Незаявилите до този момент желанието си да премерят красотата си с претендентки от цялата страна, могат да се възползват от последния си шанс за участие и директно да се явят на кастинга в събота в столичната зала „Рейнбоу плаза”  в 10 часа.

Сред изискванията на организаторите от модна агенция „Визаж” към момичетата са те да са на възраст от 17 до 24 години, да са с хармонично телосложение и поддържан външен вид, а предишният опит на модната сцена не е задължителен. Желателно е кандидат-призьорките да се явят на финалния кастинг без грим, без лак за нокти и стилизанти за коса.

Изисквания към облеклото няма, но желаещите да спечелят тазгодишната корона трябва да носят със себе си бански костюм и обувки на висок ток. Ненавършилите пълнолетие трябва да бъдат придружени от родител или настойник, а българското гражданство е задължително.

Само двадесет от всички желаещи красавици ще имат възможността да вземат участие в тазгодишното издание на конкурса за красота „Мис България”, който ще се проведе в края на април.

Вижте снимки от миналогодишния финал на Мис България!