Радина Кърджилова е категорична, че Деян Донков е мъжът на живота й: „Това е човекът на този етап, с когото искам да споделям и хубавото, и лошото. В негово лице виждам опора в живота. Това ме прави силна и търпелива. Заради него станах по-зряла, по-уверена и влюбена. Ние сме бурна двойка. Имаме си своите падения и възходи. Аз влагам много търпение във връзката си”.

Актрисата лекува стреса с домакинска работа. „Чистенето не ми пречи. Напротив, създава ми спокойствие. Когато съм напрегната, разпускам, като подреждам”, разкри в „Търси се” нежната половинка на Деян Донков.

Влюбената Радина е забравила шамарите. „Деян е труден характер. Трябва да съм по-внимателна към него. Много го обичам и съм правила компромиси в името на любовта”, обяснява Кърджилова.

Вижте снимки на Радина и Деян >>

Кавгите в двойката са ежедневие. „Често се караме за глупости. Моята разсеяност го дразни много. Ревността също е причина да не сме на едно мнение. Имало е моменти, в които съм ревнувала болезнено и яростно, и без причина”, откровена е Радина, цитирана от "Монитор".

Актрисата не можа да сдържи сълзите си, когато чу тв обръщението на Донков към нея: „Най-много в нея ми харесва това, че е истинска, че е добър човек. Много е вглъбена. Дори наскоро ми се наложи да лежа в болница и тя настоя да спи при мен в стаята, въпреки че болниците я ужасяват”.