След 8-годишна връзка Иван предложи брак на майката на дъщеря си Ава - Вихра. Двамата се ожениха на 22 август 2010 г., но семейното им щастие продължи само година. Раздялата им е факт от пролетта, а Иван вече е в обятията на Ирина Сарачинова.
Иван и Ирина Сарачинова разкриха всичко за връзката си

Супер Бианка не криеше любовта си към Жоро. Запознаха ги Иван и Андрей, а връзката им беше толкова сериозна, че заговориха за сватба. В средата на 2011 Бианка смени статуса на връзката си във Facebook като "сложен", а Георги се появи на парти с друга, припомнят от bliasak.bg.

Мария обяви в края на годината, че от няколко месеца е разделена със съпруга си Митко Андонов. Двамата се ожениха през 2006 г и имат дъщеря Марая. След раздялата Мария разкри, че е намерила любовта с Християн Гущеров, с който предизвика фурор на промоцията си преди дни.
Вижте снимки >>

След 6-годишна връзка, от която се роди и сина на бизнесмена Иван, Коко Динев и Емилия стигнаха до решения за раздяла през 2011. Напук на слуховете, че се е депресирала и затворила вкъщи след раздялата с бизнесмена, Емилия заяви, че се чувства добре. "Аз никога не съм плакала за мъж до този момент. А пък и тази раздяла не беше изненада, защото беше добре обмислено решение, което не съм взела от днес за утре", разкри певицата и добави, че през 2012 ще се посвети на кариерата си.
Анелия: Искам Емилия да ме уважава >>

Връзката на Емануела и Денис Касъмов беше белязана от множество скандали. двамата се разделяха и събираха многократно, а вечно отлаганата сватба, в крайна сметка беше отменена през септември 2011 г. Връзката им приключи, защото Емануела се влюбила в друг.

След края на връзката си с Емануела Денис Касъмов се влюби в Яна Стайкова. Двамата се запознаха през септември, като се надяваха, че любовта им ще е завинаги. Тя обаче изтрая няколко месеца и Денис и Яна се разделиха.

След години съвместно съжителство в пълна хармония, Калин Врачански и актрисата Силвия Петкова просто сложиха край. Без скандали, без много обяснения. "Просто при мен дойде момент, в който исках да излизам, да се срещам с хора, а той започна да работи, имаше нужда от почивка. И това продължи половин година", разказва Силвия и добавя: "Колкото и да се обичаме, е по-добре да изчакаме правилния момент, а не да продължаваме да се нараняваме взаимно." Актрисата не е категорична обаче, че раздялата им е окончателна.

През април миналата година Кристина Милева за разкри, че с актьора Деян Донков са се разделили още през февруари. Според моделът причината за раздялата не били изчерпани чувства. Просто двамата с Деян имали много други ангажименти и не успявали да си обръщат достатъчно внимание. Освен това и двамата били ужасно ревниви и това ги тормозело допълнително. Кристина намери утеха в обятията на моден фотограф - италианецът Симоне Фалчета, а Деян се загаджи с Радина Кърджилова, която наскоро сподели в интервю, че възнамерява да се омъжи за актьора.

Скандалната връзка на Златка Райкова и Павел приключи в началото на лятото. По-късно тя заяви, че ексжената на Павел ги е разделил, тъй като дълго време ги е тормозила. Въпреки че двамата се врекоха един на друг пред Бог, това не спаси връзката им.

Златка Димитрова и Багата не успяха да поддържат връзка от разстояние, предвид факта, че той тренира в лас Вегас и се разделиха. Според моделката тя не могла да му прости изневяра със Златка Райкова.

Елица Тодорова и Стунджи останаха дует на сцената, но не и в живота. Двамата сложиха край на дългогодишната си връзка в началото на 2011 г, а като причинител за раздялата им беше обявен рапърът Криско. Именно за него се говори, че е новото гадже на Елица.

Макар да избегна публичното оповестяване на раздялата си със съпруга си - гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, от които има 2 деца - близнаците Александър и Изабела - Елена Петрова започна все по-често да се появява с оператора Светлин.

Оказа се, че Мис България 2009 Антония Петрова не е имала толкова щастлива връзка с руснака Александър Бередин. След като през миналата година тя пожела да се разделят той я отвлече от едно заведение и само благодарение на полицията тя се прибра у дома.

Вижте снимки на разпадналите се звездни двойки >>