От понеделник предаването излиза в летен отпуск. Следващата седмица след сутрешния блок на телевизията ще вървят повторения на най-добрите издания на токшоуто. Най-вероятно “Преди обед” ще се върне на екран в началото на есента.

Десислава Стоянова беше отличена по-рано тази година с наградата "Мисис Дама на годината" в категорията "Журналистика". Ежегодният коннкурс на агенция "Феймъс" и "Mrs. Universe Ltd." отличава популярни дами със значими постижения в своята професионална област.

Водещата, която е майка на близнаци, споделя, че не позволява на работата да превземе изцяло живота й, но пък й е отдадена и е перфекционист.

През февруари Александър Кадиев, който е актьор, замрази офертите за нови роли в театъра заради основните кастинги на „България търси талант” по bTV. Той продължи да води и "Преди обед".

"Свикнал съм да съм нонстоп под напрежение и да давам най-доброто от себе си. Ако обаче спра, тогава започвам да се чувствам зле.На мен инфарктният график си ми харесва", сподели тогава водещият.

Тази година той стана баща на дъщеричка, кръстена на майка му Катерина Евро.