назад

Официално предупреждение: Очакват се наводнения в Южна България

19:00 | 31 януари 2021 38 6191

Коментари 38

Предупредени сте! Да няма после тва-онова!!! Ама-хаааа, ги ди маскари :)

да предупреждават ,а да вземат необходимите мерки защото 10г.гробарите са на ще,ще,ще и докато се забрави във врачанско още плуват от некадърните гербери.

Само като си помисля оня боклук наречен ревизоро барабар с вожда от Банкя как предричаха голяма суша Как тои селяка от Банкя щял да отпусне не знам си колко милиона за сушата А то какво излезе много много вода Наводнение Как реките ни почистиха боклуците за които ние редовно си плащаме завишените данъци На това се мазва произведено от ГЕРБ

Това ,че ще има наводнения не значи ,че няма да имаме и суша! Управниците ще ни осигурят и двете. Ей така ,за разнообразие.

Слава Богу! Господ чу молитвите ни и на правителството - ще има вода за Бургас и Слънчака, а наводненията са невъзможни - има денонощен мониторинг, реверсивни помпи и контролирани изпускания! Най-много някъде да завалят било пъстърви, било шарани...е, по-хубаво е пържоли, кюфтета и кебапчета, но това е положението!

А на бас, че лятото и наесен ще ни чака голямо безводие! Защото през зимата няма да е валяло изобщоооо! Некадърни и безхаберни престъпници!

Едно време кога фафлата беше 5 стотинки нямаше такива дъждове и зима Стига дъжд сняг вятър аве направо ужас

природата е Враг Номер 1! трябва да има закон задължаващ Господ да дава едномесечно писмено предизвестие за всички планирани природни действия! иначе глоби и затвор! Докога ще саботира нашето щастливо европейско ежедневие! а?

Дръжте се сериозно де: преди години бяха само дъждове, а сега са порои, потопи, бедствия! И за всичко са виновни комунистите, Орешарски та даже и Путин! Пояснявам и защо са виновни за всичко случващо се в мамковината: там където са строили - защо са го строили, там където не са строили - защо не са го строили?!

Сига да се извадят бидони легени кофи и дуги ида са збира вода

Официално предупреждение: Очакват се наводнения в Южна България - а нещо положително не се ли очаква в държавата на мутрите ?!?

Абе, вие луди ли сте? Да занимавате Тиквун с такива въпроси?!? За него други източват язовирите, други правят наводненията, а той с джипката препуска като Бенковски пред Хвърковатата си чета. Тези предупреждения не са за Тиквун и неговата гербаджийска кочина, а за обикновените хора. Те да му мислят. Той е над всичко, дори скоро ще полети към небитието.

Борисов е виновен. Предупреждава. Не обяснява.Не почиства реките. Сече горите.Да идва Нинова. Тя поне само на кон ще се качва...

да ти кажа , пътувам преди седмица и откъртил се камък и паднал на пътя , случва се , връщам се след 8 часа по същия път , камъка си стои там , приближавам го и си мисля , дали трябва европейско финансиране ? дали национален фонд ? дали наредба или министерско постановление ? дали 20 служителя да си звънят и да търсят кой е оторизиран за тази дейност ? спрях ,взех го и го хвърлих в дерето , сега очаквам да ме арестуват че съм прекъснал финансирането към някой отговорен другар и съм извършил дейност за която не съм бил упълномощен от някой велик вожд или пък сбор от по малки вождчета , та за какво да е виновен борисов ? доразви идиотския модел който ни унищожаваше преди това ? или това е повод за гордост в средите на политиците ? създаде свръх нагли мутро бизнесмени и служители бандити ,вдъхна им увереност да разгърнат бандитските си заложби , но той не е виновен а такива са ;законите;

Бойко пуска водата отгоре и наводнява?!

Ясно, пак ще давят населението!

сега трябва да комбинирам противогаз със спасителен пояс

Обесете някой немърлив Гърбав защо през нощта защото да няма виновни.

от язовирите ще да е , иначе няма как да увеличават цената на водата през лятото

Как стои въпросът с нивото на Перловското дере? Да не деформира пода на метрото?

По официална информация пясъка се бил втечнил?

Дпс продадоха горите и сега .....свлачище....алах да ги съди!

"Опасността ще бъде преШз ноща " ! Журналята никога не четат какво са написали,преди да публикуват !

Добре де, никога досега ли в България не беше валяло?

И като е валяло пак е имало проблеми, какво толкова. Строил си си къщата до брега на реката естествено че има риск еза разлика от други времена сега поне никой не ти пречи да се застраховаш

Бе това ясно, ама то взе при всеки дъжд да обявяват не знам си какви кодове за опасност... Все едно идва библейският потоп...

на кодовете е за такива идиоти, които и малко сняк да завали се оплакват че било мокро и никой не ги е предупредил

В коя бяла държава падат камъни и мачкат коли НА МАГИСТРАЛА !

А може ли повече подробности? Защо се стигна до тук?

Има природа, която никой не може да управлява. И Париж и Лувъра бяха наводнени преди година две.

Ето един чудесен пример за глупав гласоподавател!

Е ако се окажа наистина толкова глупав ми е много лесно Терминал 1 и ли 2. Умните си стоите да ви управлява Нинова.

Защото 30 г. ни управляват престъпници! А народът е от глупав по-глупав, та вместо да ги подгони с тояги, ходи и си ги избира пак и пак... Те затова се стигна до тук!

Темза идва!

Мерки нещо взеха ли се, напр. да се почистят коритата на реките, шахти, и т.н? Или с публикуваното предупреждение отговорните институции считат, че са си свършили работата? Поне кажете, че и Баце се е обадил горе на Началника, и Той му е обещал да ни се размине по-леко!

взехте вие, колко пъти си носехте торбичка в магазина, чаша за кафе или не си изхвърхлите бокулка където ви падне. Ревеме непрекъснато че някой трябва да прави нещо, но личната ни отговорност никъде е няма

Донякъде съм съгласен с поста Ви, но звучи малко като от Илф и Петров, а именно известното: "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се!"

А ти колко пъти си хвърли боклука на правилното място? Или то "аз само малко"... Това ви е проблемът на вас българите, че всеки "само малко"...

Към новината