Днес облачността ще бъде променлива, по-значителна над североизточните райони. Там на места ще превали слаб дъжд и сняг.

Температурите ще бъдат от 3, 4 на североизток, до около 9 в западната част на страната.

Утре ще има значителна облачност и на места в страната ще превали дъжд и сняг. 

Температурите ще останат без съществена промяна.

И в петък ще остане хладно за втората половина на март, с температури сутрин от минус 3 до плюс 2 и дневни от 4 до 9. Ще остане със значителна облачност, като сутринта ще превалява главно в централните и източни части, а през деня - над Югоизточна България.

Ще духа слаб вятър от северозапад и север.

В събота ще започне повишение на температурите. Минималните ще бъдат все още ниски, от минус 4 до плюс 2, а дневните ще достигнат интервала от 7 до 12 градуса. Ще има променлива облачност, но слаби превалявания са възможни само в крайните източни райони.

В неделя минималните температури ще са от минус 2 до плюс 4, а дневните от 8 до 13. Облачността ще се увеличава от югозапад  и над югозападните райони е възможно да превали дъжд.

В понеделник и вторник дневните температури ще се повишат още малко, достигайки стойности от 9 до 14-15 градуса през втория ден. Облачността ще бъде променлива, по-значителна на юг, където в понеделник все още ще превалява, според сегашните преценки - предимно слабо.