24-годишната Джазмин Грималди е извънбрачна дъщеря на принца на Монако Албер Втори и американката Тамара Ротоло.

Вижте снимки на Джазмин >>

Фотосесията е дело на прочутия фотограф Ричард Аведън. Грималди е представена в образа на своята баба Грейс Кели. Стилистите са избрали за момичето тоалети, грим и прическа в стила на обичаната монакска принцеса.

Освен красива фотосесия, в списанието е публикувано интервю с Джазмин, в което тя разказва за живота си в САЩ и за отношенията с баща си. Джазмин споделя, че "чувства връзка" с прочутата си баба. "Обожавам актьорското майсторство, пеенето и танците. Когато я гледам във филмите, кожата ми настръхва" - признава младото момиче.

Списанието припомня, че Джазмин е живяла през цялото време в Ню Йорк. През 1992 г. принц Албер Втори я признава за своя дъщеря, след като майка й се обръща към съда и инициира процедура за установяване на бащинството. Момичето, което мечтае да стане актриса и певица, твърди, че отношенията й с Албер Втори са страхотни.

Грейс Кели е най-красивата актриса на Холивуд за времето си. Носителка е на наградата "Оскар". От 1956 г. е съпруга на принца на Монако Рение Трети. Майка е на управляващия сега княжеството принц Албер Втори. На 13 септември 1982 г. Грейс Кели катастрофира с автомобила си и умира от получените травми на 52-годишна възраст.