г. също не видах статия във всички медии и 200 коментара под нея. Заминал, не заминал, върнал се ... негова си работа. С какво променят неговите пътувания нещо за който и да е от нас?

Дали у нас въобще някой осъжда или упреква Зуека за личния му избор? Надали! Натрапва се усещането, че вместо да се устройва на новото си местообитание, Зуек-ът бърза да се самоинтервюира в стил "сакън, не ме забравяйте". Малинко и Геро в случая са клакьори-волунтери. Май се подготвя съспенс представление "Завръщането на ...."

Зуека бил избягал, Зуека плюел по държавата. Не е избягал защото никой не го гони. Който може нека се опита да се премести в друга държава. Защо казването на истина е плюене? Да си мълчими да клатим вагона да си мислят че се движим, нали. Срамно е да си мълчим и да ни политици, мутри и още други престъпници, а не е срамно да кажем истината.

Избегаха и плюят ежедневно по държавата, ама Зуйо не може? Що така? Гласувай за жива рана и ледена кралица и си пий ракията... Ганьо

Зуек ! По добре първи на село, отколкото последен в града ! Предполагам , че си угодил на жена си. Дано не съжаляваш.

Не виждам, защо някой го е'е къде живее Зуека

Зуек, защо се правиш на улав? Мести се където искаш. Всеки има право на това. Но не плюй по страната в която си живял и си се развил. Много е грозно. Повярвай ми в другите държави също има сходни проблеми като в България. Само че ние не сме информирани и си изграждаме погрешна представа за Европа и света.

Защо пък да плюе, просто казва истината, която е, че в България законите не се спазват. Това е неопровержим факт, а когато фактите говорят и боговете мълчат. Е, при комунягите е друго, те факти и аргументи не приемат.

Бахти как се е засегнал суверенът. Това, че го крадът политиците, които избира, това, че го клатят мутрити и чиновниците е ок. Ама сега, че Зуека не харесвал положението в България му идва прекалено много... :))) Сладури.

До кога ще ни занимавате с този господин?

Докато кликаш и коментираш. Дори и повече ще ти го пускат. :)))

Не знам какви са мотивите му да напусне България. За него знам малко неща: от десетилетия се изявява и печели от комерсислни предавания без духовна и морална стойност; в продължение на години мами жена си и живя двойнствен живот с тайната си любовница; изгради име в тетралните среди благодарение на бившата си жена и за благодарност я заряза. И не на последно място напусна родината си, злословейки и иронизирайки нейната действителност, която той в един или друг момент, по един или друг начин е могъл да промени бидейки сред влиятелни хора от т.нар. “хайлайф”. Тези факти са ми достатъчни да знам, че става въпрос за комплексиран и неморален човек с дребнава душа.

комерсиални *театралните

ЗУЕК,КЪДЕ НАПРАВИ ПАРИТЕ. в България! Сега си живееш и ги харчи в чужбина. Като свършат пак ще дойдеш в България. Долен интригата.

Направил ги е с труд - пито-платено, айде стига с тази комунистическа пропаганда!!!

Ако този човек има претенции към българската действителност, то нека си даде сметка, че си е направил парите точно опростачавайки нацията с участия в популярни неособено издържани "хитови" предавания. Има сериозен принос към тази реалност.

Филма Граница беше гнусна поръчкова лъжа, Зуека не ми липсва,.

А как тогава е отгледал такава прекрасна дъщеря именно тук, в България? Или тя не се брои и сега е по важно новото отроче от новата му жена. Айде не на нас тез!

Стига с този криворазбран национализъм. Бг е на последно място в развития свят по повечето показатели. Какво си мислите вие си е ваш проблем. И да, има 1 процента нормални хора в бг но останалото е потрес.

Това комунистическия "патриотизъм", добре описан в негово стихотворение...

Аман от тоя, айде стига!

Най-много ги е яд комунягите. Все пак толкова време те му даваха парите. Чалгата(опростачването) не тръгна от "Ку-ку" и Слави Трифонов, а от радио "Сигнал +", собственост на доносника с псевдоним димитър - кеворк кеворкян.

Зуека Зуека избяга... Сега не стига дето избяга ами се и обажда... Айде у лево. Ние да не сме по прости дето сме останали. Айде де де. Зуека може ние не може.

Всеки има право на избор!

