Глобалното затопляне - причина за снеговалежите в САЩ

С увереност може да се предположи, че необичайно силните снеговалежи над североизточните американски щати са следствие от продължаващото повишение на температурите.

Обратно в новината

Коментари - Глобалното затопляне - причина за снеговалежите в САЩ | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза, че глобалното затопляне е причина за глобалното застудяване ! Тия са не синоптици, а направо пророци !

Виновен е HAARP

Причинно-следствената връзка е от повече ясна. Зимите са и ще стават все по-топли. Февруари 2012-та не може да компенсира 30-годишния тренд на непрекъснато повишаващите се температури. Доказателства: Средните Януарски темп. в началото на 20-ти век в София са -3.1 градуса, от 30-те години до края на 60-те, се повишават на -2.3, след това-до края на 90-те достигат -1.6, и от 90-те до момента вече са само -0.5 градуса. Изобщо атмосферната циркулация е доста променена. Един прост пример. Прави ли на някой впечатление, че Средиземноморските циклони /и не само те/, стават бавноподвижни, дори стационират, запълвайки се, преди да достигнат Балканите. Каквото е останало от тях, ''изтискани'' от Динарските планини, едва настанили се над България, мощните антициклони ги ''смилат'' и свежите, носещи сняг циклони, не остава нищо. Такъв е и настоящият сценарий с поредния циклон, за който се надявахме, че ще донесе обилен сняг, но нещо прогнозите ''засвириха'' друга песен.

Много добър, а за сравнение с другите сайтове и ТВ прогнози - уникален анализ. Очакваме с голям интерес анализа за нашите координати.