Фотосесията е за новият фешън каталог на Astella по случай 5-годишнината на компанията и представя най-актуалните тенденции за предстоящия моден сезон и визията на марката за модерната жена – красива и бляскава, но много устремена, потопена в забързания делник, силна и независима.

Вижте снимки >>


В новия каталог ще бъдат застъпени решения за всеки миг от деня на ефектната лейди на 2011-та – наред с пищните и фриволни, богато драпирани вечерни и коктейлни рокли, ще бъдат представени ефектни панталони с висока талия, копринени туники и ризи, прозрачни шлифери, екстравагантни палта.

В креативната фотосесия аксесоарите също са на фокус, за да се постигне ефектното внушение на цялостната визия. Стилистите избират с дни подходящи дизайн на бижутата, внушителен брой обувки, ботуши и чанти на италианската марка Casadei, и очилата на Kwiat. Всяка визия от каталога има свой собствен сет аксесоари. Рамките на очилата често си кореспондират с използваните бижута, а преливането на цветове при стъклата елегантно репликира на преливащите се нюанси в облеклата.

В ролята на съвременната стилна дама се превъплъщава супермоделът Силвия Димитрова. Топмоделът на Ивет Фешън е едно от най-успешните ни момичета зад граница. Високата 1.76 брюнетка с перфектна визия и идеални мерки, която от доста време се разкъсва между ангажиментите си в Лондон, Париж, Милано  и Ню Йорк, е снимала световна кампания за Wolford, за най-скъпите диаманти на  Dе Beers, за Triumph, Agent Provocateur, Pierre Cardin. Силвия се появява на кориците на испанския и руския Vogue. Свежото и лице и красивата и коса са оценени от Wella – тя снима кампания за марката преди броени месеци.

Вижте видео >>

Креативният директор на Astella Atelier Аля Милушева спира избора си на красавицата, защото Силвия има много лица, може да се преобразява и притежава невероятен заряд и динамика пред обектива. Целта е да се покаже съвременната, модерна лейди, такава каквато е в реалният живот, естествена и неповторимо сексапилна и желана. Усещането за дискретен лукс и безапелационна увереност в ежедневния ритъм е подсилено от съвършения стайлинг за грим и коса, дело на Слав за Max Factor. Динамичните, креативни и изпипващи всеки детайл студио Wings улавят този елемент и го пресъздават в поредица от зашеметяващи кадри. Силвия сменя над 40 визии, които представят цялостни решения за стил и красота.