Продуктите за пълнежа се запържват. Оставя се да изстине. В купа се разбиват яйцата на пяна. Брашното се смесва с бакпулвера. Към разбитите яйца се прибавя киселото мляко и маслото. Посолява се и постепенно се прибавя брашното, като се бърка внимателно. Към гъбената смес добавете две супени лъжици от кексовата смес. Изсипете тестото в правоъгълна форма за кекс, върху хартия за печене. По средата изсипете гъбената смес, като притиснете леко надолу към дъното. Печете на 180 градуса за 25-30минути. Оставете да се охлади и нарежете.
Солен кекс с плънка | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Добрата новина
Над 40 живота е спасил доброволец от БЧК-Варна, сред тях и на много деца
Шампион от Шлема подготвя оттеглянето си едва на 31
Бойкотът на Bud Light все още хвърля сянка върху бирения лидер, производител и на Stella Artois, Corona, Budweiser, Leffe
Земетресенията са причинени от мистериозни петна вътре в Земята
Художникът Расим търси формата на своето връщане към живописта с проекта „Недовършени творби“
Ода за един град
Директна авиолиния ще свързва София и Баку
Новата Dacia Spring се очаква в България в началото на есента
Добрата новина