назад

Валежите спират утре, но идва студ до минус 15 градуса

09:32 | 12 януари 2021 | Редактор: Иво Некитов 31 12837

Коментари 31

В заключение - в София истинската зима отново се разминава. Очаква се сериозен студ, но най-вероятно с не повече от 2 сантиметра сняг. След това -поредното затопляне и 40 дни до началото на март, т.е. до фактическия край на зимата.

Любимото ми!!! Вали , вали , вали дъжд, спре и накрая зверски студ. Пууууу, да ти пикая на тъпата зима тая година. Снега отиде у испанско, а на нас жегата. Егати късмета.

най- после истинска зима!

Не е добре тоя студ на гола земя без сняг! При тая влага след замръзване на почвата, ще има така нареченото изтегляне при есенниците

Доколкото разбирам зимата тази година ще е 3 дни - петък, събота и неделя. После пак отиваме в положителните.

А лятото е лято само когато е над 40°C нали

Както казват днешните млади, в България има два сезона: "Уф, много е студено" и "Уф, много е горещо".

От твоите уста в Божиите уши.

Трябва ли да се разбира ,че утре е ден на автосервизите и тенекеджиите

пълна хармония цари в БГ... политиците обаче в лукс живеят и се возят..... едва ли им се налага да изпомпват вода от мазите за да спасят домовете в които живеят.... да дреме им на У* за вас

Голем праз!

хи-хи-хи Винаги става така, както каже Блонди. Ако каже да има дъжд - вали дъжд ! Ако каже да няма дъжд, перничани се къпят през тримесечие. това още римляните са го познали : ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги става така, както каже богиня Рея Онзи ден каза да ни купят кънки за ледена пързалка, защото нали Опската (богиня Артемида), само се хвали че била хеката закрилник на Калгари Флеймс хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея (Снежанка и Снегурочка) и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! чакайте да ви намеря песничката дето нейните нимфи си пускат за "трглич", когато са на добив за глигани и сатрите им отстрелят ето: https://www.youtube.com/watch?v=JzgscQVdJLA ~~~○~~~ Безсмъртна хеката, нимфа-нереида Панопея, Сиренцето, от личната свита на Свещена богиня Рея, водач на трета звездна армада, боен флот на морските нимфи и зелените русалки-океаниди

Пич имам чувството че сутринта не си си направил ритуалната клизма и имаш остра нужда от детоксикация!!! Спешно!!!

Твърдяха че децата ни няма да знаят след 2020 какво е сняг. Иказа се, че сняг има, но децата ни не знаят вече какво е свобода.

Свобода или свободия, разликата между двете е огромна.

В България всичко е бедствие.

Не издържам повече от минута този отвратителен банер. Ще си повредя зрението.

Много ме дразни този банер и мен, и не само! И тия Live също, ако искам някой да ми говори, а не да чета, че си пусна радио или ще гледам телевизия. Ще докладвам този коментар, белкем някой от dir.bg го видят както и това, което съм написал аз

Като паднат температурите и ще видим още пик на смъртност, заради сърдечни проблеми, където ще го изкарват от ковида.

Зимата е така!!! Вали дъжд,сняг има виелици! Бедствие щеше да бъде ако е 30 градуса! Поройте са в следствие изсилането на гората!

Като чета новините и коментарите на герберастите и журналистите се чудя : как България е просъществувала 1300 години и не се е затрила, а сега за 10 години е на път да изчезне !!!

Какви 10 години, като Бойко няма пълен мандат бе насрано партизанско чедо?

То затова трябва акъл

След като от малко дъжд се счупи тротоара над една метро станция, то какво ще стане като дойде поледицата? Помня миналата зима каква пързалка беше на някои метростанции.Че и по троторите.

Ето защо комунистите не са строили Метрото ! Заради поледицата.

На други метростанции тече вода вътре през покрива.

Откакто падна инженерното му чудо край Рила, Джипко се е покрил

Страната е под вода, премиерът радостен, че се пълнят язовирите

Коя страна е под вода? Под вода са стотина къщи построени незаконно в коритото на реките.

По цялата планета дъждът си е дъжд, само у нас е природно бедствие.

Така е. 2 капки дъжд и бедствие. В тропически държави вали всеки ден. При мусоните на места 8 месеца е суша и 4 месеца вали. Тук Перник без вода. После залят от шламохранилище. Напукаха се и тръбите до тях за вода. Сега залети от много вода. А към есента пак може да са на режим на водата.

Към новината