При някои от ВИП двойките у нас обаче разделите се случиха като по учебник. За известните двойки, които приеха нещата хладнокръвно и не направиха панаир от личните си неволи, пише Монитор.

Нина Димитрова призна за края със Зуека чрез писмо до БТА

Дългогодишната спътница в живота на Васил Василев-Зуека – Нина Димитрова, сама сложи край на спекулациите дали двамата са заедно чрез писмо до БТА. Там тя призна, че се разделят след близо 20 години съвместен живот. Общото им творение - „Театър Кредо”, ще продължи да съществува. Двамата имат и дъщеря Девина. Според слуховете, причината за разрива е нова жена в живота на Васил Василев. Актуалната му тръпка се казва Ани Вичева, асистентка в шоуто „Господари на ефира”. В шоуто на Мартин Карбовски той изказа своята версия: „Нормално е във всяко семейство да настъпят усложнения и драми. Да, при нас имаше драма, но може би добре сме я прикривали. Не се разбирахме от дълго време. Причината за раздялата ни определено не е Ани", твърди Зуека.

Вижте снимки на Нина и Зуека >>

Кали обещала на Краус да не коментира връзката им


Фолкфурията Кали посрещна новия телевизионен сезон не само като водеща на „Споделено с...” по TV7, но и като официално разделена със сина на бившия транспортен министър Вилхелм Краус – Антон. Двамата не са заедно от половин месец. Кали ще трябва да се грижи сама за 3-годишния Марк, който е от връзката и с Антон Краус, и за първородния си син Георги. „Преценихме, че връзката ни не е перспективна. Решихме, че е по-добре всеки да даде шанс на другия да намери по-точния човек за себе си. Аз му казах, че ще остана да си живея вкъщи и той се съгласи. Приключихме отношенията си на този етап”, каза Кали пред blitz.bg. “В бъдеще няма да коментирам фамилията Краус, този ангажимент поех пред Антон”, уточни изпълнителката.

Вижте снимки на Кали >>

Луиза и Явор взаимно си подариха свобода


Луиза Григорова и Явор Бахаров тръгнаха да търсят любовта в различни посоки  без излишни драми. Един ден те седнали да поговорят и си дали сметка, че общата работа ги е изтощила и са започнала да мислят за живота си занапред по различен начин. Двамата не тръгнаха да дават сълзливи интервюта, нито тръгнаха да се нападат взаимно. Младите актьори се преструваха на гаджета до края на последния сезон на „Стъклен дом”. След финалните надписи те си пожелаха взаимно успех и дори се прегърнаха. След това екранният Хари се престраши да разходи новата си тръпка Мая на светска сбирка в Разлог, а Луиза се обвърза с хип-хопъра Wosh MC, чието истинско име е Стефан Иванов, сред публиката на фестивала Elevation.