”Американският” студ идва на Балканите?

Може с известно основание да се твърди, че през следващите дни много студената арктична въздушна маса от Америка ще доведе... пролетта у нас.

Обратно в новината

Коментари - ”Американският” студ идва на Балканите? | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя пролетта добре ни е кацнала, ала защо не пишат нищо за копривата? А то се знае_: Пролетарият е човек доживял до пролетта!

От всичките термини, определения и писания става ясно едно: пролетта идва. Но това всички го знаем.

Нека да вали сняг, да изчисти въздуха.

При нас,в Разград днес беше голяма жега,температурата достигна 20 градуса(на слънце се усещаше поне като 25 градуса),а снегът почти се стопи.Ако е така още 10 дена,както сочат прогнозите,е възможно дърветата да се разцъфтят.Дано следващата седмица да вземе да застуди.

Във Враца южняка си свърши работата, стопи гадния сняг,. Тук-там къде е по-назавед има останало по-малко или там къде е на копчина. Едно е ясно зимата свърши, от тук натам е ред на пролетта, а след това и на лятото.

Предполагам, че се шегувате. Възприемам новинарските ви писания като една шега и неразбиране.

Нищо за планините... температури, валежи?

Всичко ще цъфне до края на следващата седмица.А ако през март завали сняг,ще останем без плодове и ще настъпи гладна криза.

Леле...настръхнАх!

Дано повече няма сняг. При нужда от вода нека вали дъжд!

Прекрасен анализ!!Браво !! И верен !!

И аз се радвам, че студената маса напусна страната ни, но нека бъдем обективни - няма шанс това да е последния сняг, чак до декември?!...

То че може да вали и април дори може, но пак казвам слънцето се издига все повече със всеки изминат ден и сняг и да има ще се задържи макс 2-3 дни

Да, така е, но по-добре да е пролет...!

Пролетта на рамото ми кацна, млада и зелена..... :)

Каквото и да се говори, зимата каквото било, свърши за тази година. Слънцето със всеки изминал ден се дига се по-високо, и оттук до края на март да вали нещо, то едва ли ще се задържи повече от 2-3 дни.