Стане ли въпрос за приятелството, всеки има своя собствена представа и дефиниция за него. Думите, с които може да бъде описана тази специална връзка между хората, са наистина много и все пак присъствието на три от тях в списъка е просто задължително - лоялност, честност и подкрепа.

Неотдавна Дарина Павлова разкри на своите последователи в социалната мрежа какво е нейното определение за тези близки отношения. По случай скорошния рожден ден на д-р Катарина Ана Ловсън - собственичка и редактор на престижно лайфстайл списание, вдовицата на Илия Павлов публикува в своя Инстаграм профил галерия от две техни изображения, придружени мило послание.

Вижте снимки >>

"Приятел е някой, който разбира твоето минало, вярва в твоето бъдеще и те възприема такъв какъв то си - дори, ако остаряваш. Тя е невероятна на червения килим и невероятно забавна зад кулисите. Благодаря ти, че си такава приятелка", пише брюнетката в поста.

На първият кадър двете позират пред обектива преди старта на първото издание на международният филмов фестивал "Cana Dorada", провело се в началото на тази година в Домениканската република. За повода Дарина е избрала нежна полупрозрачна бяла рокля от тюл с флорални мотиви, която бе декоративно пристегната под бюста и в талията, съчетана с дълги висящи обеци и гривна с камъни, а Ловсън се е спряла на разкроена бяла риза с навити ръкави и дълга черна пола с висока талия на множество плисирани етажи.

"Прекрасна моя, Дари... Не се притеснявай, няма да кажа нищо лошо. Ти си невероятна жена, както и мил приятел, който е готов винаги да ме защити. Уча се от теб всеки ден. Обичам те много... и извинявай, че понякога мога да бъда досадна", отговори ѝ с чувство за хумор Катарина.

В средата на август блондинката публикува снимка, направена на борда на яхта, плаваща по водите на Червено море, на която е в компанията на най-приближените си. Разбира се, Дарина също присъства.

"В тези критични времена за всички нас е наложително да се усмихваме и почиваме по-често. За мен няма нищо по-хубаво от това да прекарвам времето си с тези страхотни, силни и забавни жени. Понякога животът затваря пред нас една врата, за да отвори друга", гласи текстът към фотографията.

На 30 май т.г., когато Дарина навърши 57 г., Ловсън качи снимка от миналогодишното ѝ тържество в Истанбул, на което е била сред гостите.

"Светът има нужда от повече жени като теб, жени, които не спират да се смеят и наслаждават на живота", категорична е собственичката на изданието.

Рожденият ден на Дарина в Истанбул