О, да, по-прост си. На тебе ти харесва в България. За тебе тя няма недостатъци, освен, че е родила 2 милиона предатели... Е, да, още бая има за чистене, нали? Как успяваш да си го поредиш в главата, че нещо дето е толоква перфектно има нужда от толкова чистене, само ти си знаеш...

Като заминал - заминал, не е нито първият, нито последният. Обаче защо са тия изказвания от рода, че тук, видиш ли, детето му няма да израсне нормално и че всичко в държавата е зле. Един вид тия, дето сме останали, не се грижим за децата си, щом не емигрираме. Айде у лево. Иначе всеки е свободен да прави каквото си иска.

Ами има разлика да ти кажа. Особено ако не се виждал другия вариант.

В чужбина децата не киснат по улиците, не се друсат и не стоят с недоразвити мозъци. Мечтата им в живота не е телефон и таратайка, че да направят сефтето. Тук масово 90% са дебилчета и безделници.

Що изтриха половината коментари па тия нещастници?! О, ае чао...

Тоя наш халтураджия май се е заселил в Южна Испания, из Андалусия...

Първо осерат навсякъде, напълнят щедро джоба и после се местят на метенето...

Чай, ся, това ми мяза на "културата" на един конкретен катунарски етнос...

Правилна аналогия...

Така, де - кефя се като някой захленчи, че на Запад под българин разбирали циганин. Към днешна дата това е вярно, защото двата подвида конвергираха, вместо да дивергират, както е било винаги досега. Все повече българи, особено от младото поколение са с цигански ценности, циганска култура и цигански интелект. Поради това, все по-добре се вписват на запад, където онези пък конвергират с Африка и Близкия/Среден Изток. Всичко е таман.

Понеже и тук се въртят много митове от заблудени овце, като съм почнал да ги развенчавам ето ви е още един - "всичко читаво избяга". Лично като знам, че на всеки заминал свестен се падат по няколко боклука и ми става смешно. Понеже говоря от опит, колко народ завлече тук каквото и когото можа и избяга "да си оправя живота". На запад въртят разни схеми, но при онези бройлери номерата минават, а и те също са в играта. Ето ви пресен пример - сичкуту мангал от района, където имам имоти се е навързало на схема, движена от немски адвокати - отива в Германия, открива стартиращо предприятие, дърпа преференциален кредит, плаща комисионна на швабата, взима парите и се прибира тук. Статистическото разпределение навсякъде е безмилостно - какъв е съставът на паплачта тук, такъв е и на там. Или вие си мислите, че само свестните могат да емигрират, а боклуците не могат - ха, ха. То на южната граница на САЩ са се наредили едни доктори, едни инженери, едни архитекти и едни оператори на сложна механизация, мани, мани. Та и тоя халтураджия и той - освини каквото можа тук с простащините си и сега той целият в бяло, а публиката в каквото беше там във вица. Очаквам по някое време Слави и Боко да се обидят и да се фръцнат нанякъде.

Явно, четеш коментарите, дърт плужек.

защо още коментираме този ШУТ. Нямаме ли си други порблеми да решаваме, а? С какво този е дпринесал за България. А сега се сетих една катастрофа с кола по негова вина, участие в масова психоза по телевизията с мнимо взривяване на АЕЦ. Абе все хубави неща е свършил.

В Швейцария е, избяга, защото го провериха за неплатени данъци в особено големи размери. Реве за законите, които самият той е погазил безогледно. Прави се, че рисува едни грозни простотии, за да си поизпере някой лев от неплатените данъци.

Швейцария ли? Кво беше това? А, нещо като второ Косово, само че доста по-скъпо.

Хаха пълно е с албански шиптъри в Швайц...

Не просто е пълно, а още преди 10 години най-голямата косовска диаспора беше в Швейцария - тогава бяха 350 000, а към момента кой ги знае вече колко са. То вече не е е смешно, а гротесктно - на европейското по ритане на топка отборът на северна Африка се мъчи да пее френския химн, а отборът на Косово се мъчи със швейцарския.

Ако е избягал в Лондон от България, го чака доста рязко отрезвяване. Като пакитата го оберат до долни гащи 2 пъти за 1 месец и детето му го бият през ден в училище, ще се върне в БГ на крилете на родната либоф.

То па щото в Рим или Брюксел е много по-различно от Лондон. Българинът е достатъчно наивен и заблуден, за да си мисли, че навсякъде другаде е по-добре от тук, а за тенденции даже и не чувал. Само като се погледне тенденцията на Запад по последните 20 години и на човек с акъл трябва да му е ясно всичко, обаче the trend is your friend не важи за сульовци.

