Dior

Допълвайки колекцията, вдъхновена от цветята, гримьорът Пат МакГрат е оставил цветовете да говорят сами за себе си. Преобладават синьото и оранжевото. Сенките се нанасят във формата на правоъгълник, като основна цел е разчупената геометрия.

Chanel


В ревютата на марката акцентът пада върху комбинацията от аленочервени устни и перфектна кожа, кадифена и без следи от несъвършенство. Този ефект прави червения цвят по-интензивен и чувствен.

Giorgio Armani

Гримът кара погледа да изпъква чрез преливащи нюанси на мед и злато, за да му придаде допълнителен блясък и свежест. Цветът се нанася плътно във вътрешния ъгъл на окото и преминава в дълбок черен цвят, подчертан от изкуствени мигли и спирала. Тенът е естествен с перлени отблясъци.
 
Вижте колекциите ТУК >>

Jean Paul Gaultier

При Готие, както и при Chanel, червеният цвят е задължителен върху устните за повече съблазън. Очите се подчертават с очна линия и опушен грим. Така погледът придобива загадъчен вид. Тайната на присвития "котешки" поглед се крие в изкуствените мигли, поставени само във външния ъгъл на окото . 
      
Elie Saab

Погледът е подчертан с черен цвят, миглите са покрити щедро със спирала. Тенът е блед, като кожата изглежда почти прозрачна. Така се подчертава "магията" на очите .