Някога американският писател Хенри Джеймс, който е автор на 20 романа, 112 разказа и 12 пиеси, е казал, че за него двете най-красиви думи в езика са "летен следобед". Предвид факта, че е ноември, което означава, че безгрижните и горещи слънчеви дни, прекарани край морските вълни, вече са зад гърба ни - то просто няма как да не се съгласим с него.

Еуфорията и горещите емоции, съпровождащи жаркия сезон, със сигурност липсват на немалко хора, които не могат да намерят утеха дори и в задаващите се на хоризонта коледни празници, за които търговските центрове и моловете у нас отсега се стягат. Ето защо, борейки се с тъгата по неусетно отминалото лято, много от потребителите на социалните мрежи отправиха поглед назад към него, публикувайки снимки, запечатали щастливите им мигове през топлите месеци.

Вижте снимки >>

Тези на Андреа обаче продължиха повече от обичайното, тъй като певицата доскоро бе в Египет, откъдето допреди седмици споделяше приказни кадри. Сега, след като се върна обратно в България, блондинката навярно изпитва носталгия по времето, прекарано в Африка, а доказателство за това са новите изображения, които тя качи в своята Инстаграм страница.

Наскоро в профила ѝ се появиха серия от фотографии, показващи различни моменти от нейната почивка. На една част от тях последователите ѝ я как се гмурка под повърхността на Червено море, облечена в яркозелен водолазен костюм.

"Всяко предизвикателство в живота, ме съблазнява. Обожавам приключенията и това, че успях да се науча да се гмуркам и да разбера какво чувстват всички водолази там долу, на метри от живота, с който сме свикнали. Там е тихо и спокойно, сякаш времето е спряло! Няма ги клюките, няма ги жълтите медии, интригите и всички неща, от които на човек му е писнало да се сблъсква и да приема за нормални! Водата винаги е била моя страст! Още от малка, под вода се чувствах най-добре. А сега, когато за пръв път успях да се гмурна на 20 метра дълбочина, разбрах, че природата е не само велика сила, но ти дава от своето величие, дава ти от свободата да бъдеш когото си поискаш", гласят думите, съпровождащи публикацията ѝ.

Бившата половинка на Кубрат Пулев зарадва още своите почитатели с кадри, на които събира тен по силно изрязан цял червен бански на палубата на круизния кораб, отвел я в прекрасния курорт Хургада, както и такива, разкриващи как плува по гръб в кристално сините води на естествения басейн.

Но изпълнителката на "Егоист" не спря дотук и "превъртя лентата" още по-назад. Преди часове тя качи в акаунта си снимки и от тазгодишните си ваканции в Турция и Доминиканската република.