Днес времето ще бъде слънчево  и топло за сезона, с дневни температури от 13 до 19 градуса, в северозападните райони - до 21.

Ще духа слаб до умерен вятър от запад, който привечер ще стихва.

През нощта в планините и източните райони ще се появи слаб и умерен южен вятър.

Облачността от запад ще започне да се увеличава.

Утре минималните температури ще са от 8 до 13, а дневните ще бъдат отново доста високи за февруари - от 18 до 23, 24 градуса. Ще духа слаб и умерен вятър от запад-югозапад, а облачността ще бъде променлив, средна и висока.

В сряда облачността ще бъде значителна. Минималните температури ще бъдат от 10 до 16 градуса, а дневните ще се понижат и ще са от 11 до 17. Ще превалява дъжд.

В Дунавската равнина ще духа умерен, по-късно силен вятър от северозапад.

В четвъртък валежите ще спрат. Минималните температури ще бъдат от 5 до 10, а дневните - от 11 до 16 градуса. Облачността ще бъде променлива, а западният вятър преди обед ще отслабва и спира.

В петък облачността ще бъде значителна,  Слаби превалявания са възможни по-късно привечер над  южните райони. В Дунавската равнина ще духа слаб източен, а в планините - южен вятър.

Минималните температури ще са от 3 до 9, а дневните - от 12 до 18 градуса.

В събота ще превалява над цялата страна и ще бъде по-хладно, с температури от 8 до 13 градуса. В неделя преваляванията ще спрат, а температурите ще се повишат с 2-3 градуса.