+10000000000000

Брюксел не е Европа, а Северна Африка!

Точно за това говоря - за тенденции. Виж на кво мяза метрополията, сещай се какво го чака "прованса".

Ти нормален ли си? Къде в Англия има такива училища? Нашите деца са учили от първи английски клас до университет,никога не съм чувал за това което пишете

Не съм живял в Лондон , но наскоро в едно документален филм, имаше интервюта с жители на Лондон, които считаха Могадишу в Сомалия, за много по-спокойно място, където да отгледаш децата си. Вероятно много зависи от квартала и съседите. А в центъра на Брюксел след 12 вечерта наистина си е страшно да обикаляш по улиците.

То защото в България, никой не може да те ограби. Или не може да те пребие, или детето ти, а да освен това и за двете 'неща' никой няма да бъде виновен. Ако пък не дай си Боже се случи нещо по-лошо, то тогава обикновено ще излезе след една година или ще е под домашен арест. Чудя се тези дето го хулят, завиждат ли, или просто наистина не виждат по-далеч от носа си...

Около мен само цигани и гербомутро.Разпродавам всичко и отивам на вилата край морето в Гърция.

Свобода на движението на стоки, капитали, хора, не е като да се стреля на месо по границата, ама управляващите си карат по старата процедура, когато ако "беглеца" не го убият на границата, му вземат собствеността, роднините му са тероризирани, и въобще не ги интересуват заплати, престъпност и тн. Два милиона и повече са вън. Щом и шутовете взеха да се евакуират, държавата е на привършване. А политиците дори правителство не могат да направят...

*а какво ни занимавате с тоя лилипут, че и в колко ходило детето му на училище. Упебната година в България стартира с много страх и несигурност как ше продължи. Ама зуека ви е на езиците. Питам се що

Правилно е постъпил ! Осигурил е нормално бъдеще на детето си ! Зуеците напускат България ! Отават само суеците !

Щеше да е нормално, ако тоя мангал се беше изнесъл в Сингапур или минимум Лихтенщайн. А той - при другите цигани, ха, ха. Вие, наивници такива, не виждате ли какви главоломни процеси текат в момента и как целият либерален модел се демонтира, защото е неустойчив и управляващите не могат да си позволят да го оставят само да се срути?

Прав си. Май само там става все още за живеене на бял човек...и аз не се сещам за друго място. Преди щях да добавя и Люксембург, Монако, но вече не...

Е, аз пък преди щях да добавя и Нова Зеландия, обаче тая Джасинда твърдо е решена да спечели the race to the bottom.

В България живеят само хора, които не знаят какво е да си бял човек.

... май не си "одил" по-далеч от село?!

A be smachkanyak....idi na maynata si mirizliva nekadurna....Utrepka grozna.....

Да се говори, че един емигриращ народ, някога ще се оправи е смешно и жалко. Но и с това ни промиват съзнанието ежедневно. А слаба страна, като България се управлява с политици предатели от външни сили, които съзнателно я обезкървяват и отслабват.

Защо си убеден че е смешно и жалко? Значи ти имаш вродената нагласа да отпишеш държавата в която си роден (примерно, може и да не си се родил тук), по неясни причини? Имай предвид, че не е само България единствената държава в света от която хората емигрират. На Балканския полуостров има много държави подобни на България, и оттам напускат. Виж, нормално е човек да бяга от по-лошото място на по-хубавото. И никой не си прави илюзии че не е така. Но това не значи да туриш кръст на цяла една държава само защото ти харесва по-хубавото място! Дори една Гърция не е идеалното място за живеене (въпреки че българите си счупват краката лятото да ходят там на моренце че било много готино). Ако поживееш малко в Гърция или пък общуваш със гърци ще разбереш колко нещастни се чувстват и те, и мечтаят да заминат я в САЩ, я в Австралия... Държави се създават и изчезват. Няма държава която да е вечна. И Слънцето ще угасне някой ден. Но не бива да бързаме...

Дори афганистанците като видят мизерията и враждебността в България не искат да останат.

И слава Богу ! Що, да не ти е мъчно за афгански главорези и изнасилвачи ?????

Ганьовците не искат някой да излезе от казана или кенефа.

