назад

Зуека публикува първи снимки, откакто емигрира в чужбина

17:09 | 19 октомври 2021 | Редактор: Стелиян Стоименов 31 94999

Коментари 31

дано Славуца го последва

Забавлява и разсмива народа,а не краде като за световно(разбирай Винету и сие).

Потискащо и депресиращо грозна гледка...

Намерил начин - емигрирал. А и изкарва добри пари, евала! Да седи в Булгаристан и да му обясняват как ваксините щели да променят безценната ганьовска днк, хахахх?!,

Шокираща новина.

аз, мога да рисувам, шареници. То пък, голямото изкуство. Преди месеци видях друг известен човек да се занимава със същото. На луд човек шарено му отива.

ще си купи ли SEAT- Алтеа?

Ще си купи Сеат ИбиСа.

Зуека е луд за връзване. На 50 години да се интегрираш в чужда държава е абсолютна глупост. Ще поседи, пък като свършат кинтите, ще се върне в Бг с 200.

зуека е над 60

И защо непрекъснато ни занимават с тези?

ако не е Меган Маркъл, ще е Зуека или пък Сашо Кадиев, да ти се отще

Е и. Да си почеша козата ли?

скоро ще се върне още по нагъл и безпардонен

Еми, ние, красивите... оставаме...

Типичен бг емигрант. Хем го дразни българското, хем после прави спектакъл за българите в чужбина :д И аз съм избягал отдавна, ама хич не ми липсва простотията. Не си умирам за контакти с българи. Ако стават ок, иначе надалеч ...

Но забелязвам промяна последните години, някакво очовечаване има, което буди надежда, че държавата може да тръгне в една нормална посока...

преди да говориш така би било хубаво да погледнеш самия себе си, защото може би другите също нямат желание да имат контакти с такива като теб. да и аз живея от много години в чужбина и ми липсва българската култура, особено театър. но това не може да ме накара да се върна обратно, защото не искам децата ми да живеят в тоя ужас и простотия там. аз пък обичам да имам контакти с други българи в чужбина. повечето ми приятели са българи, и помагам на свестни хора както мога. от простаци се държа надалеч, но това щях и в България да го правя.

Зуека след като си изигра ролята в "Посоки" и го гледа после, веднага му стана ясно че треба да вазира.

"Красавец" ненагледен.

Думата имиграция вече не означава същото. Местиш се да живееш някъде просто, не като едно време да се откъснеш от България и да не се връщаш. Особено ако си в Европа, е като да си от Варна и да работиш в София

Човекът се премести там, за повече уединение, спокойтвие и по-добър живот. Вместо това, българските медии постоянно се занимават с него. Нека постои няколко години, пък то само ще си покаже.

два пъти в Испания за по седмица - Мадрид и Валенсия - красота, подредено, чисто, вкусна храна и тн. Щом има възможност разбира се., че ще се премести. Дай боже всеки му!

не бъркай туризма с емиграцията. :-)

Общо има туризма с това като съм написал как изглежда една страна??? Да не мислиш, че с Зуека е имигрирал по икономически причини?? Винаги трябва да се намери някой хейтър, който да търси под вола теле! Ако имах възможност също бих се преместил от там. Имаш ли представа България-Испания, че разликата е 200 години!

Осрахме Б-я сега да отидем да осерем и другите държави. Не е ли по-правилно да си оправим Б-я първо пък тогава да търсим някъде другаде.

Спокойно бе пич! Не се напрягай толкова! Ще спукаш някой кръвоносен съд в главата. Това, което написах беше финала на един виц, който доста цветисто описва разликата между туризма и емиграцията. Очевидно не го знаеш вица. За хейтър - не съм хейтър. Нямам нищо против Испания. Не я познавам. Хич даже. Вероятно е изключигелно място за живеене. Не го оспорвам. Зная само, колко голяма е разликата да посетиш едно място за седмица, макар и два пъти като турист, и да започнеш да живееш и работиш на същото място дълго време. Хайде със здраве! Който ме разбрал - разбрал. На тия дето два пъти са били в Испания за по седмица, защото някой роднина/ приятел ги поканил на негова издръжка и си мислят, че живота в емиграция е цвитя и само в розово няма да развалям илюзиите.

Щом има палми, значи е на хубаво място.

няма ли да го видим как се катери по палмата? Даже ще му отива, маймунджилъците са му в кръвта. Но веднага уточнявам, че Зуека е на светлинни години по-приемлив и по-човек от онова тотално недоразумение Рачков... Този пигмей е най-грозното и отблъскващо явление в шоу бизнеса у нас.

Слави, познах те! Отбиваш точката от ЧалгаПитеците

В Африка е пълно с палми ама .....

Към новината