Една от най-атрактивните изпълнителки в алтернативния жанр Миленита, заедно с новото инструментално чудо на клубната сцена Funky Miracle и лидерите в суинг обществото у нас The Smugglers Collective, обединяват усилия за първи път, за да превърнат сряда вечер в голямо суинг парти на открито.

Купонът ще стартира точно в 19:30, когато Тhe Smugglers Collective ще започнат да посрещат публиката със загряващ диджей сет.

В 20:30 на сцената ще се качат седемте момчета от Funky Miracle, които, въпреки крехката си възраст, напоследък не само доказаха потенциала си на сериозни джаз и фънк инструменталисти, но бяха поканени от самия Dub FX за съвместно изпълнение на главната сцена на тазгодишния "Spirit of Burgas".

В 21:30 Миленита ще поеме главната роля на сцената и заедно с Funky Miracle ще представи „Пия за Мария“, „Да ти го начули“, „Вевеве сеир беге“ и други в свежи суинг, фънк и реге версии.

От 23:30 нататък всички купонджии ще бъдат изцяло в ръцете на The Smugglers Collective, които са подготвили дълъг списък от суинг, електро суинг, бибоп и рокабили класики.

Билети:
Предварителна продажба: 5 лв. от Tickestream, "Строежа", "Маймунарника," бар "Петък"
Вход на място: 6 лв
Вход след 23 часа: 3 лв.