Да, и аз също не разбирам защо някой като се премести от едно място на друго веднага го наричат "предател"??? Може би това е инерция и наследство от мрачните години на комунизма. Навремето, още преди Тодор Живков (и аз не съм бил роден), при Вълко Червенков или Антон Югов, всеки който избяга от комунистическия "рай" в западна държава го обявяват за "невъзвращенец", изменник на родината и прочие глупости. Ние просто нямахме право да пътуваме никъде! Сега, в Европейския Съюз, поне на теория, имаме право да се придвижваме навсякъде. Жалко, че не успяхме да се преборим за Шенген. Държавите в Шенген нямат граници. Да отидеш от Берлин до Париж е все едно да отидеш от Пловдив до Варна. Ама ние тука даже се делим на градове. Някой от провинцията като отиде в София и го плюят че бил "селянин". Ми да, пак опираме до комунизма. Навремето така беше - да отидеш от село в София трябваше да се ожениш за софиянка или да се уредиш на работа в София, например в Кремиковци. Жалко и тъжно. Докато продължаваме така няма да има оправия. Ами хора не само бягат, някои се връщат. Ако искаме да не избяга цялото българско население (ей сегичка като излязат резултатите от преброяването ще разберем), трябва да създадем нормални условия за живот. А такива очевидно няма, колкото и захаросано да ни говореше бившия премиер Борисов. Но има хора които се връщат. И не са само преуспелите, като двамата ни служебни министри. Познавам и обикновени хора, връщат се. Но са малко. От всички нас зависи хора които се заселват в България (дори да не са българи) да не останат разочаровани и да си заминат отново.

Кой пък иска да живее в най- корумпираната държава в ЕС сред простаци ?

Добре че не пишат за милионите избягали че по цял ден ще четем за тях!

Истината е, че избягалите от капитализма са хиляди пъти повече от тези, които избягаха от комунизма, и просто Зуека е един от тези многото...

И къде са избягали, в Москва или Казахстан?

Гадното в цялата простотия е, че той ще си живурка в уредената чужбина и от там ще гласува за чалгарите и ще определя как да живеем тук!

Давам му година и се е върнал . Пръв в София е далеч по добре от никой в Лондон

Когато човек е щастлив, няма нужда да се обяснява по телевизията къде е отишъл и с какво се занимава.

явно още не могат да проумеят, че вече живеят в свободен Свят и всеки може да отиде да живее където си поиска. Е, може би след има - няма стотина години ще възприемат и това. Роден роб трудно свиква със свободата. Особено на мисълта.

Понеже хората си нямат достатъчно проблеми, че баш за Зуека ще да са загрижени. Дрът г.ъ.з, посредствен художник и халтурен псевдоартист. Да е жив и здрав на новото си място.

Злаобарче!

Класически БГ емигрант. По цял ден виси в българските сайтове и се надява да стане нещо лошо в БГ. А това че крие в коя държава е, е просто смешно. Зуек, да не мислиш, че на някой му пука къде си? Живей си живота там, устройвай се, изкарвай пари! Само че все си мисля, че скоро ще дотърчиш обратно. Лек ден!

Репликата му: "Не разбирам защо хората в България ме наричат беглец - аз просто се преместих от едно място на друго", ми звучи като: Ние не крадем, ние само си взимаме.

А репликата "тъпак", звчи ли ти, като"идиот"?!

Прочетете коментарите. Емигрирайте. Стойте колкото можете по далече от това племе.

Много ми е смешно когато някой си помисли, че е центърът на света и трябва да осведомява всички какво прави. Зуек, знаеш колко ми пука в колко часа си си прибрал чавето?

изкара ли пари бе тъпак? докара ли поне някой лев отвън, или само хачи от наште пари?

Твои пари е харчил? Това е нормален работещ човек, който с нищо не ти е длъжен. Какви пари да ти докарва? Изхранва си семейството и търси нормален живот за него. Това е право на всеки. Изобщо не трябва да дава обяснения на никой защо е заминал. Не е първия, няма и да е последния.

Какви твои пари бе? Ти се оля. Тези в портфейла ми и те ли са твои.

Абе какво толкова, решил човека и се преместил да живее в друга държава. Нормално. Всички го правят рано или късно. Поне в свободният свят. Големи дискусии тука! Оставете го човека и не го мислете.. Той си знае и решава как да живее. Аз като чета тука толкова много злобни, тъпи, дебилни и отвратителни коментари, започвам да го разбирам защо се е преместил..

Това е проблемът-тъкмо спрем да го коментираме и той изръси нещо.Явно на него му липсва вниманието.

нали си емигрант, бе келеш, айде изчезвай от бг ефира

Към новината