Време за подготовка: 10 минути
Време за готвене: 20 минути
Порции: 4
Продукти:
3-4 кренвирша "Аз ям!"
1 пакет охладено бутертесто (400 г)
3-4 с.л. маслинена паста
10 резена сирене гауда
1 жълтък разбит с малко студена вода
Начин на приготвяне:
Разстелете студеното тесто на кухненския плот. Намажете с маслинената паста и покрийте със сиренето.
Сложете един кренвирш, навийте тестото около него и отрежете излишното.
Повторете с останалите кренвирши и намажете с разбития жълтък.
Нарежете на филийки с дебелина около 2 см и подредете в тавичка, покрита с хартия за печене.
Печете рулцата в предварително загрята до 220 градуса фурна 18-20 минути, докато станат златисти.
Поднесете топли с кетчуп, горчица или друг сос.
Още интересни и вкусни рецепти ще намерите в сайта на "Аз ям!".
НАЙ
Барбара след "Ергенът": Не си общувам с момичетата от шоуто
Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете
Първа обществена проява на принц Уилям след диагнозата рак на съпругата му Кейт
Ивайло Захариев с трогателна изповед за любовта и борбата със зависимостите
Джена Джеймисън се раздели със съпругата си
Първа обществена проява на принц Уилям след диагнозата рак на съпругата му Кейт
Джена Джеймисън се раздели със съпругата си
МОЛЕЦ с нова песен и пореден разпродаден концерт
Барбара след "Ергенът": Не си общувам с момичетата от шоуто
Анджелина обвини Брад, че иска да я разори, макар че е спечелила от връзката им 100 млн. долара