2014 - най-горещата в историята на наблюденията

Съществуваха индикации още в началото на есента, че 2014-а ще бъде най-горещата от началото на метеонаблюденията. Те се оправдаха.

Обратно в новината

Коментари - 2014 - най-горещата в историята на наблюденията | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко съм проз

прогнозите са верни на автора но мисля 4е има голяма пристрасност по отношение на топлото време

няма ли да излезеш от болестното си състояние иво . с тоя съдистичен начин на мислене и внушаване на идеите си. годината може да е по топла но това е нормално,както е нормално и да има по студени такива. според твоите представи българия явно искаш да прилича на конго. трябва ти преглед в специализирано заведение.

Прощавай, но аз живея на 780 м.н.в под с. Бистрица/над Панчарево, карай София и от 5 години имам засадени палми в градината. В градината, не в саксия. Оцеляха и в безкрайно "студената" зима от преди 2- години. Виреят прекрасно. А това е знак, че земята се затопля. Колкото и да ти е неприятно. Освен това като скиор от 20 години, мога да кажа, че снега в планините е все по и по-малко, за сметка на дъждовете през декември в места с надморска височина 1500-1800 метра. През ДЕКЕМРИ!!! Ако не вярваш на мен, питай Банскалии. Те със сигурност няма да те излъжат.