В по-голямата част от страната ще остане без валеж, само над планините на Южна България на места  ще превали слаб сняг. Температурите през деня ще бъдат от 6 до 12 градуса.


В Дунавската равнина ще духа слаб до умерен западен вятър.

Утре  ще бъде предимно облачно. От юг ще започнат превалявания от дъжд, над 900 метра надморска височина - от сняг, които до около обед ще обхванат по-голямата част от страната. Вятърът в Дунавската равнина от запад ще стихне, а впоследствие над източните райони ще се появи такъв  от североизток и  север. Максималните температури ще бъдат от 6 до 11 градуса.

Предимно облачно ще остане над по-голямата част от страната и в неделя. Разкъсвания и намаления на облачността ще има над югозападните райони. Дневните температури ще бъдат от около 6 до 11 градуса, а минималните - от  1 до 6. Ще духа слаб и умерен вятър от североизток. На места все още ще превалява, но слабо.

В понеделник и вторник ще има променлива, намаляваща до незначителна облачност, без валежи. Минималните температури ще бъдат от минус 1 до  5, а дневните - от 7 до 12 градуса.

В сряда дневните температури ще се повишат още малко и ще бъдат от 9 до 14 градуса. Облачността ще бъде променлива,