Говорител на звездата, известна от сериала "Али Макбийл", потвърди новината, че Флокхарт е заминала за Лондон, но настоя, че това пътуване е било предвидено предварително. Актрисата планирала да прекара известно време заедно със съпруга си.

Холивудският актьор Харисън Форд ще остане в болницата "Джон Радклиф" в Оксфорд. Той беше откаран там в четвъртък с хеликоптер на "Бърза помощ" от снимачната площадка в предградие на Лондон, припомня ИТАР-ТАСС.

По информация на британски медии Форд е с фрактура на глезена. Инцидентът е станал в четвъртък, докато 71-годишният Форд е снимал сцена в прочутите студиа "Пайнууд". Той е пострадал на снимачната площадка на "Междузвездни войни: Епизод VII", информираха от компания "Дисни". Актьорът е наранил глезена си след срутване на хидравлична врата, която е притиснала крака му. 

Говорител на компания "Дисни" съобщи, че снимките ще продължат по график, докато пострадалият актьор се възстановява. 

В "Междузвездни войни: Епизод VII" Харисън Форд отново изпълнява ролята на Хан Соло. Актьорът се завърна за поредното приключение от култовата космическа сага заедно с останалите ветерани от оригиналната трилогия Кари Фишър, Марк Хамил, Питър Мейхю (Чубака), Антъни Даниълс (C-3PO (Си-Трипио) и Кени Бейкър (R2-D2 (Арту Диту).

Новите попълнения в актьорския състав са Лупита Нионго, Гуендолин Кристи, Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Макс фон Сюдов, Анди Съркис и Домхал Глийсън.

Режисираният от Джей Джей Ейбрамс седми епизод на "Междузвездни войни" ще излезе на екран на 18 декември 2015 г. Действието във филма се развива 30 години след събитията в шестата лента "Завръщането на джедаите".