Хип-хоп звездата Криско беше първото име, разкрито като част от журито в четвъртия сезон.

В продуцентската кариера на Халваджиян се нареждат някои от най-рейтинговите телевизионни формати, сред които „Като две капки вода“, „X Factor“, „Големите надежди“ и „България търси талант“. Халваджиян е и режисьор на много клипове, филми, реклами и концерти.

„Предизвикателството в "X Factor" е голямо - всеки един от нас поема отговорността да избере най-добрите кандидати от цяла България. От години наблюдавам как това шоу се превръща в истински феномен и у нас – доказателство са много от днешните звезди, чиито първи стъпки са именно на тази сцена“, споделя продуцентът на популярния формат.

На 21 и 22 юли Маги Халваджиян ще бъде на кастингите за "X Factor" в Бургас. Кастингите ще започнат от Велико Търново (16 юли), ще продължат с Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и ще завършат в София на 27, 28 и 29 юли.

Халваджиян добавя, че новият сезон ще бъде „сезонът на изненадите“.

„Смяната на журито е само началото на поредица изненади, които шоуто ще поднесе на зрителите. Съвсем възможно е предишното жури да участва отново в следващ сезон или да се включи под друга форма в предаването“, коментира той.